Şimdi Ara

Tasker Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
12
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasker kullanan fazla yok galiba! Epeyi bir zaman geçmiş ama, hiç fikir belirten, profil paylaşan olmamış. Arkadaşlar bir fikrim var. Herkes kullandığı profil ve task .xml dosyalarını dropbox'a yükleyip paylaşabilir mi? Eğer paylaşan olursa, ben de elimdeki .xml dosyalarını paylaşacağım.
  • Automate it diye bir program varmış tasker gibi yabancı forumlarda taskerdan iyi vb. Diye övmüşler deneyen var mı ne farkı var mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapsam ne yüklesem de gps i aktif edemiyorum. Secure settings yükle dedi onu yükledim aktif hale getirmeye çalışıyorum busybox yükle dedi. onuda yükledim. Bi arkadaş profilden application seçtikten sonra task kısmında plugin den secure setting seç ordan gps on işaretle demişti ama secure setting seçince gps on gibi bir seçenek gelmiyor bir türlü. Gps on off seçeneğini buldum ayarları yaptım ama haritaları açtığımda gps düğmesi on konumuna gelmiyor bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodstar -- 12 Ocak 2015; 11:01:19 >
  • bloodstar kullanıcısına yanıt
    Üstad sadece busy box ı yüklemek işe yaramaz. Öncelikle telefonunda root erişimin olacak.Daha sonra aş. resimdeki gibi system+ kısmından busybox modülünü Enable konumuna getireceksin(biraz zaman alabilir)
     Tasker Kullanıcıları Kulübü

Daha sonra options kısmından System+ Actions alt bölümüne gelip Gps yazısının üzerine tıklayıp Gps kullanımına onay vereceksin.

Artık tasker komutlarını yazabilirisin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
     Tasker Kullanıcıları Kulübü Tasker Kullanıcıları Kulübü Tasker Kullanıcıları Kulübü

• Arkadaslar ilginiz icin sagolun ama root falan o kadarda anlatmaniza gerek yoktu :D o kadarini ve ayarlari arastirip bulmustum ve fotograflarini attiginiz halde tum ayarlar. Ama ne care olmuyor...

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantico -- 23 Şubat 2015; 21:56:27 >
  • Bir döngü üzerinde çalışıyorum ama bir türlü içinden çıkamadım.

İstediğim profil şu şekilde:
    Arama geldiği zaman tesla led programı (3.parti uygulama olarak) flaş yakacak sonrasında 3 seçenek var.
    1. Arama cevapladığında led sönecek
    2. Arama cevaplanmazsa -ki bu 45 sn sürüyor. veya karşı taraf erken kapatabilir. Yine aynı şekilde led sönecek
    3. Herhangi bir tuşa bastığımda led sönecek ama halen arama devam edecek.

Malesef bunlardan birini bile yapamadım.
    Yardımcı olacak arkadaşlara dualar şelale :)
  • Tasker farz beyler :)

Root, Busybox yanına bir de xposed deneseydiniz hocam. secure settings xposed ile çalışıyor bildiğim kadarıyla
  • Ben arama geldiğinde ses kaydına başlamasını arama bittiğinde ses kaydının sonlandırılması şeklinde bi profil hazırladm herşey tamam ama dosya ismi sabit kalıyo o yüzden bi defa kayıt yaptımı ikinci kaydı yapmıyor nasıl halledebilirim

• telefona svox konuşma motoru kurdum tasker le nasıl kullanabilirim?

• play storede ücretsiz sürümü yok,
    galiba programın Türkçe dil desteği yok,
    bu nedenle cesaret edip satın alamadım
  • Merhaba arkadaslar

Telefonuma (HTC M8) android 6 guncellemesini yukledim.

Tasker profillerim alt ust oldu.

Belli saatlere ayarlagim profiller çalışmıyor.
    Eve ve işe vardigimda baz istasyona baglandigini anlayan profiller calismiyor.

Tasker 4.8 guncellesinide yukledim.
    Telefonun güç ayarlarindan taskeri güç optimizasyonundan çıkardım
    Ama nafile.

Sebebi nedir arkadaşlar?
    Lutfen yardim edin.
  • Merhaba bu programı bugün keşfettim satın almadan önce netten apk bulup yükledim eğer adam edebilirsem satın almayı düşünüyorum.
    Türkçe yazılı bir rehber tarzı kaynak önerisi olan var mı ?
  • Evet arkadaşlar, Türkçesi yok malesef. Ben de ancak yabancı forumlardan, youtube'dan ya da wiki sayfasından birebir kopyalayarak ya da benzeterek faydalanmaya çalışıyorum.
    Daha yeni kullanmaya başladım ben de. Kullanabilirsen çok faydalı olduğu kesin.
    Şu an sadece arabaya binince telefonu BT'a bağlanıp müziği ve navigasyona çalıştırabilecek bir profil yazabildim :)
    Şu tuş kilidine bir çare bulamadım adam akıllı... yani BT'a bağlanınca tuş kilidini pasif yapsın, BT bağlantısı bitince de aktif etsin.
    Bilen biri var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma33

Evet arkadaşlar, Türkçesi yok malesef. Ben de ancak yabancı forumlardan, youtube'dan ya da wiki sayfasından birebir kopyalayarak ya da benzeterek faydalanmaya çalışıyorum.
    Daha yeni kullanmaya başladım ben de. Kullanabilirsen çok faydalı olduğu kesin.
    Şu an sadece arabaya binince telefonu BT'a bağlanıp müziği ve navigasyona çalıştırabilecek bir profil yazabildim :)
    Şu tuş kilidine bir çare bulamadım adam akıllı... yani BT'a bağlanınca tuş kilidini pasif yapsın, BT bağlantısı bitince de aktif etsin.
    Bilen biri var mı acaba?

Telefonunuz android 5 veya üstü ise ayarlar→guvenlik→smart lock→guvenilen cihazlar dan halledebilirsiniz

• Çok teşekkür ederim :)
  • Tasker'ın ram ve pil kullanımı ne kadar arkadaşlar ?

• Defalarca Türkçe dil için başvuru yapıldı fakat hiç aldırış etmediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar. 3g ve 4.5 nin 10 dakika da bir kez ve 1 dakikalık sürede çalışıp kapanmasını istiyorum. Bu mümkün mü sizce?

• rehber falan varmi elinizde acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.