Merhaba arkadaşlar.Max. 100 TL bir mp3 arıyorum.Bu modelleri beğendim.Siz hangisini ve ya başka bir ürün olarak neyi tavsiye edersiniz?
Lise öğrencisiyim ve bütçe kısıtlı.Şimdiye kadar cep telefonlarımdan müzik dinliyordum.Yani ses kalitesinin öyle çok çok ileri seviye olması önemli değil.Çok uzun süre de müzik dinlemem.
Archos'un hem mp4 olması hem de 4 gb olması iyi.Ama fotoğraf ve video özelliğini öyle çok kullanacağımı sanmıyorum.
Benim için radyo da çok önemli.Lütfen tavsiyede bulunursanız radyo mutlaka olsun istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
arkadaşlar lütfen yardım edin.Gidip alacağım ama hangisi olsun karar veremedim. up
Sana tavsiyem bulabiliyorsan Sandisk Sansa Clip al.ses kalitesi cok iyi,radyosu da guzel cekiyor.bataryasi 10 saat civarinda dayaniyor.
Sansa clip galiba kolay kolay bulunamıyomuş Türkiye'de.Bulabileceğim herhangi bir yer biliyor musunuz İstanbulda?
Türkiyede bulmanız çok zor. İkinci el bölümünde ibraxi nickli arkadaş satıyor, ona sorabilirsiniz
teşekkür ederim cevaplarınız için ben bir araştırayım
Merhaba arkadaşlar.Max. 100 TL bir mp3 arıyorum.Bu modelleri beğendim.Siz hangisini ve ya başka bir ürün olarak neyi tavsiye edersiniz?
Lise öğrencisiyim ve bütçe kısıtlı.Şimdiye kadar cep telefonlarımdan müzik dinliyordum.Yani ses kalitesinin öyle çok çok ileri seviye olması önemli değil.Çok uzun süre de müzik dinlemem.
Archos'un hem mp4 olması hem de 4 gb olması iyi.Ama fotoğraf ve video özelliğini öyle çok kullanacağımı sanmıyorum.
Benim için radyo da çok önemli.Lütfen tavsiyede bulunursanız radyo mutlaka olsun istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba dostum öncelikle alacağın mp3 şimdiden hayırlı olsun.Bana kalırsa Philips almalısın ses desibeli olarak bu model archos'a göre daha kaliteli...ama mp3 tavsiye et dersen sana Creative yada Sony'nin modellerini önerebilrim