Şimdi Ara

[Tavsiye] League of Legend'a başlıyorum, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar her bilgiye açığım ve bilgiye ihtiyacım var eski bir dotacı olarak aranıza katılmaktayım herkeze başarılar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Okul nedeniyle pcye ara verdim uygun bir zamanda yardımcı olurum istediğin kadar.Westte oynarsan olabilirim tabii sana kalmış.
  • eskiden dota oynuyorsan alısman zor olmaz sanırım cunku dota lol den daha zor oldugu soyleniyor arkadaslarım tarafından.
    ben lol oynamayı seviyorum bende 8 senelik sro yu ve lisede 4 senelik ogame oyununa baglandım :) sıkıldım surekli online olmaktan simdi gunde 1 2 saat oynuyorum burakıyorum zevkte alıyorum umarım seversin

bu arada ekleme yapayım turklerin % 70 i eastte dir aramıza bekleriz bizim 10 kişilik arkadas grubumuz var her gun aksam 8 ile 12 arası oynuyoruz biri online olmasa digeri oluyor yani skype tanda konusarak iyi bir takım olusturuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D. Dragon -- 13 Ekim 2011; 23:23:37 >
  • dota biliyorsan başka bir şey dememize gerek yok.Gerisi gelir forumda takıl işte
  • West'te 10-15 kişilik bi arkadaş grubumuz var mutlaka skype'dan oynuyoruz, ben hariç hepsi 30 level 16.00-23.00 arası mutlaka en az 2-3 kişi açık oluyor o saatler arasında aralıksız oynayabilirsin yani bizle :)
  • Knight'dan combolara alışıksan LoL'da da feci combo yaparsın. Combo op.
  • ko oyuncusuysan leblanc'ı öneriyorum olmadı talon kanka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlarda biraz coop gir,yenileri fazla sevmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

başlarda biraz coop gir,yenileri fazla sevmezler.

1 level oyuncuların çoğu newbie.Zaten arkadaş dotada oynamış.2 maç sonra aradığı gibi bir champ bulması mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

1 level oyuncuların çoğu newbie.Zaten arkadaş dotada oynamış.2 maç sonra aradığı gibi bir champ bulması mümkün.

1 level oyuncuların çoğu lvl 20+ insanlar. Beginner seçiyorlar yenileri eziyolar bir bok becerdikerini zannediyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

quote:

1 level oyuncuların çoğu lvl 20+ insanlar. Beginner seçiyorlar yenileri eziyolar bir bok becerdikerini zannediyolar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı soru sanada sorulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

ko oyuncusuysan leblanc'ı öneriyorum olmadı talon kanka

Variyor oynadi ise morde oynasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

Ney oynadıysa?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

Ney oynadıysa?

VAriyor knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

arkadaşlar her bilgiye açığım ve bilgiye ihtiyacım var 9 senelik knightonline seruveninden sonra eski bir dotacı olarak aranıza katılmaktayım herkeze başarılar...

Eğer ko oynadıysan direk

Master Yi
    Xin Zhao
    Trydamere

champlarından birini oyna inan bana alışman fazla uzun sürmez
  • Siz nasil bir trollsunuz ya? Ne olmus adam KO oynadiysa? hayir nereden biliyorsun Warrior Class oynadigini? Hadi Mage ise, Priest yada Rogue ise? Tamam sacmalamak serbest ama asagilamak neden?
    KO oynuyani kucuk goruyorsaniz dalga geciyorsaniz buyrun benimlede dalga gecin. Bende oynuyorum hatta hala arada canim cektikce girip biraz takilip cikiyorum. Varmi itirazi olan? Yada kendine guvenipde laf atmaya kalkacak babayigit?
    Bir insani bir oyunu oynuyor diye trollemek ayiptir. Once adab-i muaseret kurallarini ogrenin sonra oyunda ogrendiklerinizle tavsiyelerde bulunmaya kalkarsiniz.
  • Master Yi basit karakterlerden biri onunlada başlayabilirsin
  • 9 sene KO Oo
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.