Şimdi Ara

Tavuk göğüsünü nasıl yapıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
9.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla spor yapan arkadaşlar antrenman sonrası tavuk göğsü tüketiyor.. Ne şekilde yapıyorsunuz alalım tarifleri ?? :))

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Gördüğüm kadarıyla spor yapan arkadaşlar antrenman sonrası tavuk göğsü tüketiyor.. Ne şekilde yapıyorsunuz alalım tarifleri ?? :))

Kasaptan marketten falan alıyoruz yapabilen varmı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Gördüğüm kadarıyla spor yapan arkadaşlar antrenman sonrası tavuk göğsü tüketiyor.. Ne şekilde yapıyorsunuz alalım tarifleri ?? :))

Kasaptan marketten falan alıyoruz yapabilen varmı ki?

yaptın yine yapacağını teknik

ben genelde tavada yapıyorum ohh misss

• Pastanelerde bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Pastanelerde bulabilirsin.
    Düz haşlama. İstesem değişik tarifler üretirim ama pek uğraşamıyorum şu sıralar. Elektrikli ızgara olsa en güzeli o aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Pulbiberleyip pişiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Pulbiberleyip pişiriyorum.

Alıntıları Göster
    Benim baslayalı 1 ay oldu henüz ama elektrikli ızgarada terbiyeleyip pisiriyorum yanına salata pilav falan ekmeksiz götürüyorum. Doğrumu bilmem ama sade yiyemiyorum haşlanmış hele hiç yiyemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haslanmis ile kizarmis cok fark eder mi? izgara veya pisirmek zor geliyor. haslama kolayima kaciyor. gunde ortalama 150-200 gr tuketiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

haslanmis ile kizarmis cok fark eder mi? izgara veya pisirmek zor geliyor. haslama kolayima kaciyor. gunde ortalama 150-200 gr tuketiyorum.
    Yağsız tavayı iyice kızdırıp atıyorum gayet güzel pişiyor azıcık tavuk baharatı atıyorum. Yanınada bulgur pilavı yada pirinç pilavı, yoğurt. Pilav yoksa kepekli ekmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Yağsız tavayı iyice kızdırıp atıyorum gayet güzel pişiyor azıcık tavuk baharatı atıyorum. Yanınada bulgur pilavı yada pirinç pilavı, yoğurt. Pilav yoksa kepekli ekmek.

Alıntıları Göster
    düdüklüke atıyorum haşlıyorum 15-20dk ya hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

düdüklüke atıyorum haşlıyorum 15-20dk ya hazır

Alıntıları Göster
    kasaptan 1 kilo tavuk göğsünü kıyma olarak çekdirtiyorum. Sonra eve gelip 2 yumurta yarım demet maydonoz 1 yemek kaşığı kimyon 1 yemek kaşığı karabiber 4-5 tam buğday ekmek dilimini ufalıyorum 2 tane soğan rendeliyorum 2 diş sarımsağı da rendeleyip bi güzel karıştırıyorum. En sonunda zeytin yağı koyuyorum 2 yemek kaşığı kadar. Sonra bunları istediğim şekle sokup yağsız tavada kızartıyorum. İnanın süper oluyo. Tuz koymuyorum sadece ekmek ve yağ bunlarında body yapan insana bi zararı olcagını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali42726

kasaptan 1 kilo tavuk göğsünü kıyma olarak çekdirtiyorum. Sonra eve gelip 2 yumurta yarım demet maydonoz 1 yemek kaşığı kimyon 1 yemek kaşığı karabiber 4-5 tam buğday ekmek dilimini ufalıyorum 2 tane soğan rendeliyorum 2 diş sarımsağı da rendeleyip bi güzel karıştırıyorum. En sonunda zeytin yağı koyuyorum 2 yemek kaşığı kadar. Sonra bunları istediğim şekle sokup yağsız tavada kızartıyorum. İnanın süper oluyo. Tuz koymuyorum sadece ekmek ve yağ bunlarında body yapan insana bi zararı olcagını sanmıyorum.

tavsiye , buğday ekmeği yerine yulaf ezmesini un haline getirip ekmek yerine ekleyebilirsin. Tavuk göğsünü de kasaba çektirmene gerek yok mutfak robotu çok güzel çekiyor çiğken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Düz haşlama. İstesem değişik tarifler üretirim ama pek uğraşamıyorum şu sıralar. Elektrikli ızgara olsa en güzeli o aslında

tost makine sinde yapıyorum mangal gibi oluyot
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetisler19

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

tost makine sinde yapıyorum mangal gibi oluyot

Alıntıları Göster
    ince ince kesiyorum, kuşbaşı büyüklüğünde sonra yağsız şekilde tavaya atıyorum üstünü kapatıyorum tamamen 10 dk sonra kendi suyunu veriyor, ve suyunda pişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam tencerede suda haşlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyWizard007

hocam tencerede suda haşlıyorum.

Alıntıları Göster
    Suda haşlayın daha sonrada kaynar suya pirinç atın istediğiniz kadar. Ben tavuk suyuyla yapmıyorum çünkü pisliği çıkıyor suya. Tuzu atın sonra tavuğu didikleyin pirinç haşlanana doğru bir parça tereyağı atın ardından da tavukları sonra iyice suyunu çekene kadar pişirin. Dehşet oluyor benden söylemesi.
  • quote:

Suda haşlayın daha sonrada kaynar suya pirinç atın istediğiniz kadar. Ben tavuk suyuyla yapmıyorum çünkü pisliği çıkıyor suya. Tuzu atın sonra tavuğu didikleyin pirinç haşlanana doğru bir parça tereyağı atın ardından da tavukları sonra iyice suyunu çekene kadar pişirin. Dehşet oluyor benden söylemesi.

Alıntıları Göster
    haşlayıp hardal eşliğinde yiyorum.
  • quote:

Tavuk suyunu ince-sık tel süzgeçle süzersen hem pislikten kurtulursun hem de cok daha besleyici bir pilav olur hocam. Hatta pirinci ıslarken bir fincanda kuş üzümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 24 Mart 2014; 18:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Tavuk suyunu ince-sık tel süzgeçle süzersen hem pislikten kurtulursun hem de cok daha besleyici bir pilav olur hocam. Hatta pirinci ıslarken bir fincanda kuş üzümü.

Alıntıları Göster
    Dün akşam 1 kg. tavuk göğsünü fırında yaptım. Fırın kağıdının üstüne tavuk, üzerine de envai çeşit sebze attım. Tadı iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Dün akşam 1 kg. tavuk göğsünü fırında yaptım. Fırın kağıdının üstüne tavuk, üzerine de envai çeşit sebze attım. Tadı iyi oldu.

Alıntıları Göster
     Tavuk göğüsünü nasıl yapıyorsunuz ?

Çöp şiş olarak ızgarada yapıyorum bazen, tavuk bonfileyi küçük küçük dilimliyorum.Bazende bonfileyi fileto şeklinde kesip ızgarada yapıyorum.Fırında sebzeli yapıyorum.Yada haşlayıp,elimle parçalıyorum ip ip oluyor,o haldeyken kırmızı biberle ve birazda zeytin yağıyla kavuruyorum çok güzel oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.