Şimdi Ara

taxi driver sendromu / yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalnızlık beni tüm hayatım boyunca izledi, her yerde. Barlarda, arabalarda, kaldırımlarda, dükkânlarda, her yerde. Kaçış yok. Ben Tanrı’nın yalnız adamıyım.

-Travis Bickle ( taxi driver )

tam anlamıyla bu durumdayım taxi driver filmi zaten beni müthiş etkiledi , filmi yeni de izlemedim yıllar önce izledim ama halen o yalnızlık felsefesi içimden hiçbir zaman çıkmadı.

sokaklarda başı boş yalnız dolaşırken o kadar kalabalığın arasında cidden sanki çevremde hiç kimse yok gibi

üniversitenin kampüsünde , üniversite caddesinde , sınıfta , fakültenin içinde , kaldığım öğrenci evinde...
    bu yerlerin hepsinde yalnızım , çevremde olan şeyler sanki ben orda hiç yokmuşum gibi devam ediyor kimsenin umrunda bile değilim bulunduğum şehir Karadeniz’de olduğu için hava sürekli kapalı ve puslu. Bu hava beni yalnızlığa daha da beter şekilde sürüklüyor ama artık bundan zevk almaya başladım yalnız olmak içime işledi

Öldüğümde de yalnız olacağım bunu çok iyi biliyorum o derin uykuya dalmadan önce yanımda hiç kimse olmayacak o an ki duygular tarif edilmeyecek kadar Garip ve soğuk olacak.

sonsuz uykuya dalmak benim için en iyi seçenek umarım bir an önce kavuşurum buna

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dh'de bile herkesle zıtlaşıp herkesi kendine uyuz ediyorsun. asosyallerin arasında bile kabullenilmeyen bir üyeyken reel hayatta da yalnız kalman gayet doğal. her şey için de kaderi suçlayamayız, bazı şeyler de bizim eylemlerimizin sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 17 Ekim 2021; 15:56:35 >
    Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • üzdü

Haklı olabilirsin.

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • üzdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kadere inanmıyorum ki suçlayayım ? Böyle olmamdaki tek sebep hiç kimsenin yaşamak istemeyeceği kadar kötü bir geçmişimin olması , anılarım iğrenç şeylerle dolu sosyalleşme isteğimi engelleyecek kadar hem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 6 Mart 2022; 0:2:33 >

sanki herkesten kopuk ayri bir dunyaya aitmisim kimse beni duymuyor anlamiyor gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.