Şimdi Ara

TAŞRADA TIP VEYA MÜHENDİSLİK OKUMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam, Hakaret etmeden bir yorum yaptığınız için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• İNTEGRALEDOKUNMA İ kullanıcısına yanıt
    Abicim siz kimsiniz ya sizin haddinize degil muhendisliktede tiptada hangi okullards okunup olunmayacağı siz kimsiniz hangi okul kaliteli hangisinin kalitesiz oldugunu okunup olunmayacağıni söylüyorsunuz. Bencede turkiyede hic bi unide okunmaz ee napalim turkiyede yaşıyoz biyerlerinizden biseyler uydurmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam haklı yarası olan gocunur hakaret edenlerin çoğu çorumda vanda karsta ağrıda falan tıp okumuyorsa bir şey bilmiyorum...
    Taşrada ne doğru düzgün profesör olur ne lab olur ne bilim olur ne araştırma olur. Tamamen ezbere dayalı slaytlara dayalı usta çırak ilişkisine dayalı bir şeyler öğretirler. Uzmanlığında kendini en iyi kurumlar atamazsanız işiniz yaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 14 Ağustos 2020; 14:9:34 >

• Up

• böyle bi genelleme doğru değil ama büyük üniversitelerden mezun doktorlar staj zamanı fazla sayıda hasta gördüğünden daha deneyimli oluyorlar diğerlerine göre bu gerçek

• mr.immanuel_kant kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız amacım bir genelleme değil zaten, Taşradanda birkaç iyi doktor çıkıyor.

• Up

• Amcan ne kanseriydi hocam geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-531C2878A -- 14 Ağustos 2020; 15:15:3 >
  • İş insanın kendisinde bitiyor yalnız. Hacettepeli olup bir Dicle Tıplının seviyesine ulaşamayan insanlar var. Her iyi tıp fakültesinden mezun kişinin iyi doktor olamayacağı gibi her taşra mezunu da kötü doktor olacak diye bir kaide yok. O taşra dediğiniz tıplardan ne değerli doktorlar çıkıyor bir bilseniz. Hele de Atatürk Tıp’tan. İyi üniversitelerin açın hocalarına bakın Fırat Tıplı hocalar var. Bence okumadan etmeden oturduğunuz yerden yorum yapmamalısınız.

Orijinalden alıntı: Guest-531C2878A

Teşekkür ederim hocam, Bende tam anlayamadım veya bilerek söylemiyo. Boynuna bir boru yerleştirmişler ilacı ordan veriyolar. Gerçekten çok ürkütücü :( saçları falan döküldü
    Sigara içiyor muydu

• Hocam üsttede belirttiğim gibi amacım bir genelleme yapmak değildi.

• TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına yazdığımdan şurada tıp okunmaz dediğim fikrine nasıl kapıldın?Sadece aldığın eğitimde fark olur TUS'da bu fark kendini belli ediyor zaten.Tıpı nerde okursan oku sosyal statü ve ekonomik özgürlük kazanırsın zaten kimse sana nerden mezun olduğunu da sormaz.Ben sadece bazı ekol üniversitelerin yetiştirdiği doktorların kendini bilgi ve doğru teshiş bakımından fark ettirdiğini savundum bu tür doktorlarda özelde çalışıyor zaten genel olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.