|
Pattayanın aile ile gidilmeyecek bir yer olduğuna %100 katılıyorum hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Pattayanın aile ile gidilmeyecek bir yer olduğuna %100 katılıyorum hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mayıs ayının 10-24 tarihleri arasında bir tatil düşünüyoruz kız arkadaşımla, konudaki mesajları okumaya çalıştım ve emin olamadım dönem olarak. Mayıs ayında hava olarak pek önerilmiyor mu ? Asya tarafında daha önce tatil tecrübem yok bu nedenle tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. |
|
|
Tecrübeli arkadaşların yorumları benim için aydınlatıcı olacaktır, ona göre bir tatil planı yapacağım. Şimdiden teşekkürler. " Mayıs ayının 10-24 tarihleri arasında bir tatil düşünüyoruz kız arkadaşımla, konudaki mesajları okumaya çalıştım ve emin olamadım dönem olarak. Mayıs ayında hava olarak pek önerilmiyor mu ? Asya tarafında daha önce tatil tecrübem yok bu nedenle tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum." < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanCLK -- 12 Mart 2026; 11:41:37 > |
|
Mayıs çok güzel bir ay, high season bitiyor low seasona geçiliyor. Herşey ucuzlamaya başlıyor, mekanlar sakinleşiyor. Çok sıcak olur sadece o da zaten her zaman cepte. Yağmur olayını takmayın kafaya, olacak en kötü senaryoda 1 saat yağar 10 dakikaya kurur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkür ederim yanıtınız için, 2 hafta olacak şekilde bir tatil düşünüyoruz çift olarak, yine internette araştırma yapacağım fakat özellikle önerdiğiniz yerler varsa önerilerinizi de değerlendirebilirim. |
|
|
|
|
|
|
Merhaba, Geçen sene Tayland'a geçmiştim Türkiye'den gidiş dönüş bileti alıp zamanı geldiğinde dönmüştüm. Bu senede gitmeyi düşünüyorum Mayıs sonu gibi fakat dönüşü uzatmak istiyorum dönüş tarihim net olmadığı için dönüş uçak biletini nasıl ayarlamam gerek bilmiyorum örneğin THY FlexFly diye bir seçenek var dönüş bilet fiyatı 22 bine geliyor iade satırında yaklaşık 6 bin TL kesinti yazıyor yani gidip örneğin 1-2 hafta kala iptal etsem 22 binden yalnızca 6 bin mi kesilecek bu şekilde yapan var mı? Dönüşü farklı bir ülkeye örneğin Vietnam'a alıyım diye düşündüm fakat bazıları Türkiyede'den çıkarken uçak firması aynı ülkeye dönüş biletini de soruyor ve yoksa uçağa almayabiliyor gibi bir durumdan bahsetti 1 kişi hatta sıra gelmiş TR ye dönüş bileti olmadığı için hemen işlem sırasında dönüş bileti satın almış vs |
|
kıssada hisse özetle görülmesi gereken yer Krabi...tüm adalar phuket haric Krabiye bağlı o bölgede. Krabi eyalet ismi. diğer tavsiyeler Koh Larn pattaya civarı....ve gerçekliğin asaleti yine pattaya bölgesi....tura gerek yok. yabancı dil yoksa turla gidin. nolur orjinal fiyat 1000 baht ise ilgili ada ve poilerin...sizden 3bin baht minumun alacaklardır turla konaklama haricinde. usd thb kuru 20 senedir yatay dalgalanıyor ülkemiz batık malum. şu an 1thb 1.5 tl ye doğru koşuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 16 Mayıs 2026; 17:3:39 > |
|
uçak bileti sormuşlar thy normal fiyatların genelde 4 katı fiyat istiyor. en az 2 kat özetle. defalarca gitmiş isemde bir kere thy kullanmadım. o kadar bankör diilim malesef. bin tl ye yakın gidiş dönüş a380 uçakla gidiş dönüş vardı. merak etmeyin 6 sene olmadı. krabi gideceklerde iç tayland hatlarını tercih etsin. a sınıfı yolculuk iç hatlarda gidiş dönüş 400thb etmiyordu. krizde taş çatlasa 800 baht isterler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 16 Mayıs 2026; 18:31:19 > |
|
4 - 16 Temmuz arası Pattaya ve Bangkog'a gidiyorum. Pattaya'dan agoda üzerinde bir otel buldum şimdilik rezerve ettim Balihai Bay Residence diye bir otel daha önce giden arkadaşların tavsiye edeceği Bangkog ve Pattaya otellerini dikkate alıp rezerve ettiğim otelde değişiklik yapabilirim. Hareketli yerlere yakın olması tercihimdir. |
burdan bilgi yazalım karayolu bilgileri ile denizden aynı sürede gidilmiyor. a+++ yatla da gidemeyeceğinize göre....Krabi ve Pattaya Island bağlantılarını kullanın. turla giderseniz geziler size en az 4x malolacaktır. taylandlı bile ingilizce konuşuyor ben bilmiyorum demeyin. çok kalacaklar vietnamı gezerek tatili uzatabilirler sıkıntı yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 3 Haziran 2026; 9:7:43 > |
|
|
Evet iklim olayını önceden duymuştum ama şimdilik böyle kısmet oldu. İş ve izin olayları maalesef bu zamana denk geldi. Şimdi fragman gibi düşünüyorum. Zaten bu kadar kısıtlı zamanda her yeri gezemem. Mesela Phuket' e çok gitmek isterdim artık o da başka bir hikayenin konusu. Belki daha sonraki gezide Phuket ve Vietnam olur. |
Ayarladığınız otel pek iyi değil, walking street dışında aksiyona uzak. 247 ye bir bakın sizin tarihlere uygun çıkarırsa agoda memnun kalırsınız. Bangkokta ne tür bir eğlenceye yakın olmak istiyorsunuz? P4P ise aradığınız sukhumvit 4-5-6-7-8-11 veya asok civarı bakın. He alakam yok o mevzularla ben sabaha kadar içip dans edeceğim hem turist hem yerlilerle eğleneceğim diyorsanız da khaosan en güzel nokta. Havayı kafaya takmayın yağsa da yarım saat yağar, her taraf dere olur, 10 dakikaya her yer kurur, ben çok eğlenceli bile bulurum rainy season ı. |
|