Şimdi Ara

Tatilya Gibi bi yer ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler konuşan bi ağaç vardı hatırlıyorum, birde roller coaster vardı en sevdiğim, o zamanlar çok korkardım o başka tabi.
  • 1 Kişi daha önceden ölmüştü o olay binen kişinin yüzünden olduğu için pek bir ceza kesilmedi ... Bomba falanda patlamadı , sadece Iraklılara satıldı ve yerine alışveriş merkezi açıldı daha fazla para gelsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

yemek bölümünde daha önce görmediğim burger dükkanı vardı menülerin isimleri gezegenlerdi venüs uranüs ay falan mavili mor dizaynı vardı mekanın hatırlayanlar görenler bilir

abi sen ne yaptın ya küçükken arkadaşlarla gitmiştik herkesin annesi hamburger almıştı çocuğuna, benim annem sen yemezsin diyip almamıştı duvarlarında gezegenler falan vardı

Seninde bir hamburgerin olsa seninde bir kolan olsa :D

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

yemek bölümünde daha önce görmediğim burger dükkanı vardı menülerin isimleri gezegenlerdi venüs uranüs ay falan mavili mor dizaynı vardı mekanın hatırlayanlar görenler bilir

abi sen ne yaptın ya küçükken arkadaşlarla gitmiştik herkesin annesi hamburger almıştı çocuğuna, benim annem sen yemezsin diyip almamıştı duvarlarında gezegenler falan vardı

• Hocam cevahirin içinde atlantis var ama pek iyi değil,oyuncaklar alışveriş merkezinin içinde biniyorsun.asansör denen oyuncak fena değil ama üst kata çıkıp ordan birden iniyor.En üstte yemek alanları var millet yemek yiyor sohbet ediyor sen birden yükseliyon ortadan armut gibi herkes sana bakıyor.Onun dışında bostancı lunapark var biraz daha büyüklere hitap ediyor sağlam bir kaç oyuncak var ama oda yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Eylül 2011; 3:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Hocam cevahirin içinde atlantis var ama pek iyi değil,oyuncaklar alışveriş merkezinin içinde biniyorsun asansöre en üst kata çıkıp ordan birden iniyor.Ama en üst katta yemek alanları var millet yemek yiyor sohbet ediyor sen birden yükseliyon ortadan armut gibi herkes sana bakıyor.Onun dışında bostancı lunapark var biraz daha büyüklere hitap ediyor sağlam bir kaç oyuncak var ama oda yeterli değil.

hocam bostancı lunaparkı ve hernekadar gitmesemde atlantisi biliyorum atlantis çok çocuksu bostancıda kapalı değil apaçi kaynıyodu enson gittiğimde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Hocam cevahirin içinde atlantis var ama pek iyi değil,oyuncaklar alışveriş merkezinin içinde biniyorsun asansöre en üst kata çıkıp ordan birden iniyor.Ama en üst katta yemek alanları var millet yemek yiyor sohbet ediyor sen birden yükseliyon ortadan armut gibi herkes sana bakıyor.Onun dışında bostancı lunapark var biraz daha büyüklere hitap ediyor sağlam bir kaç oyuncak var ama oda yeterli değil.

hocam bostancı lunaparkı ve hernekadar gitmesemde atlantisi biliyorum atlantis çok çocuksu bostancıda kapalı değil apaçi kaynıyodu enson gittiğimde :D

hocam atlantis iyi değil ama bir kaç oyuncak var gerçekten zevkli,bostancıyada geçenlerde gittim pek kalabalık değildi.Bostancıdaki oyuncaklar daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Eylül 2011; 3:20:41 >

• hey gidi günler hey
  • quote:

Hocam cevahirin içinde atlantis var ama pek iyi değil,oyuncaklar alışveriş merkezinin içinde biniyorsun.asansör denen oyuncak fena değil ama üst kata çıkıp ordan birden iniyor.En üstte yemek alanları var millet yemek yiyor sohbet ediyor sen birden yükseliyon ortadan armut gibi herkes sana bakıyor.

Ya ne güldüm şu yorumuna, yaş geldi gözümden
  • quote:

http://atlantis.istanbulcevahir.com/

bura nasıldır giden varmı :D

3 kere gittim

Atmosfer olarak gayet güzel alış veriş merkezine mini lunapark kurmuşlar. İçinde hızlı tren, asansör, korku tüneli, gondol, pervane gibi bişey, teleferik, laser (kask, gözlük ve silah alıyosun arkadaşlarınla odolarda paintball'ın elektronik hali şeklinde çatışıyosun çok keyifli kişi başı 16 liraydı) ve nerdeyse bütün oyunlardan oluşan jetonlu atariler.

Tavsiye edilir istanbulda başka kaliteli mekan yok çünkü en azından oranın kitlesi belli hatunları belli

• Bayrampasa Otogarın yaninda bir yer yapiyorlar.

Ortaya nasil birsey cikacagi daha tam olarak belli olmasada malzemeler vs bayagi kaliteli duruyor.

Bekleyelim gorelim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

O değilde neden yıkıldı orası? Kâr etmediği için desem olmaz, ne olduda yıkıldı?

benm bildiğim bi arap şeyhi ordaki tüm aletleri satın alıp arabistana mı ne götürmüş. arapların teklifi reddedilmez zaten
  • quote:

http://atlantis.istanbulcevahir.com/

bura nasıldır giden varmı :D

Güzel de çok kalabalık.
  • Atlantis hangisi Kurtköy/Viaportun yanındakimi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.