< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 23 Temmuz 2021; 18:47:38 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 23 Temmuz 2021; 18:47:38 > |
|
Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ), Türkiye'de lisans eğitimi alırken Almanya'dan ikinci bir diploma alma fırsatı sunan çift diploma programları sunar. Bu programlar, öğrencilerin küresel iş piyasasında rekabet avantajı elde etmelerine olanak tanır.
TAÜ'nün çift diploma bölümleri arasında şunlar yer alır:
Türk-Alman Üniversitesi'nin çift diploma programları, öğrencilere hem Türk hem de Alman yüksek öğretim sistemlerinde eğitim alma imkanı sağlar. Öğrenciler, her iki ülkenin eğitim kalitesinden yararlanır ve uluslararası alanda tanınan diplomalar elde ederler.
TAÜ çift diploma programları, Türkiye'de lisans eğitimi almak isteyen ancak aynı zamanda Alman diplomasına sahip olmak isteyen öğrenciler için idealdir. Bu programlar, öğrencileri küresel iş piyasasında başarılı olmak için gerekli bilgi ve becerilerle donatır.
Türk-Alman Üniversitesi'nin uluslararası sıralama kuruluşları tarafından sürekli olarak Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasında gösterilmesi, çift diploma programlarının kalitesinin bir kanıtıdır.
Eğer Türkiye'de lisans eğitimi alırken Alman diplomasına sahip olmak istiyorsanız, Türk-Alman Üniversitesi'nin çift diploma programlarını mutlaka araştırmanızı öneririz.
|
Hazırlık ile ilgili de bir konu açmayı planlıyorum yakında .tercih zamanı için yerimizi alalım |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 29 Haziran 2021; 23:14:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Burs gayet yeterli sağlanıyor derken ne kadarlık bir hibeyi kastediyorsunuz ? Çünkü Yök + Daad 350-400 euro veriyor ve bu para Almanya için çok yetersiz. Erasmusta bile 600 euro hibe veriliyor ve yetersiz geliyor. Bir de bu seçilen kişilere ekstra mülakat yapıldığı ve kazananların çoğunun mülakatta elendiği söyleniyordu okuyan kişiler tarafından. Bunun doğruluğu nedir ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 29 Haziran 2021; 22:58:12 > |
|
|
|
taüde okuyup belki almanyaya gitme şansınız varken eğer taüden daha iyi eğitim veren bir okulda okursanız kendiniz almanyadaki okullara başvurup da gidebilirsiniz. zaten maddi imkanı bulduktan sonra 3 ortalama yapan aşşa yukarı herkes almanyada yüksek lisansa gidebilir, tabii ki de testdaf 4-5 civarı almancanız varsa. |
|
|
|
|
Taü ' nün sitesinden burs miktarına baktım 250 euro + 1500 TL imiş burs. Yani birkaç sene önce 500 euro ' ya denk geliyor ancak TL değer kaybettiği için burs şuan 350-400 euro civarı. Yurt fiyatı normal ama eğer yurtta ücretsiz yemek vermiyorlarsa 90 euro yemek masrafı çok az. Çünkü Almanya ' ya erasmusa giden arkadaşlarımla konuştuğumda aylık en az 150-200 euro yemek masrafından bahsediyorlar. Tabi sizin bahsettiğiniz Almanyanın biraz daha küçük bir şehri ise bilmiyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 8 Temmuz 2021; 14:11:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |