Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (396. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.446
Cevap
282
Favori
837.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Giriş
  • Sevgili özgür. Benim burda anlatmaya çalıştığım durumu yanlış anlamışsın. Tabi ki dünyanın her yerine tek gecelik ilişki kültürü vardır. Bu işinde belli bir gidişatı vardır malumun. Fakat burada "lokal kızlar" tabirini kullandığın zaman "insan"ları yanlış yönlendirmiş oluyorsun.Burada çok iyi insanlar olduğu kadar Tayland dediğin zaman ağzından salyaları akan iğrenç bir güruh var ve bu güruh aptalca bir şekilde bütün Tay insanını kendi emelleri doğrultusunda kullanabileceğini düşünüyor. Ne yaptıysak bu düşüncelerinden kurtaramadık bu arkadaşları. Eminim senin yazdıklarından sonra bir çok kişi ordan burdan Thai kızı profili bulup salakça bir şekilde şekilde yanaşmaya çalışmıştır. Benim anlatmaya çalıştığım şey de budur. Tayland gülen insanların ülkesidir kültürü gereği, fakat bu gülümsemeyi bile başka taraflara çekecek insanlar var aramızda. Umarım beni yanlış anlamamış ve yazdıklarımdan ötürü bana darılmamışsındır.

Serhat başkan, beni anlamış olmana sevindim gerçekten. Aynı ülkeye aynı hisleri paylaşıyoruz.
    Hocam ağzına sağlık, ne de güzel özetlemişsin. Gerçekten en kalitesiz işi yapandan tut, en kaliteli işi yapan insanlara kadar büyük bir çoğunluğu çok iyi insanlar diye düşünüyorum. Ben orada tanıştığım her insanı ayrı ayrı özlüyorum, gerçekten gülen insanların ülkesi.

Orijinalden alıntı: cenghover

Merhabalar. Kusura bakmayın ama o kadar yolu tayland kızları için gidenler neyin kafasını yaşıyor?

Bu milleti güzel buluyor olamazsınız herhalde?
    edit: Birçok arkadaşın yazdıklarımı duygusal değerlendirip, Tayland'ı ya da Tayland'a gidenleri suçladığımı düşündüklerini gördüm, okudum. Böyle bir amacım olmadığı gibi kimseye de hakaret etme niyetim yoktu. Fikrim değişmese de yanlış yorumlanıp her konuda yardımcı olan site müdavimlerini rahatsız ettiği için yazımı sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskol_85 -- 20 Haziran 2015; 13:49:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz konusu gene hortladi..burasi taylanda gidenlere yardimci olmak icin acilan tr nin en buyuk tayland forumudur..lutven kizlarla alakali yorumlarinizi ozelden yapiniz.ben pattayada yasiyorum neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum..simdi ben buraya yazsam sayfalara sigmaz.ben yazmayi bilmiyormuyum sanki..lutven 10 gunluk 20 gunluk tatiller yapipda local kiz o kiz bu kiz ayrimi yapmayin.taylandi bir butun olarak konusalim..taylandin guzelliklerini hangi otel daha ucuz nerede yemek yenilir nerelere gidilir hangi meyveler lezzetlidir. Hangi havayolunda kampanya mevcut bunlari konusalim.kimin ne icin gittigi bizi ilgilendirmez.biz burada yardimlasmak icin variz.konuyu saptirmayalim..egerki kizlar konusunda bilgi almak isteyen varsa ozelden yazsin bana.size siniflarini nerede olduklarini nasil arkadaslik kuracaginizi detaylarla anlatirim.ama lutven foruma yazmayiniz.aramizda balayi icin veya tatile giden ciftlerde mevcut.forumun kalitesini assagi indirmeyelim arkadaslar..

• Burası Serhan'ın da dediği gibi Tayland'a tatile gitmek isteyenleri bilgilendirme yeri. Oradaki kızlar ile ilgili ahlaki düzeyi düşürmemek kaydıyla hepimiz ufak tefek yazılar yazıyoruz. Onların ne kadar iyi kalpli olduğundan, ya da kızların çoğunun gayet düzgün kızlar olduğundan. Ama, bazı şeyler vardır ki özeldir. Onu heryerde paylaşamazsın. Bunun ikiyüzlülükle de ilgisi yoktur. Özel hayatın gizliliği denen bir olay var. Kimin, nerede, ne yaptığı kişinin kendisini ilgilendirir. Burası yapılanlarla hava atılacak bir platform değil ne yazık ki.

Şu güzel Ramazan ayına girmişken birbirinize hakaret etmekle ne kazanıyorsunuz anlamıyorum? Tayland'ı seven sever, sevmeyen sevmez. Sevmiyorsan bir daha gitmezsin. Ya da bu konuyu okumazsın, olur biter. Tayland kızlarını güzel de bulmuyor olabilirsin. O da sorun değil. Bizim gibi Tayland'ı genel olarak seviyorsan da hergün burayı okur, kimseyi kırmadan olumlu ya da olumsuz eleştiri yaparsın olur biter.

Volkan dostumun da dediği gibi burayı okuyan kesimin çoğu gayet kültürlü ve ahlaklı bir kesim. Ama Tayland'ı sadece sex ülkesi gibi gören, oraya gidip sexden başka birşey düşünmeyen kesimde var. Oraya gittiklerinde ülkemizi kötü durumda bırakan kesimden bahsediyorum. Türk olmamla daima gurur duyuyorum. Orada da her zaman Türk'üm demekten gurur duyuyorum. Ama Türk'üm dediğimde hepsinin bana ilk başka garip bakması ve sonrasında sex düşkünü kesimin çıkardığı olayları duyunca, işte bu Tayland konusunun önemini çok daha iyi anlıyorum. Böyle olmasının en büyük nedeni bence internette Tayland yazdıklarında karşısına çıkanlar.

Biz burada işte bunu kırmak için varız. Bu tarz şeylerde yazmayı hiç sevmem, ama sürekli hakaret dolu mesajlardan sonra artık yazma gereği duydum. Umarım net anlaşılmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimras -- 17 Haziran 2015; 22:28:10 >

Orijinalden alıntı: ustaayhan

Bu fromda olanlar sen ve ben dail hepimiz ezik o zaman

bunun eziklikle ne alakası var abi? ben yapılanların inkar edilmesine, sanki sadece doğa ve kültür gezisi için gidiyormuş gibi davranılmasına karşıyım. başkalarına zarar vermediği sürece isteyen, istediği yerde istediği şeyi yapabilir. ama her şeyi yaşayıp, başkası gecehayatı veya kadınlarla ilgili soru sorduğunda ahlak bekçiliğine soyunmak da büyük çelişki.
  • Arkadaşlar gene başladık bir konu üzerinden bir birimizi kırmaya aşladık ve bunun sonu gelmez. Her giden illaki birliktelihi oluyor amma burda o konulara girdimiz zaman yaptıklarımızı yazmaya başlarız en güzeli bu konuyu dehiştirip her zaman ki gibi bir birimize yardımlaşmaya dönsek daha iyi. Güzellik ler kişiye göre dehişir. Boş verin. Serkan kardeşim burda nasıl bir yardım yapıyorsa bizlerde birbirimize yardımlaşsak ve özelden sorularla telefonla daha iyi olur kanatindeyim. Herkese iyi akşamlar

• edit: Birçok arkadaşın yazdıklarımı duygusal değerlendirip, Tayland'ı ya da Tayland'a gidenleri suçladığımı düşündüklerini gördüm, okudum. Böyle bir amacım olmadığı gibi kimseye de hakaret etme niyetim yoktu. Fikrim değişmese de yanlış yorumlanıp her konuda yardımcı olan site müdavimlerini rahatsız ettiği için yazımı sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskol_85 -- 20 Haziran 2015; 13:51:42 >

• Doğru hocam söylediklerinizde haklısınız ama emin olun o ağzının suyu akan iğrenç grubu durduracak hiç bir şey yok.Kiev Kreschatik caddesinde 45-50 yaşlarında şalvara benzer bir kumaş pantolon ayağında kundura ile genç kızlara ''Gıız bak hele nereye gidiyon'' diyen amcayı gördüğümde umudumu kestim ben.

Burası Tayland hakkında konuşulan en elit forum diyebilirim ama google a Pattaya yazıp Türkçe sonuçları aratıp yine aynı o ''iğrenç'' tiplerin yazdıklarını okuyanlar zaten önüne gelene yazmaya, herkese o gözle bakmaya devam edecektir.Ama müsterih olun o tarzda insanları Tayland daki kızlar bile çözmüş ve sadece para kazanmak isteyen tipteki kızlar bile yeri geliyor yanaşmıyor (Maalesef ki hepsi değil)

Size darılma gibi bişey söz konusu dahi olamaz burada bilgi paylaşımı yapıyoruz

@raskol_85 sizi hiç tanımıyorum forumda ama söylediklerinize harfiyen katılıyorum neden bu kadar eksi almış bu sözleriniz hiç anlamadım.

Kız konusunu konuşmaktan insanlar neden bu kadar rahatsız onuda anlamış değilim.Hayır hepimizin ortak bir noktası var ve bu Tayland.Yani orada neler döndüğünü hepimiz iyi biliyoruz ve sayfanın geneline baktığımda çoğunlukla bekar erkekler oluşturuyor.
    Yani lafım yanlış anlaşılmasın tutup da burada cinsellik hikayeleri yazacak değiliz ama ilk defa Tayland a giden her bekar erkeğin ortak noktası aynıdır ve bundan neden gocunuyoruz? Zaten bu konuları hep konuşamadığımızdan bu hale gelmedi mi bu toplum. Elbette tek amaç Thai kızlarıyla beraber olmak değil ki en az 10 günlük tatil için harcadığınız paraları göz önüne alırsanız emin olun çok daha iyi cinsellik yaşayabileceğiniz yerler burnumuzun dibinde.

@Sulak arkadaşımız bu tarz soru sormayın arkadaşlar balayı çiftleri de mevcut demiş.E abi bu çiftler buradaki sorulardan rahatsız oluyorlarsa oraya (phuketi göz önüne alıyorum) bangla ya çıkınca kaçacak delik aralar

Tabi ki oraya sadece doğa ve kültür turizm i için giden bir kitlede mevcut burada ama burası Tayland hakkındaki soruların cevap verildiği bir yer yani ahlak ve forum kuralları aşılmadığı sürece neden sorulara cevap vermeyelim?

Son olarak benim zaten bu tarz konularda bir beklentim yok ama kendimizi bu kadar kasmamıza gerek yok arkadaşlar.Zaten bu konuya o ağzından salya akan tipler geldiği zaman emin olun hepimiz tarafından dışlanacaktır.

Bir örnek forumla demek istediğimi özetlemek istiyorum.Dünyanın en büyük Pattaya forumu ve aklınıza gelecek her türden soru soruluyor (tabiki saygı çerçevesinde) Doğa,seks,kültür,barlar,otel,apartman hatta insanlar beraber takıldığı bar kızlarların fotoğraflarını koyup beğenen olursa kızın çalıştığı yerleri bile tarif ediyolar daha tonla şey... Ben orada ben henüz bir tartışma veya ne biçim soru soruyorsun diyenini görmedim.O forum kadar olmasak da en azından benim için bir çok konuda özgürlükler ülkesi Tayland'ı seven bireyler olarak çizgilerimizi aşmalıyız

www.pattayaaddicts.com
    404 Not Found
    http://www.pattayaaddicts.com/forum.html
  • arkadaşlar bangkok a iniş saati olan 07,35 bangkok saatine göre mi yoksa Katar saatine göre mi? Acil bu konuda net bilgi almam lazım çünkü uçağın indiği gün benn saat 13 e phuket uçak bileti almıştım :(

4 saat ileride bizden inş. 07,35 tayland saatidir :(

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR

Orijinalden alıntı: bilal47

arkadaşlar bangkok a iniş saati olan 07,35 bangkok saatine göre mi yoksa Katar saatine göre mi? Acil bu konuda net bilgi almam lazım çünkü uçağın indiği gün benn saat 13 e phuket uçak bileti almıştım :(

4 saat ileride bizden inş. 07,35 tayland saatidir :(

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR

Kalkış saati kalktığı yerin, varış saati vardığı yerin yerel saati.

• Raskol arkadasim ; arkadaslar sunu demeye calisiyorlar, her ne kadar gece hayatina katiliniyorsa o kadar yolu gitmekteki tek sebeo bu degil. Misal gece hayati 1 saatlik 200 tl ile ucak bileti alinan donetsk ve odessada da mevcut ama sadece bundan ibaret. Taylandda ise tam 24 saatimi kesintisiz doldurdugum gunu bilirim ve otelin onundeki barda icerken bile keyif aldim. Restorana gidip de kendini garsinla muhabbetin icinde bulmak yani her an iletisimde olmak. O doga, yani hersey gitmeye yeter. Senin de soylediklerine katiliyorum yani bu forumda bile 13 gunun tamamini pattayada gecirip sadece kiza ne ismarladigini ve kac para verdigini soyleyen bile var ama cok azinlikta. Ben de arkadaslarim gibi hissettigimden onlari anliyorum. Sadece bazi seyler cok cok acik dillendirilmesin muhabbet sadece sex turizmi icerigine burunmesin istiyorlar ki haklilar. Ben de bazi seylerin cok acikca dillendirilmesine karsiyim ve inanki belki forumdaki en ozgurlukcu kisilerden oldugum halde. Ben ilk gidisimi esimle gerceklestirdim ve bu islerde bezim olmadi veyl yine de asik oldum memlekete.

Aman ustune geliyormusum gibi algilanmasin dedigim gibi hem senin hem arkadaslarin hakli oldugu yonler var. Diger konu ise ikiyuzluluge girmez sadece halk ortaminda cok derin konusmaktan kacinilacak konular.

şimdi cümleye kutsal kelimelerle başlayıp bayan vs sex gibi konuları yazmak pekde anlamsız gelse... samımıyetsizce kelimeler yazamıycam..
    ama şunu iyi biliyorum ki..burdaki ali adlı arkadaşımda hasanda.... ayşede fatmada tek bir ortak noktası var.. tayland...
    bazı arkadaslarım bir bayanla nasıl en kolaydan muhabett eder nasıl baglantı kurarım derdinde..
    diger arkadasımızda nerede gezilicek yerler vs.. derdinde..
    aa tabiki.. şimdi kendimden başlıyım öz eleştiri yapiyim..
    taylandın börtü böcegini tek basına sevmiyorum... oranın dogasını eglence hayatını insanlarını bayanlarından da hoşlanıyorum nitekimde hoşlandım şuan çok iyi giden bir beraberligim var...
    bir çok arkadaşımız orada günlük,haftalık,aylık yıllık vs gibi karşılıklı arkadaşlıklar yaşadı...yaşamaya devam ediyor.
    şimdi burda gerçektende bazı şeylerin dillendirilmesi gerçekten hoş degil.. evet hotel tavsiye sorulduugunda özellıkle joiner fee yazanda benim...
    bana nasıl isteniyorsa öyle cevaplamaya çalışıyorum...
    inanın taylanda gidipte kimse börtü böcek tarihi yer gömrüp denize girip gelsin istemiyoruz tabiki kişinin tatil anlayısı ile alakalı insanlar istedigini yapmakta özgürdür..
    isterse hiç odadan çıkmasın... bu kimseyi ilgilendirmez...
    1 ay pattaya gidipte 1 kez dahi denize girmeyen insanları biliyorum.. beyaz gidip beyaz dönen insanlarıda biliyorum..
    evet bazı arkadaşların tercihi saygı duymak lazım..
    bazı arkadaslar google gir pattaya yaz diyor.. evet çok haklı... neler neler çıkıyor..
    bunu değiştirebilirmiyiz?
    zor dao lsa bu değişir ama içimizdeki umudu bitirirsek ya burası tayland pattaya denılınce sex gelir cumlesinden vazgecmedigimiz sürece bu böyle devam edicektir...
    emin olun ben ve bir çok arkadaşım... bu yazıyı okuyan arkadaslarım bazısı 1 kelıme bılıyor onu yazıyor bazısı 10 şey bılıyor onları yazıyor.. ne kadar güzel... bilmediklerimizi ögreniyoruz
    bizler aynı yolun yolcularıyız.. amaclarımız farklı olabılır kısıye saygı duyuyorum...
    özelden bana gelen hertürlü özel soruları açıkca cevaplıyorum..
    öyle sorular geliyor ki...
    bunu yazmak istiyorum ne durumlardayız görün...
    thai insanının cinsel organını soran var.... düşünün..
    nasıl anlatıyım ben bunu şimdi....?
    şimdi kızmayın bana lütfen örnek olsun diye yazdım...
    emin olun hepimizin öyle yaşadıgı dolu dolu şeyler var ki ben anlatsam ali veli o bu anlatsa bu forum anı forumu olur bilgi paylaşım forumu olmaktan çıkar...
    a zaman geliyor o kadar anlatmak istedigim şeyler oluypor ki susuyorum susmak zorunda kalıyorum..
    cunku arkadaslarımın dedıgı gibi gün geliyor balayına gidicek ciftin eşi bu forumu okuyor...
    yada tek basına tatil yapmak ısteyen nazan hanım okuyor....
    yazdıklarımın yanında imza niteliginde adım soyadım yazıyor neden insanlara karşı köt gösteriyim..
    tyaşıyormuyum evet yaşıyorum ama kendımce kendımde kalıyor...
    biliyorsunuzkı arkadaslarım bizler zor zamanlar atlattık... bunuda atlarıtız diye dusunuyorum fıkır ayrılıkları olması çok güzel.. sen ben biz siz konusalım ortasını dogrusunu bulalım ogrenelım...
    şu konu başlıgına çok deger veriyorum burdaki insanlara ço kdeger veriyorum....
    bazı arkadaslarımla yüzyüze geldık... tatile bile çıktık birbirlerimizi tanımadan... memnunda kaldık...
    bir çok arkadaşım iyi bilirki braber eglenmek için arkadaslarım biletlerini ve hotellerini ücret karsılıgında iptal ettiler... emin olun ben burada yaşaşdıklarımı yazsam... ki sadece orada benımle tatile gelen insanlar bilir.. forumda okunma sayısı artar sizlerde keza oyle her ozelınızı anlatsanız.. dinlenir okunur.. ama ne geregi var diyoruz... yaşanılan orada kalıyor malesef...
    düşüncelerimiz bir olmasada amacımız bir... tayland...
    bir arkadası mdemiş.. zaten iyi kötü ayrılır.. vs vs... haklıdır.. ister istemez kişi kendini anlıyorsa zaten uzaklaşıyor....onlarında düzelip bir anönce gelmesi dilegiyle...
    bizler kim taylandda kaç kızla tanısmıs kac discoya gitmiş orada neler yaşamıs ... kaça ne almış vs bunlarla ilgilenmiyoruz biz taylandı bilsekde hep açız... bilgiye açız... bizler tatil hakkında bilgiler istiyoruz...
    bu foruma emek verdigime inanıyorum...
    şu forumun alt seviyelerine düşmesine asla izin vermiyeceğimi bilmenizi isterim
    ve arkadaşlarım...sizlerdende aynı düşünce içersinde olmanızı rica edicem....
    inanın hepimizin hayatları o kadar zor ki...
    erken kalkıyoruz işe gidiyoruz.. geç saatlerde gelıyoruz.. ay sonu gelıyor ödemeler... çocuklarımızın bezi bitiyor mutfaktaki dolap boşalıyor elektrık su gelıyor kredi kartları geliyor.. ödeme ödeme.. .belkıde cogu ınsanımızın anlıkta olsa bazı şeyleri olumsuzlukları unutabıldıgı yer burası....
    hepımız parayı zor kazanıyoruz.. bazı arkadaslarımız bedenen calısıyor.. bazıları beynen....
    birşekilde yoruluyoruz.. kısacası hepimizi biliyoruzki hayat....zor... neden dahada zorlaştıralım... şurada arkadaslarımızın yazdıgı 3 5 birşeylere cevap veriyoruz.. anlıkta olsa stres atıyoruz. vs.. kimse kimseye küsmesin... burdaki herkese ihtiyac var...burda bir ben çalıp oynarsam.. yada bir arkadasım calıp oynarsa forum amaclıgından çıkar... unutmayın ki bu forum bu konu hepimizin........
    herkese iyi günler dilerim.... sevgi ve saygıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 18 Haziran 2015; 10:04:40 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 18 Haziran 2015; 11:14:05 >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.