Şimdi Ara

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar) SS'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aziz Hocam Hayırlıuğurlu olsun tatil aracınız, allah kaza bela vermesin. Hocam bende Fio Emotion alacağım bayide sıfır 32.900 e bıraktılar (75hp) ama şu ilan kafamı karıştırdı bu ilanda bir bit yeniği olabilir mi? bakarmısınız fiyat normal mi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sifirdan-farksiz-1-000km-de-hatasiz-15-000-tl-pesinle-vade-olur-86356536/detay/

Bide Alttaki Evo ne kadar eder aceba biliyormusunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-punto-evo-garantisi-devam-ediyor-kazasiz-boyasiz-takaslik-82973374/detay/

• Aziz hocam hayırlı olsun, sıkıntısız bir tatil geçirmenizi diliyorum.
    Annelerin araçlar hakkındaki yorumları gerçekten komik oluyor. Benim valide de patlatmıştı 1-2 bomba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

koltuklar suni deri ve oldukça kalitesiz fotograflardan belli oluyor. bence değiştirin daha havalar ısınmadı bir de yazın iyice ısınınca helak olursunuz terden. döşemeleri söktürüp yerine daha kaliteli kadife gibi terletmeyen bir döşeme veya gerçek deri delikli sırtlıklı döşetin. galerici adamsınız yaptıracak yer bulursunuz.

Sen şimdi niye bukadar hakaret ettinki üstad Şaka biyana kaliteli bişey ama sorun deseninde bence

anladıgım kadarıyla yani deriden anlamam da

öyle bir niyetim yoktu. resimlerden gördüğüm kadarıyla yorum yaptım. kaliteli deri olduğunu anlamak kolay kibriti yakıp üzerine tut eriyorsa dandik suni deridir. geç tepki veriyorsa gerçek deridir. gerçek deri organik olduğu için hava alır ve daha az terletir.

• Araç hayırlı olsun.Ancak koltuklar çok kötü..
    Ford Focus TDCI
  • quote:

quote:

quote:

koltuklar suni deri ve oldukça kalitesiz fotograflardan belli oluyor. bence değiştirin daha havalar ısınmadı bir de yazın iyice ısınınca helak olursunuz terden. döşemeleri söktürüp yerine daha kaliteli kadife gibi terletmeyen bir döşeme veya gerçek deri delikli sırtlıklı döşetin. galerici adamsınız yaptıracak yer bulursunuz.

Sen şimdi niye bukadar hakaret ettinki üstad Şaka biyana kaliteli bişey ama sorun deseninde bence

anladıgım kadarıyla yani deriden anlamam da

öyle bir niyetim yoktu. resimlerden gördüğüm kadarıyla yorum yaptım. kaliteli deri olduğunu anlamak kolay kibriti yakıp üzerine tut eriyorsa dandik suni deridir. geç tepki veriyorsa gerçek deridir. gerçek deri organik olduğu için hava alır ve daha az terletir.

Sakasina takildim size hocam yanlis anlasildiysam ozur dilerim ..

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Hayırlı sürüşler...
    Canını sıkma bazıları kendini forumun sahibi sanıyor, senin paylaşımların güzel.

Ben sucu onlara prim veren yoneticilerde bulmaktayim. Adam bana hakaret ediyor yoneticide takipte cok iyi biliyorum ama ben sikayet etmedikce silmiyor mesajlari bu nasil isdir cozemedim. Neyse elbette elestiren olacaktir agir kacmadikca elestiriler yada haksiz elestiriler olmadikca..

Saygilarimla
    Aziz Kancar

• quote:

Orijinalden alıntı: acy78

Aziz Hocam Hayırlıuğurlu olsun tatil aracınız, allah kaza bela vermesin. Hocam bende Fio Emotion alacağım bayide sıfır 32.900 e bıraktılar (75hp) ama şu ilan kafamı karıştırdı bu ilanda bir bit yeniği olabilir mi? bakarmısınız fiyat normal mi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sifirdan-farksiz-1-000km-de-hatasiz-15-000-tl-pesinle-vade-olur-86356536/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-punto-evo-garantisi-devam-ediyor-kazasiz-boyasiz-takaslik-82973374/detay/

Fiorinonun sahibi dukkam komsumdur isterseniz yarin aracin durumu hakkinda bi konusayim ;) ? Sifir almaktan ise bence bu daha mantikli ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Aziz hocam hayırlı olsun, sıkıntısız bir tatil geçirmenizi diliyorum.
    Annelerin araçlar hakkındaki yorumları gerçekten komik oluyor. Benim valide de patlatmıştı 1-2 bomba

Ooo annemle ben ayni arabada iken su tv de atisan asiklar oluyo ya ellerinde sazlari onlardan farkli degiliz tek saz eksik :) ..

Sizin bombalarida merak ettim simdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_3482

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

hayırlı uğurlu olsun.keşke KAMYONET almıyaydınız.

Eyvallah. Bogazicini fazla kullanmam yilda bir muayne farki allaha sukur butcemi sarsmaz. Hiz sinirinda 10km/h civari fazla olsa ne olur eksik olsa ne olur. Bu gibi dezavantajlarinin dan cok otomobile gore olan avantajlari beni etkiliyor ;)

Bölünmüş yollarda otomobiller 110 kamyonetler 85, yani 10 değil 25, çok fark ediyor

Kamyonetler icin hiz siniri artti yalniz ;)

aziz kardeş, sen istanbul bahçelievlerde mi oturuyırsun?

Evet ustad hayirdir ?

• Arkadaslar arac fiyatlari vs. Gibi sorulari diger basligimda cevapliyorum oraya yazin..

• Hayırlı olsn. Kazasız belasız sürüşler

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

• quote:

quote:

Aziz Hocam Hayırlıuğurlu olsun tatil aracınız, allah kaza bela vermesin. Hocam bende Fio Emotion alacağım bayide sıfır 32.900 e bıraktılar (75hp) ama şu ilan kafamı karıştırdı bu ilanda bir bit yeniği olabilir mi? bakarmısınız fiyat normal mi?

Fiorinonun sahibi dukkam komsumdur isterseniz yarin aracin durumu hakkinda bi konusayim ;) ? Sifir almaktan ise bence bu daha mantikli ..

hocam valla süper olur. boşu boşuna oraya kadar gelip aracı servise götür mötür yapmayalım yani? araçta çenç olayı vs değişen boya çizik durumunu öğrenebilirseniz allah razı olsun.
    bu arada alakasız olacak ama bu aracın fotolarını çektiğiniz makinaya bittim ben ya. o ne canlı renkler öyle. markası modeli nedir aceba fotoğraf makinesinin. (cepmiydi yoksa)

• quote:

quote:

quote:

hocam valla süper olur. boşu boşuna oraya kadar gelip aracı servise götür mötür yapmayalım yani? araçta çenç olayı vs değişen boya çizik durumunu öğrenebilirseniz allah razı olsun.
    bu arada alakasız olacak ama bu aracın fotolarını çektiğiniz makinaya bittim ben ya. o ne canlı renkler öyle. markası modeli nedir aceba fotoğraf makinesinin. (cepmiydi yoksa)

Şuan kendisi yerinde degil ben giderim gelince mekanına ama siz isterseniz arayin bi aziz otomotiv den komşunuz azizin arkadaşıyım aziz aracı önerdi bana derseniz yardımcı olacaktır . Yetkilinin ismi Özgür abi

Cep ile çekıyorum artık resimlerimi SAMSUNG GALAXY S II bu telefonu aldıgımdan beri artık makineyi rafa kaldırdım

• Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_3482

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

hayırlı uğurlu olsun.keşke KAMYONET almıyaydınız.

Eyvallah. Bogazicini fazla kullanmam yilda bir muayne farki allaha sukur butcemi sarsmaz. Hiz sinirinda 10km/h civari fazla olsa ne olur eksik olsa ne olur. Bu gibi dezavantajlarinin dan cok otomobile gore olan avantajlari beni etkiliyor ;)

Bölünmüş yollarda otomobiller 110 kamyonetler 85, yani 10 değil 25, çok fark ediyor

Kamyonetler icin hiz siniri artti yalniz ;)

aziz kardeş, sen istanbul bahçelievlerde mi oturuyırsun?

Evet ustad hayirdir ?

arabanın resimlerini çektiğin yer bizim mahhalleye benziyor. Sanırım ömür plaza'nın arkasında bir yer. Ben doğma büyüme o mahaldeyim. Albay ibrahim sok. Mevlana ilk öğretimin sokağı. Sanırım dükkanın da bu civarda bir yerdedir. Büyük ihtimal talatpaşa caddesindedir.

• hocam hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.