Chery alınır mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Chery
-
-
Alınır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi bütçe olduğuna bağlı biraz da ama 1400 civarına yeni kasa 3008 ler var 2021-22 allure dolu paket; içi makyajlı Jeep Compass var 2022 model 1,3 limited dolu paket.
1700 bütçe ile uzun menzil Togg var dolu araç.
1300 gibi bütçe ile Omoda 5 var, o alınabilir belki, Excellent ful paketi.
Bu bütçelerle en alınabilir araçlar bunlar bence. Siz de bir inceleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Compass dediğin araç süslü Fiat , 1400 e yeni kasa 3008 baya km yapmış bir araçtır yada boş pakettir , togg ise hala kalite ve yazılım sorunları olan bir araç
Sonuçta Jeep
3008 de geçen hafta 45 binde bulmuştum o fiyata. Allure paket. Yeni kasanın boşu piyasada pek yok zaten. Araba kıtlığı döneminde hep ful paketi satmışlar.
Togg anlık hataları oluyor ama hiç servise bile gitmeden hepsi çözüldü çok şükür. Güncelleme ile daha da stabil olacak inşallah.
Bi tane doğrunu göremedim.
Abi konusu var zaten oradan devam etseydin keşke
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3008 örneği verilmiş eğer aynı fiyata 1-2 yaşında 1.6 turbo 180 bg 3008 allure veya gt bulunabiliyorsa alsın hiç sanmıyorum anca 1.2 130 bg bulunur o da alinir mi tercih meselesi
Paran yoksa al geç hocam. Varsa zaten gider vw alırsın. Daha da varsa bmw audi alırsın.
alınmaz
-
Yedek Parça ve Servis olarak bakıldığında alınmaz. Aracın kalitesi gidişi konforuna bakarsan alınır. Bir markanın servisinin nitelikli bir servis olabilmesi için kadrosunun en az 4-5 yıl emek vermesi lazım. Aracı tanımak sorunları belirlemek ve belirlediği sorunlarını deneme yanılma yoluyla değilde araca zarar vermeyecek şekilde güvenli şekilde çözmek bunlar hep zaman alan işler.
-
Csb
Herkes bu Chery, MG gibi araçları doluluğuna ve nispeten uygun fiyatını görerek saldırmış durumda ama korkunç yakıt tüketimi ve bir kaç yıl sonra ne olacağını bilmeden almak bana biraz risk geliyor bence iyi düşünün derim.
-
Diğerlerine yorum yapmam da korkunç yakıt tüketimi abartılı olmamış mı hocam?
-
Abartılı mı? Valla hem Chery hem de MG gruplarına üyeyim bende düşünüyordum bu araçları, şehir içinde sıkışık trafikte 14 litre ortalama, az sıkışık trafikte 11-12 litre, şehir dışında ortalama 100 km ortalama da 7,5 Litre, 70 km ortalama hız da 6,8 Litre tüketim korkunç değil de nedir Hocam? hele ki otoban hızların da yani 130-140 km bandında 9 Litre tüketim mi olur? Yakıt tüketimi önemli değil ise gerçekten fiyatına göre dolu dolu araçlar ama bizim gibi yakıtın pahalı olduğu ülkeler de bu tüketim insanı düşündürüyor maalesef.
-
14 litre yakması için aracın neredeyse durma noktasında olması lazım hocam. Bende t7 var 11 aydır. 9500 km pompa verisi ortalaması %90 şehir içi 9.4 litre. Drivvo uygulaması ile kayıt alıyorum.
17 km ortalama hızda Chery Tiggo 8 için paylaşmışlar kullanıcılar Hocam. Tiggo 7 daha hafif bir araç sanırım ben Tiggo 8 ilgimi çektiği için o guruptayım.
-
-
Ben de tiggo 7 alma arifesinde yim. Fluence 2012 icon 1.5 dizel aracım vardı. 170binde şehir içi İstanbul 20km ortalamalar 7. 5 8 litre yakıtı vardı şehir dışı 5. 5.5
Daha önce captiva vardı uzun yolda da bile 10 litre altına inmezdi. Tiggo 7 neredeyse captiva kadar bir arac ve daha performanslı captivaya göre en az yüzde on daha az yakıyor. Tiggo alırsam fluence göre yüzde 40 a yakın daha fazla yakıt harcayacağım. Senede ortalama 10 11 bin km için 15 16 bin tl. Hadi yirmi olsun. Ama göz aldım. Milletin nasıl kullandığını bilmediğim aracına sıfır araçtan daha fazla veremem. Ayrıca LPG gibi bir alternatif te var.
Ayrıca muadili benzeri sınıfta aynı motor hacmine sahip araçlardan daha fazla yaktığını düşünmüyorum. Yaksa yaksa yüzde 10 15 yakar. O da aracınalırken vereceğiniz daha düşük fiyatla fazlası ile kendini amorti eder.
Şuan millet şehir içinde 100 beygir araçlar 7-8 lt yakıyor diyor. 180 beygir 1450kg araçlar 10-11 yakınca çok yaktı oluyor. Garip düşünceler gerçekten.
Elbette ortalama hız da önemli olmakla beraber, %90 ı şehir içinde yapılmış 9500 km lik tüketici verisi gerçek veridir. Bu güçte, bu ağırlıkta bir araç için 9,5 lt tüketim çok normal. Zaten yakın zamana kadar iyice araştırmış, gerçek tüketici verilerini öğrenmiştim ve aracı incelerken yakıtı hiç düşündürmemişti. Benim Egeanın bile yakıtı %90 ş.içi kullanım (Ankara, ortlama hız 20 km/s) 9,5 lt.
Bu araçların yakıtı fazla değil, sadece gözlemlediğim kadarıyla tüm turbolu araçlara has olan durum bunlarda da var, gaz pedalıyla ilişkiniz kötüyse afaki tüketim rakamları çıkabiliyor ortaya. Araç zaten güçlü, ani hızlanma ve yavaşlamalardan kaçınıldığı sürece 10 lt üstünü nadiren görür sanıyorum.
Benzer içerikler
- kredi çekmek mantıklı mı
- ağır bakım ne kadar tutar
- pirelli lastik iyi mi
- seat leon 1.2 tsi style yorum
- trafik mahkemesi
- citroen c4x 2024 fiyat listesi
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- dacia jogger özellikleri
- honda hornet 750 fiyat
- yeni picanto
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X