Şimdi Ara

Tata İndica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım 2. el tata indica almayı düşünüyor 10 12 bin lira bütçesi var aracı kullananınız veya test edeniniz var mı ? 2. el piyasası ölü ancak parça bulma konusu ve yakıt tüketimini merak ediyoruz teşekkürler

• Hocam bende aynı bütçeyle çıktım yola ama şu an 2003 model bi reno clio aldım yakıtı güzel 13,000 tl ye aldım ben ... kıyaslanırsa konfor yol tutuş olarak reno daha iyi derim ....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22771493/tm.htm

konuda birkaç kişi tecrübelerini paylaşmış. bende bir sefer kullandım test amaçlı olarak. parasına göre araba denilebilir. modeli yüksek, donanımıda parasına ve modeline göre iyi bir araç olduğunu söyleyebilirim. abs, iki airbag, elektrikli camlar, klima vs. kaldıki bu paraya dizel olanı bulunabiliyor. parça konusunda servisi yaygın sayılır çünkü markanın pickup olanı çok satıldı ve çok düşük nufuslu biryerde değilseniz ustasıda parçasıda artık bulunur. bakım maliyetlerinin düşük olduğunu söylemişti benim kullandığım aracın sahibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notredame_kamburu -- 11 Nisan 2012; 21:12:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİA SORENTO
    8 yıl önce açıldı
    Geely Emgrand EC7
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.