|
Tata Motors, uygun fiyatlı elektrikli otomobili Tiago EV'yi Hindistan'da satışa sundu
-
-
Önü birebir Opel'den çakmışlar.
-
Bizim ülkemize de elektrikli ve B sınıfı bir araç lazım buna benzer ve şehir içi kullanım için. Uygun fiyatlı bir B sınıfı araç olsa çok satacağını düşünüyorum.
-
Bir ülkenin herşeyi mi çirkin olur? Yine başarmışlar, tebrikler.
_____________________________ -
A segmetinde Dacia Spring gelecek yıl ülkemizde satışa sunulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 29 Eylül 2022; 15:46:52 >
-
Leylek gibi duruyor
-
Ben önden Egea'ya da benzettim. Ama arka opel bencede.
-
Elektirikli araçlarda Çinliler pazarı domine edebilir. Ben Togg dan da bu segmentte daha doğrusu her segmentte araç bekliyorum. -
Tata sende gel Türkiye'ye yeniden bekleriz
-
Adamlarla dalga geçiyorsunuz ama markaları var:asdfg
-
benzinli olsa 300km sorun değil de elektriklide şarj istasyonu çok seyrek ve şarj çok yavaş doluyor.elektrikli araçlarda 700-800km menzil ucu ucuna bugünün şartlarında
bu arada tata çok büyük global bir marka.savunma sanayi,deniz ve havayolu taşımacılığı,demir çelik sanayi,enerji santralleri,yönetim danışmanlığı gibi birçok alanda faaliyeti var.ayrıca bünyesinde jaguar land rover, daewoo ve hitachi inşaat makinaları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 29 Eylül 2022; 18:9:6 >_____________________________ -
adamlar ucuz yapabildiği kadar yapıyor ve satıyorlar. her malın bir alıcısı var. bütçesi az olan bu tarz markalara yöneliyor. normal durum. tata'yı buradan tebrik ediyorum.
_____________________________ -
vay halimize...
-
En azından elle tutulur gözle görülür ve ticari olarak alınıp satılan markaları, herkesin ulaşabildiği arabaları var.
Davul tozu minare gölgesi o..r o.ur ipe diz laf salataları yok !
-
herkesin ulaşabildiği mi ?
asgari ücretin 60 dolardan başladığı (en yüksek bölgede bile 200 dolar civarı) bir ülkeden bahsettiğinizin ve bu aracın 10 bin dolardan pahalı olduğunun farkında olsaydınız keşke hocam.
Hindistanda olsanız "150 asgari ücret yapıyor bu arabayı nasıl alacaz, yemeden içmeden 12 yıl çalışıp bi de bu tenekeyi mi alacaz!" derdiniz belki!
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
192 bin lira 350 olsun tık diye alırım.
hanım okula gider gelir :D
-
Senin ülkendeki gibi nüfusun %80inin asgari ücretle çalıştığını sanıyorsun heralde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yok canım hindostan bizden daha gelişmiş bir ülke, baldırı çıplak yol kenarına mıçanlar falan o başka bir yerde, marsta falan. kişi başı milli gelirleri de bizimkinin çeyreğinden bile az görünse de aslında adamlar refah içinde yüzüyor. asgari ücret 65 dolardan başladığı için kimse o paraya çalışmıyor, kessin en az maaş alan 2000 dolar alıyordur, en çok da o kadar alıyordur ama yoksa ortalama daha yüksek çıkardı mantıken.
bunu demek istediniz sanırım.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Adamlar ucuz üretiyor her kademedeki vatandaşına ulaşmaya çalışıyor. En değersiz paryla ,en ucuz işgücüyle , en donanımlı oto yansanayisiyle biz vatandaşımıza 1000000 TL ye satıcaz neden? Neden? Aması fakatı yok neden? Ucuza üretemiyoruz! Ama hintlileri beğenmiyoruz tabi.
-
Arabanın altı çok yüksek değil mi bana mı öyle geliyor? Devrilmesin virajı alırken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ University of Modena and Reggio Emilia
Benzer içerikler
- whatsapp hatırlatıcı
- spotify mesaj atma
- apple watch whatsapp
- whatsapp hesap ekleme
- cihetten gönderi çıkarıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı