Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (821. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.457
Cevap
284
Favori
838.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Giriş
  • 6 martta taylandda olcam gidecek varmı tek giden?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam online yapabildiğin iş varsa ona karışan eden yok, misal benim manitanın üvey babası tatile geldiklerinde online olarak pc başında hallediyodu akşama kadar ona karışan olmuyo kaç senedir öyle ama ben şehir merkezinde iş yeri açam şu bu dersen onu kendi üzerine değil de eşinin üzerine filan yapman daha mantıklı olur yoksa 4 işçi çalıştırma olayları filan var vergi şu bu onun hakkından gelemezsin gibi, bakalım bende bu sene dtv vize almayı denicem para toplayınca da bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, 22mayıs 31 mayıs arası kurban bayramı tatili için bangkok a ailece gidiş dönüş bileti aldım.23 mayıs 15:00 da havalimanına inmiş olacağım sonrası tayland' da nasıl bir güzergah önerirsiniz, aklımda sırasıyla phi phi adası - Phuket- pattaya- bankok ve dönüş güzergahı var ama çok yorucu mu olur. istediklerim biraz sakinlik, plajlar, biraz gece hayatı, yemek/içmek, kültürel etkileşim/tapınaklar vb. siz ne önerirsiniz,

Pattayaya aile ile gidilmez, orayı silin listeden. Uçaktan inip Bangkok planını başlatın. Sonra phukete geçin, phuketten de phiphi ye gidersiniz. Yalnız phiphi doğası çok güzel olmasına rağmen baya küçük bir yer. Onun yerine krabiyi araştırın derim ben. Kaç gün kalacaksınız bilmiyorum ama bu planla çok da koştur koştur olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler, 30 u cmtesi gece bangkok dan döneceğim, peki ilk gider gitmez plaj/deniz sonra dönüşte bangkok gezip oradan dönmek daha iyi olmaz mı, deniz için krabi mi diyorsun. Bazı adalar veya phuket nasıl olur ? 23 ü bangkok a inip direkt oradan phuket e uçakla gideceksem bileti ne zaman ve hagi uygulamadan almaöı önerirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnow78 -- 23 Şubat 2026; 19:0:19 >

bence bangkok 2 gün gezin yeterli. Sonra phuket e geçip bir otel tutun. Günlük phi phi similan james bond gibi ada turlarına gidersiniz o şekilde. Kasmadan keyifli tatil olur.

pattayaya neden aile ile gidilmez?

Sex dışında hiçbir şey yok çünkü, sadece sex üzerine kurulmuş bir şehir

Ya o da bir seçenek tabi ama ilk inip uykusuz yorgun phukete bir daha uçak çekmektense Bangkoku bitirip gitmek daha mantıklı bence

Ao nang plajında otel ayarlayın krabide denizi çok güzeldir

• Gözünüzü seveyim şu pattaya ya gitmeyin. Tayland’ın en pislik şehiri. İlla niyetiniz sex turizmi ise Orada olan çoğu şeyi başka yerlerde daha temiz ve daha kaliteli bulursunuz zaten. Bence Tayland’ın en gereksiz şehri pattaya 10 defa Tayland gittim 1 kez pattaya uğradım bir daha asla yakınından geçmem tam bir turist tuzağı

Hocam size katılmıyorum. Niyeti o mevzu olan için çok da eğlenceli yerdir. Zaten dünyada erkek disneylandı olarak ün yapmış bir şehir. Siz beğenmemiş olabilirsiniz, ama sakın gitmesin kimse demeniz doğru değil bence.

Teşekkürler, biraz düşüneyim , peki otel rezervasyonu ve uçak için nereden alayım, booking den bulup otel ile ayrıca e-posta ile mi iletişime geçeyim. İç hat uçak gitmeye yakın tarih mi daha uygun olur şimdi mi

Skyscanner dan uçağı halledin, fiyatlar genelde aynı çıkar 1 ay öncesine kadar, bagaj durumuna dikkat edin bagajsızdır hep o taraf. Oteller de agodadan

Anladım hocam, teşekkür ederim. Avrupa dışındaki ülkelere gitmek nasip olmadı henüz. Uçak fiyatları çok pahalı geliyor asya tarafı.

benim söylemek istediğim niyeti o mevzu olan için zaten artık doğru yer olmadığı. eskiden dediğin doğruymuş ama artık tam bir turist kazığı zengin amerikalı avrupalının fiyatları 5-10 kat şişirdiği bir yer olmuş. millet de tayland deyince ilk aklına pattaya geliyor diye oraya gidiyor tıpkı disneyland deyince paris gelmesi gibi. halbuki git hongkok yada osaka ya disneyland'ın kralı var hemde parisde vereceğinin yarı fiyatına

burası da öyle bence. aynı kalitede mekanları yarı fiyatına tayland'da pek çok noktada bulabilirsin. geçen senelerde chiangmai'de bir klübe gitmiştim değil pattaya tayland'da böylesini görmedim. hem mekan hem fiyatlar.

demem o ki o mevzu için tayland zaten cennet az araştırmak lazım. direkt pattaya gitmek doğru değil bence. yine de milletin tercihi ben araştıramam basar 3-4 kat fazla parayı bakarım keyfime diyenlere lafım yok elbet

Hocam benim arkadaşım pattayada yaşıyor, ben de 2009 dan beri yılda 2 sefer gidiyorum. 😃 Pattayaya hiç gitmediysem 30 sefer gittim. Mekan sahiplerinden çalışanlarına sayısız thai - farang arkadaşım var.

Söylediklerinin hepsi hemen hemen yanlış, bira 80 TL gogolarda, mevzu dediğimiz olay 50 dolar civarında. Sen tek sefer gittiğin için sanırım çok tecrübe edememişsin. Bir daha gidecek olursan haber ver sana çıkarırım güzel bir guide.

Hocam ben her sene Tayland gelirim hemen hemen her yerini kuzeyden güneye gezdim. Bir yeri anlamak için 10 defa gitmeye gerek yok. 1 kere gittim bence rezil bir yer halini almış vıcık vıcık bir şehir bana göre. Hele zaten yukarıdaki arkadaşın sorduğu gibi aile ile asla

tabi zevkler ve renkler tartışılmaz seven sever ama ben pattaya daki mevzulara ihtiyaç duyduğumda adresim hep başka yerler olacak

Buna hiç kimse birşey diyemez elbette, kişisel tercihlere kim laf edebilir? Yanlış olan "çok pislik bir yer sakın gitmeyin" demek bana göre. Çünkü bu da tamamen subjektif bir kişisel yorum.

Şimdi anlaştık 😊

Aynen öyle benim biraz da o yorumum o aile ile gidecek arkadaş içindi. Siz zaten 30 kere gitmişsiniz her türlü pisliğini, güzelliğini ve triğini bildiğiniz için size göre pattaya harika gelir çok doğal

ama ilk giden birini yutar orası aslında buna değinmek istedim. Ortalık çakal dolu acemi adamın yeri değil yani pattaya hele aile yeri zaten hiç değil

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.