Şimdi Ara

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar) SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bugun itibariyle yaz tatilimi gecirmek adina kendimize temiz ama kmsi biraz fazla bi caddy aldik arac bildigimiz tanidigimiz bi arac ailecek babam ve benim vazgecemedigimiz nokta olan DSG tatillerimizden daha cok keyf vermekte bize arac kullanirken . Malumunuz uzere meslegim galericiyim bu 4. Dsg aracim daha once iki yagli dsg birde kuru dsg kullandik allaha sukur hicbirinde sorun yasamadik bu aracimizdada insallah yasamayiz gerci yaklasik 1yil daha garanti var . Neden caddy derseniz ailemiz 5yetiskinden olusmakta ve ben hangi araca test surusune goturduysem annem babam ve kiz kardeslerime begendiremedim test ettigimiz araclar butcemize gore : Passat insignia Ltt QQ c5 hepsinde yok genis degil yok daraldik vs dediler ben insignia cosmo 2.0cdti cok istiyordum ama birturlu begendiremedim malum onlarinda isteklerini yerine getirmek boynumuzun borcu bu hayatta illahide caddy dediler daha once kullandigimizdan cok alismislar ve seviyorlar ozellikle son makyajli kasayi annemin zaten distan bakinca korkuyorum ama genis olsun yorumuna bi hafta hatirladikca gulmustum :) bende sonunda aldim bi caddy simdi hepsi mutlu satma diyorlar ama tabi meslegim geregi cevrem de genis kapida durdugunda tanidik es dost gelip istedigim parayi verirse satar gine alirim sorun degil ama buyuk olcude bu yil tatil aracim budur . Simdi sahibindenede koyacagim ama degerinin uzerinde satmamak icin yani binevi tok satici maksat goruntu :) ama tatil donusu satarim kesinlikle meslek geregi binilecek okadar araba geliyor parayi aracta tutmak yerine paradan para kazanirim ;). Neyse cok konustum gelelim araca .

2011 Caddy 1.6tdi Dsg 102ps Trendline Sedefli siyah 55bin kmde servis bakimli(general oto)..
    Kabaca standart ozellikler
    Esp + asr + 4airbag + SİS FARİ(arac trendline) + elektro servo direksiyon + klima manuel + auto hold (yokus kalkis destek sistemi) + deri direksiyon + aux cikisi + kilitli sogutmali torpido gozu . onemli olanlar bunlar diger ozellikleri saymaya gerek yok.

Sonradan ilave edilmis aksesuarlar;
    Cms celik jant + port bagaj + park sensoru + deri doseme + cam flimi + spoiler + yan ve arka koruma demirleri + on panjur , aynalar , kapi kollari krom nikelaj kaplama + lastik arkasi camurluklar

Oncelikle arac yakin bi dostumuzundu komple uzun yol yapilmis ve km uzun yolda yapilmis servis bakim gunleri aksatilmamis . İcinde sigara icilmemis. Biraz gorunus olarak disardan kromlar goruntuyu bozuyor ama mecbur oyle kalacak artik. İcine deri doseme yapmis koltuklara 750tlye cok pis yakiyor bugun yaklasik bi saat sehir ici kullandim kalcalar fena terledi :) bi caresini bulcaz artik. Aracin en hosuma giden ozelligi direksiyonu park esnasinda muazzam yumusamasi yolda hizini buldugundada bi okadar sertlesmesi ve verdigi guven hissi. Ama benim icin en onemli olay dsg ve yokus kalkisli bir dsg bundan buyuk bi nimet olamaz ozellikle istanbul s.ici icin o sarsintisiz vites gecisleri falan tamamen bi harika insallah sorunda acmaz basimiza. Yakit degeri bugun yaklasik 100km s.ici bayrampasa merter b.evler sisli bu aralarda kullandim yakit degerim 6.4u gecmedi. Performans olarak ise gercekten eski nesil 1.9motoru aratmiyor commonrail .. Esp ve 4 airbag gibi guvenlik donanimlarinin bu tur araclar icin onemi buyuk vw nin bunu standart koymasi muthis. Kisacasi ben anlatmiyayim sorusu olan sorsun cevapliyayim . Fiyat sormayin galericinin aldigi fiyat sorulmaz :) .

Vaktinizi ayirip okudugunuz icin tesekkurler arac hakkinda herturlu soruyu cekinmeden sorabilirsiniz. Yardimci olmaya calisirim.
    Saygilarimla
    Aziz Kancar

Resimler telefon çekimidir

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 16 Mayıs 2012; 10:58:25 >

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• Hayırlı olsun yeni aracınız.Ford C-max gibi aile kullanımı,uzun yol seyahat araçlarını niye tercih etmediniz daha konforlu,rahat olurdu.

Orijinalden alıntı: canvarol

Hayırlı olsun yeni aracınız.Ford C-max gibi aile kullanımı,uzun yol seyahat araçlarını niye tercih etmediniz daha konforlu,rahat olurdu.

Tesekkurler.
    Dsg nin vermis oldugu ust duzey konfor diyeyim konfor olarak uzun yolda arac yuklu olunca konforda ekslik yasamiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 16 Mayıs 2012; 1:27:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

hayırlı uğurlu olsun.keşke KAMYONET almıyaydınız.

Eyvallah. Bogazicini fazla kullanmam yilda bir muayne farki allaha sukur butcemi sarsmaz. Hiz sinirinda 10km/h civari fazla olsa ne olur eksik olsa ne olur. Bu gibi dezavantajlarinin dan cok otomobile gore olan avantajlari beni etkiliyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun aziz bey

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

hayırlı olsun aziz bey

Tesekkur ederim ustadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız umarım
  • Allah razi olsun sagolun.

• iyi tatiller.
    When the lamp is turned off, all women get beauty.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Adamlar Trendline Caddy'ye bile Fonksiyonel direksiyon koymuşlar. Polo, Golf, Jetta Trendline modellerinde yok diye biliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-vw-caddy-combi-1-6-tdi-trendline-yetkili-bayiden-hatasiz-81930378/detay

Orijinalden alıntı: senersongur

Hayırlı olsun.

Adamlar Trendline Caddy'ye bile Fonksiyonel direksiyon koymuşlar. Polo, Golf, Jetta Trendline modellerinde yok diye biliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-vw-caddy-combi-1-6-tdi-trendline-yetkili-bayiden-hatasiz-81930378/detay

VW'nin satış politikasını hayretler içinde izliyorum. En boş Caddy'de ESP var, Highline Golf'te ise yok. İlginç.

• quote:

Hayırlı olsun.

standart değil ama opsiyonel, bunu 1.6 benzinli golflerde sıklıkla yaşıyoruz, tek donanım olarak trendline var seçenek olarak, opsiyonlarla comfortline gibi yapıyor alan kişi isterse.

edit: evet dediğiniz gibi standartmış

bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 16 Mayıs 2012; 8:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Hayırlı olsun.

VW'nin satış politikasını hayretler içinde izliyorum. En boş Caddy'de ESP var, Highline Golf'te ise yok. İlginç.

Aslında Avrupa'da en boş Polo'da bile ESP ve 6 havayastığı standart diye biliyorum. En azından İngiltere gibi ülkelerde öyle olması lazım.

Bizde donanımlarda garip distribütör tercihleri var.

• Beyler bundan sonra konu açınca yanına aile sıra noya kadar tüm kimlik bilgilerini giriyoruz, yeni trend.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.