Şimdi Ara

Tatilya Gibi bi yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne müthiş bi yerde ya burası yıktılar
    istanbulda tatilya gibi bi yer varmı ? (normal lunaparklar dışında )

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tatilya Neden Kapandı?

Tatilya, İstanbul'un ünlü eğlence merkezlerinden biriydi. 2019 yılında faaliyetlerine son vermiştir. Tatilya'nın kapanmasının birkaç nedeni olduğu düşünülmektedir:

• Yüksek İşletme Maliyetleri: Tatilya, büyük bir alanda faaliyet göstermekteydi ve bu da yüksek işletme maliyetlerine yol açmaktaydı. Kira, elektrik ve personel giderleri, işletmenin kârlılığını olumsuz yönde etkilemiştir.
    • Rekabetin Artması: Son yıllarda İstanbul'da çok sayıda yeni eğlence mekanı açılmıştır. Bu artan rekabet, Tatilya'nın müşteri çekmekte zorlanmasına neden olmuştur.
    • Değişen Eğlence Trendleri: İnsanların eğlenme şekli zamanla değişmektedir. Tatilya, geleneksel bir eğlence mekanı olarak, değişen eğlence trendlerine ayak uyduramamıştır.
    • Ulaşım Zorlukları: Tatilya, şehrin dışında yer almaktaydı ve bu da ulaşım zorluklarına yol açmaktaydı. Bu zorluklar, insanların Tatilya'yı ziyaret etmesini engelleyebilmiştir.

Tatilya'nın kapanması, eğlence sektöründeki değişimlerin bir göstergesi olarak görülmektedir. İşletme giderlerinin yüksek olması, rekabetin artması ve eğlence trendlerinin değişmesi gibi faktörler, eğlence merkezlerinin geleceğini etkilemeye devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yhoq
  • Yanlış hatırlamıyorsam biri öldü orada, o yüzden kapatıldı
  • anılarım depreşti

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Yanlış hatırlamıyorsam biri öldü orada, o yüzden kapatıldı

evet sonra ırak'a mı ne taşımışlardı galiba içindekileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Yanlış hatırlamıyorsam biri öldü orada, o yüzden kapatıldı

Bende iflas etti o yüzden kapandı diye biliyorum..
  • Ben meteor düştü 4 yaralı vardı ondan kapandı diye biliyorum.
  • up

yerine alışveriş merkezi açmak için yıktılar diyebiliyorum bende :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://atlantis.istanbulcevahir.com/

bura nasıldır giden varmı :D
  • İstanbul gibi bir yerde gelişmiş bir lunaparkın olmaması cidden garip.
  • abi şaka maka tatilya uzaktı falan ama çok dehşet yerdi :D
  • Her sene giderdim. Güzel bir atmosferi vardı. Hele ki "Sinerama" çok şahaneydi.

Özledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 29 Mayıs 2011; 3:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

İstanbul gibi bir yerde gelişmiş bir lunaparkın olmaması cidden garip.

Disneyland açılacak diyorlardı, o ne oldu acaba ?
  • yemek bölümünde daha önce görmediğim burger dükkanı vardı menülerin isimleri gezegenlerdi venüs uranüs ay falan mavili mor dizaynı vardı mekanın hatırlayanlar görenler bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 29 Mayıs 2011; 3:11:10 >
  • @OnrbK

O Disneyland önce Kuşadası'na açılacak oldu sonra Ankara'ya. En son İstanbul diyorlardı ama hala ses seda yok.

Yatırımcıları anlamıyorum ben. Hepsi mantar gibi tek tip projelere yatırım yapıyorlar. AVM açmak moda oldu. Bütün yatırımcılar AVM açtı. Şimdi de konut yapmak moda. Herkes konut yapıyor. Allah'ın bir kulu lunapark yapayım demiyor. İleride lunapark moda olur. Mantar gibi açarlar.
  • Tatilya'da harika atmosfer vardı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

@OnrbK

O Disneyland önce Kuşadası'na açılacak oldu sonra Ankara'ya. En son İstanbul diyorlardı ama hala ses seda yok.

Yatırımcıları anlamıyorum ben. Hepsi mantar gibi tek tip projelere yatırım yapıyorlar. AVM açmak moda oldu. Bütün yatırımcılar AVM açtı. Şimdi de konut yapmak moda. Herkes konut yapıyor. Allah'ın bir kulu lunapark yapayım demiyor. İleride lunapark moda olur. Mantar gibi açarlar.

(bkz: rant)

• O değilde neden yıkıldı orası? Kâr etmediği için desem olmaz, ne olduda yıkıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

O değilde neden yıkıldı orası? Kâr etmediği için desem olmaz, ne olduda yıkıldı?

yerine alışveriş merkezi açılcağı için galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

yemek bölümünde daha önce görmediğim burger dükkanı vardı menülerin isimleri gezegenlerdi venüs uranüs ay falan mavili mor dizaynı vardı mekanın hatırlayanlar görenler bilir

abi sen ne yaptın ya küçükken arkadaşlarla gitmiştik herkesin annesi hamburger almıştı çocuğuna, benim annem sen yemezsin diyip almamıştı duvarlarında gezegenler falan vardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.