Hacettepe İktisat vs Ankara Üni İktisat (Özellikle iktisat okuyan veya ankara/hacettepede okuyanlar)
-
-
Bu arada arkadaşlar yorumlarımızı kampüs hakkında vs yapmayalım sadece eğitimi hakkında soruyorum. Özellikle akademi çalışmaları için hangisi daha uygundur?
_____________________________ -
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
iktisat mülkiyede mi oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cevap: Hacettepe
Hacettepe hem kadro olarak hem ders programı olarak ezip geçmiş. Ankara Üniversitesinde 1 tane mikro 1 tane makro dersi koyup 2 tane ekonometri zorunlu ders yapan ileri zekayı (!) kutluyorum (Bir iktisatçı için önemli olan temel unsur makro ve mikroyu öğrenmektir, bunların bir derste kaliteli bir şekilde öğretilme ihtimali yok. Bunlar iyi öğretilmeden ekonometri vermek hem de ekonometriyi iki kere vermek saçmalık). Zorunlu dersler ve kadro beklediğimin inanılmaz altındaydı ankara'da o yüzden seçmeliye bakma gereği bile duymadım ama aşağı yukarı tahminimce 10 tane maliye dersi açıp iktisatta birkaç tane ders açmışlardır. Hacettepe'nin Türkçeye aldanmayın 4 tane ingilizce dersi var yani ilk iki yıl ingilizce görüyorsunuz ders olarak. Ayrıca kadrosu daha elle tutulur bir durumda. İnternet sitesini de daha düzgün tasarlamışlar (internet sitesine özen gösterilmiyorsa büyük ihtimalle oradan pek bir hayır gelmez). Hacettepenin kulüpleri de daha aktif (Ankara'dakilerin hiç etkinlik düzenlediğini duymadım ama hacettepe'de duydum). Kampüs olarak da hacettepe daha iyi.
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt