Şimdi Ara

##TAvsiyenize ihtiyacım var##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarımdan oynayacagım mmorpg tarzı oyunlar önerebilir misiniz?Netten olmasını istemıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/41/1294/Oyun/makale/Tm-Online-Oyunlar-Aklamal.html

istemediğin kadar mmorpg tarzi oyun var

yanlıs anladın beni

internet üzerinden olmasını istemıyorum mesela diablo2 gibi ama farklı bir oyun arıyorum

• nası yani mmo-rpg=massive multiplayer ONLINE-rpg. İnternetsiz online oyun istiosun galiba. Nese sen sadece rpg arıosun o zaman. Sana KotOR 1 ve 2 yi öneririm. 1.si özellikle senaryo açısından güzel biraz eski ama sen diablo demişsin senin için bi dezavantaj deil
  • Metin 2 İyi olduğunu duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Metin 2 İyi olduğunu duydum

adam diyorki online olmasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Metin 2 İyi olduğunu duydum

adam diyorki online olmasin

İyide MmoRpg online olmadan olmaz ki.Yoksa olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana Titan Quest bitincede İmmortal Throne paketini öneriyorum
  • Titan güzeldir tavsiye ederim bu arada çerezlik yersen legend:hand of god oyna ben baya daldım çıkamıyorum,diablo 2,kotor serisi,fable...vs liste uzar gider
  • mmorpg - massively multiplayer online rpg . yani kalabalık kitleler tarafından online olarak oynanan rol yapma oyunu. tanımı gereği online. senin sorduğun sadece rpg. hatta diablo 2 yi sayarsak rpg de değil, hack&slash.
    Eğer oyun listeleler isek " diablo 2,kotor serisi,fable...vs liste uzar gider " neverwinter nights, baldurs gate, oblivion, morrowind, mass effect, jade empire vs vs vs. biraz daha detay verirsen daha net bir öneri olur sanırım.
  • Ben Swords And Sandals Diye bir oyun Takılıyordum 1 ay falan oldu ama takılmayalı yinede güzel oyun Herkese Öneririm Online bir oyun değil Fakat İnternet bağlantısıyla oynanıyor
  • fable
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.