Şimdi Ara

TAŞRADA TIP VEYA MÜHENDİSLİK OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen bunun sadece mühendislik olanını açmıştım zaten yıllardır bilinen bir gerçekti, Mühendislik için okunucak üniversite sayısı taş çatlasa 10'dur. Tıp içinde yavaş yavaş bu düşünceyi destekliyorum gerek araştırmalarım gerek hayattaki tecrübelerim bana bunu düşündürüyor. Küçükken bir bagdemcik problemim vardı şişmişti ve inmiyordu, 6-7 doktor iğneler,ilaçlar verdi ama nafile ameliyat ufukta gözüküyordu. Babam son 1 doktora daha gosterdi beni kendisi cerrahpasadan mezun bir hanımefendiydi boğazımı inceledi ve bana 1 iğne yaptırdı, inanın 2 gün sonra şişkinlik geçti ve ben o doktoru asla unutmadım. Bu günlerde ise amcam şiddetli baş ağrısıyla doktora başvurdu burunda küçük bir polip olduğunu söylemişler, ilaç verip yolladılar. Ama geçmedi 4-5 doktora daha göründü, sacma sapan tanılar konuldu amcama. En sonunda parayı basıp Hacettepe mezunu bir beyefendiye muayne oldu ve kanser tanısı koyuldu. En başta o dandirik fakültelerden mezun insanlara değilde bu beyfendiye gitseydi tedavisi 2 ay onceden başlayabilirdi suan kemoterapi alıyor. Kısacası taşradan mezun bir doktora görünümeyin mümkünse arastirin kaliteli üniversitelerden mezun doktorlara tedavi olun, Tabii çoğu özelde bu kaliteli doktorların. Öyle salla başı al maaşı takılmazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adam haklı yarası olan gocunur hakaret edenlerin çoğu çorumda vanda karsta ağrıda falan tıp okumuyorsa bir şey bilmiyorum...
    Taşrada ne doğru düzgün profesör olur ne lab olur ne bilim olur ne araştırma olur. Tamamen ezbere dayalı slaytlara dayalı usta çırak ilişkisine dayalı bir şeyler öğretirler. Uzmanlığında kendini en iyi kurumlar atamazsanız işiniz yaş
  • Yeter Okul Çocuğu.

• _____________________________
    Iphone 17 Pro Silver- Apple Watch 11 46mm Silver - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Hocam biraz saygı

• Ne saygısı ya, sürekli tıpı kötüleyip duruyorsun. Mühendislikleri kötüleyen tıpçılardan farkın yok

• Kötülemek? Hicbir ayrım yapmadan düşüncelerimi ve arastirdiklarimi söylüyorum. Ayrıca mühendislik icinde olumsuzlukları dile getirdim.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Benim sınava 2. Girişimdi bu, Bence farklı birisi

• amca hikayesimi?

• Sen hakaret edilemiyecek kadar aptalsın

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:27:7 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:27:16 >

• Pardon adamsın dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:26:58 >

• bb

• Niye linçliyorsunuz olm çoçugu ben de dediklerine katılıyorum taşrada okuyan mühendisle İTÜ,ODTÜ vs.de okuyan Mühendis arasında nasıl fark varsa doktorlar arasında da aynı fark var mühendisde fark daha fazla o ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İNTEGRALEDOKUNMA -- 14 Ağustos 2020; 15:28:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.