Şimdi Ara

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar) SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Beyler bundan sonra konu açınca yanına aile sıra noya kadar tüm kimlik bilgilerini giriyoruz, yeni trend.

Arkadaş reklam peşinde olduğu için yadırgamamak lazım. Kendisi ticari araç alıp-satan galerici..

Orijinalden alıntı: portiwashere

quote:

Beyler bundan sonra konu açınca yanına aile sıra noya kadar tüm kimlik bilgilerini giriyoruz, yeni trend.

Arkadaş reklam peşinde olduğu için yadırgamamak lazım. Kendisi ticari araç alıp-satan galerici..

Size mi sorup sizden izinmi almam gerekiyor konu açarken ? Sorması ayıp siz kimsiniz ki Benim ne yazacaklarıma vs. karışma hakkını buluyorsunuz ?

Herkez haddini bilsin sınırını aşmasın yaptıgınız ayıptır ayıp..

Ben Reklam yapsam ne olur yahu burda he lütfen bi açıklayın reklamdan kazancım ne olacak ? Açtıgım konuda yüzlerce insana araç önerdim yada yüzlerce insanın araç fiyatını söyledim bu reklammı oldu şimdi ? Kimden para yada degişik şeyler vs. talep ettim yada karşılık bekledim ?

Foruma yararlı gözle görülür yaptıgınız tek bir şey dahi yokken beni burda eleştirme hakkı bile dogmaz size

Önce insan olunda bi hayırlı olsun diyin /b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 16 Mayıs 2012; 10:44:58 >

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• Hayırlı olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma tek tek teşekkürler Allah daha iyilerini sizlere versin .

Scenic öneren arkadaşlarım ben o tür araçların dış tasarımını sevmedıgımden direk pas geçtim ama ailem cmax 5008 gibi araçları çok seviyor . Ama bana hitap etmedigi için ben burda agır bastım biraz da diyebilirim. Yani tamamen zevk meselesi benim gözüme caddy hoş gelir size ise scenic cmax vb.

Özellik olarakta bence ticari segmentinde vw çok başarılı özellikle güvenlik olarak ASR ESP 4AIRBAG gibi donanımlar standart ve trendline aracında sis farı olan tek modeli herhalde caddy gine trendline araçta fonksiyonel direksiyon koyması ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

quote:

Size mi sorup sizden izinmi almam gerekiyor konu açarken ? Sorması ayıp siz kimsiniz ki Benim ne yazacaklarıma vs. karışma hakkını buluyorsunuz ?

aziz beye böyle bir laf söylemek gerçekten büyük bir talihsizlik olmuş, arkadaşımız aziz beyi tanımıyor galiba. kendisi forumda bilgileriyle bir çok konuda forumdaşlara yardımcı olmuştur.
    bu arada hayırlı olsun aziz bey.

• Buyrun buda aracımdan kareler

Resimler telefon çekimidir

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li  TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

• quote:

quote:

quote:

Herkez haddini bilsin sınırını aşmasın yaptıgınız ayıptır ayıp..

Ben Reklam yapsam ne olur yahu burda he lütfen bi açıklayın reklamdan kazancım ne olacak ? Açtıgım konuda yüzlerce insana araç önerdim yada yüzlerce insanın araç fiyatını söyledim bu reklammı oldu şimdi ? Kimden para yada degişik şeyler vs. talep ettim yada karşılık bekledim ?

Foruma yararlı gözle görülür yaptıgınız tek bir şey dahi yokken beni burda eleştirme hakkı bile dogmaz size

Sen nereden biliyorsun yararlı olup olmadığımı? Sen daha ilkokul sıralarındayken biz burada yardım ediyorduk insanlara. Araç fiyatı söylemek çok mu zor birşey? Burası forum değil mi, neden eleştiri kabul edemiyorsun? Neden tahammülsüzsün bu kadar? Reklamdan ne olacakmış, bir kişi gelse ayda sana buradan 2000lira kar, daha ne olsun? Sen adam gibi konu açtığın sürece, gelip bir tane laf etmem. Ben senin adını soyadını her gün görmek zorunda mıyım yahu? Kim ne yapsın senin tatil "aracini" ?

• Buna bir RCD-510 şart.

Yalnız o deri döşemeler nasıl öyle? '90 model MB'den çıkma gibi. Fotoğraftan dolayı mı acaba?

Orijinalden alıntı: vipmail123

Yalnız o deri döşemeler nasıl öyle? '90 model MB'den çıkma gibi. Fotoğraftan dolayı mı acaba?

Tam giripte sormak istedigim bir soruydu.

Sen nereden biliyorsun yararlı olup olmadığımı? Sen daha ilkokul sıralarındayken biz burada yardım ediyorduk insanlara. Araç fiyatı söylemek çok mu zor birşey? Burası forum değil mi, neden eleştiri kabul edemiyorsun? Neden tahammülsüzsün bu kadar? Reklamdan ne olacakmış, bir kişi gelse ayda sana buradan 2000lira kar, daha ne olsun? Sen adam gibi konu açtığın sürece, gelip bir tane laf etmem. Ben senin adını soyadını her gün görmek zorunda mıyım yahu? Kim ne yapsın senin tatil "aracini" ?

Senin gibi karşındaki ile saygısızca konuşan tek insan dahi görmedim yahu yaşın kaç alttarafı 3yaş büyüksün benden ben 3.sınıfa giderken sen 6.sınıfa gidiyormuşsun yada ben 6.sınıfa giderken sen liseye gidiyormuşsun . Ama gel gelelimki akıl yaşta degil baştadır bunuda unutma .

Benüm açtıgım konu tüm forumun taktirini topladı taraflı tarafsız A dan Z ye hem özelden hemde konuda tebrikler teşekkürler yagdı onların hepsi akılsız onların hepsi sazan tek sen akıllısın degil mi ? Madem okadar kolay aç öyle bi konu ben yönetimle konuşup konumu dondurayım olurmu ? Senin yapacagın iş sahibinden.comun şişirme fiyatlarıyla milleti boyamaktan öteye gitmez . Ama ben orda piyasanın kalbinde olan biri olarak GÜNCEL VE GERÇEK piyasa rakamlarını paylaşıp fikir veriyorum herkeze. Galerici oldugumuzdan bir çok araç kullanıp biniyoruz ediyoruz o yüzden araçlar hakkında yorum yapıp insanların bütçesine göre araç önermekteyim . Kısacası bana göre benim açtıgım o sayfa OTOMOBİL GENELDE FORUMUN 2012 YILININ DEVRİMİDİR. Ama senin gibi meyve veren agacı taşlayanlar yada çekemeyip muhalefet olanlar olmayacakmı tabikide olacaktır ama sadece senin kafandan bikaç kişi ben eleştiri kabul eterım ama çogunluk yaptıgım işi taktir ederde azınlık(3-5kişi) eleştirirse ben o eleştiriyi kaydeye bile almam almamamda gerekıyor hatta şurda sana cevap vererek resmen zamanımı harcıyorum..

Reklam he oda güzel ayda birtane satsam 2bin tl sence otomobil genele yazan ve ticari araç kullanan kaç kişi var ? toplasan bi elin parmaklarının sayısını geçmez .. Bende ticari araç satıyorum yani benden senede birtane almaları bile mucize artı ben açtıgım konuda internet sitemi vs. yayınladımmı ? Hayır reklam niyetim olsa yayınlar milletin güncel ilanlarımı görmesini saglarım demi ? Yada şu ticari aracı almak ıstıyorum diyene gidip aynısından bendede var ilgilenırsenız buyrun lınkı dedimmi? Yada aracını satmak isteyenlere ölü fiyat verip aracını ben almak istedimmi?

Tatil aracıma gelirken sen bellıkı ısmımı soyısmımı sevmemişsin böyle yerınde oturamıyosun tatil aracım caddy konusundakı amacım bu araçtan almak isteyen vb. arkadaşların sorularını cevaplandırmak fikir vermek degerlendirme yapmak. Ve bu aracı alana kadar test ettigim ama aileme uymayan araçları anlatmaktı ama sen gine muhalefetligi kimseye bırakmayıp bi hayırlı olsun bıle demeden (Bu senin nasıl niyetli bi insan oldugunu gösterir) eleştiri yagdırdın..

• AAAağğğ torpido kapağı var??

Orijinalden alıntı: Taghdir

quote:

Fotograflarda kötü durmakta ama araç üüzerinde gayet hoş ve spor bi hava katmış gibi gözükmekte çıplak göz ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

AAAağğğ torpido kapağı var??

Hemide Kilitli ve sogutuculu

VW ' den beklenmedik hareketler

• quote:

quote:

quote:

Fotograflarda kötü durmakta ama araç üüzerinde gayet hoş ve spor bi hava katmış gibi gözükmekte çıplak göz ile

Tabiki sanki biraz yipranmis gibime geldi benim bildigim Deri Koltuklara göre. :)

Hayirli ugurlu olsun, yazin tadini cikarin.. :)

• quote:

Tabiki sanki biraz yipranmis gibime geldi benim bildigim Deri Koltuklara göre. :)

Hayirli ugurlu olsun, yazin tadini cikarin.. :)

Az önce Faturasından baktım tam 17gün önce takılmış

Teşekkürler

• hayırlı olsun aziz yeni ticarin güle güle bin .

Orijinalden alıntı: VETTEL99

hayırlı olsun aziz yeni ticarin güle güle bin .

Teşekkürler üstadım

• hayırlı olsun aziz hocam

ekleme: bu arada hocam yeni kasa 2008 kango bulabilir miyiz elinize geçen sağlam bi araç? orta güvenlik abs paketli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 16 Mayıs 2012; 11:55:23 >

Favorim

TATİL ARACİM 1.6TDİ DSG (Aziz Kancar)  SS'li

• aracınız hayırlı olsun. simsiyah arabayla o muşamba koltuklar içeriyi saunaya çevirir. şu anda bile bayağı terlemişsiniz. yazın düşünemiyorum bile. acilen koltukları ya kumaşa çevirin ya da açık renkli gerçek deri döşeme yaptırın. klima falan kar etmez tatil yolculuğunuz cehenneme döner.

Orijinalden alıntı: highgen

hayırlı olsun aziz hocam

ekleme: bu arada hocam yeni kasa 2008 kango bulabilir miyiz elinize geçen sağlam bi araç? orta güvenlik abs paketli

Teşekkürler sagolun ..

Kangoo yeni kasalarda Abs standart hocam düşerse aklımdasın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.