Şimdi Ara

Half Life 2 açılmıyor. Yardım Lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün orjinal Half Life 2 almıştım. Önce steam yükledim çünkü steam yüklemeden oyun yüklenmiyormuş. Sonra oyunu DVD den yükledim. Sonra 3-4 saat kadar güncelledi oyunu. Oyunu açtığımda Sağ alta loading yazısı çıkıyor. Bir süre sonra "bellek read olamadı" diye hata veriyor ve ben oyunu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• İnsana zorla korsan oyun aldıracaklar valla. Korsan alsam böyle bi sorun çıkmazdı herhalde. Hem bu arada sistemimde bi sorun yok. p4 3.00 Ghz, 1gb ram, geforce 6700 sistemim. Kardırması gerek yani. Neden oluyo böyle anlamadım. Tekrar kursam sorun düzelir mi?
  • "Evet kesin çözümü buldum.Şimdi rahat rahat oynuyorum.Çözüm:
    önce hl.exe den kısayol oluşturuyoruz.Sağ tıklayıp özellikler diyoruz kısayola.Orda hedefe önceden eklediklerimizi siliyoruz.hl.exe''(boşluk) -steam -console-+mat_forcehardwaresync 0 yazın.Boşluğu yaptıktan sonra kopyalayabilirsiniz.İyi oyunlar. "

Alıntıdır. Denemedim, belki olur.
  • Bunu denemistim bişey değişmedi.
  •  Half Life 2 açılmıyor. Yardım Lütfen.

Ne yapsam bişey değişmedi. Ram de bi sorun yok. Neden böyle bi hata veriyo anlamadım bi türlü. PC de bi sorun bulamadım. Oyunu sildim tekrar yükledim gene aynı. Ne yapabilirim. Benzer bi durumla karşılaşan oldu mu hiç daha önce.
  • Ben hiç oynamadım fakat internetten hl2.exe dosyasını varsa indirip kurduğun yere atabilirsin denemeye değer
  • Oyun orjinal zaten. Faydası olacağını zannetmiyorum.Neyse bi deneyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uyumluluk modunu dene
  • Oldu mu ?
  • Uyumluluk modu dahil birçok başka şeyi denedim. Sistem overclocklu forceware falan yüklü ondan olabilir diye kaldırdım gene çalışmadı. Ben de steamden indirdiğim orjinalini sildim torrentten indirdim şimdi oynuyorum Bu ne biçim iştir anlamadım. Ben mi bahtsızım yoksa insanı korsan oyuna mı yönlendiriyolar anlamadım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.