Hattımı telekomdan türknete taşımayı düşünüyorum. Minimum zararla kurtulabileceğim en uygun tarih nedir? Ayın ilk günleri mi son günleri mi daha mantıklı olur ne dersiniz?
Zaten 170tl civarı bi cayma bedeli çıkacak. Bunun 120tl sini ödüyolar ama atıyorum eylül sonu geçmek yerine ekim başı geçersem daha az cayma bedeli çıkar mı?
Nedir öneriniz?
Yoksa bi farkı olmaz ne zaman geçersen geç olarak mı düşünelim?
Taşıma. En zararsız şekilde kurtulmuş olursun :)) Şaka bir yana Bitmesine yaklaşık bir 15 gün kala falan faaliyete geç derim ben. Ama yine de bi düşün. :D
quote:
Orijinalden alıntı: turuncu_
Taşıma. En zararsız şekilde kurtulmuş olursun :)) Şaka bir yana Bitmesine yaklaşık bir 15 gün kala falan faaliyete geç derim ben. Ama yine de bi düşün. :D
Alternatifim yok ki.
telekomda 16mbit şuan 60 ödüyorum. Ama taahhüt bitince verecekleri teklif 16mbps için 109, 35 için 132 tl...
Tukrnette hattımın alabileceği maksimum hıza ki 65-66mbps bi değere 86 ödicem. O yüzden mecburum.
En az cayma bedelini ay sonu geçiştemi yakalarım ay başında mı onu merak ediyorum :)
Bitmesine 15 gün kala dediğin aralık sonu oluyor ki daha çok var. O yüzden cezalı olacak ama minimum ceza ile olması lazım :)
60-65 alacağım derken 8'e talim olma da hocam. Aman dikkat.
quote:
Orijinalden alıntı: turuncu_
60-65 alacağım derken 8'e talim olma da hocam. Aman dikkat.
Telekom adam gibi fiyat verse macera aramam ama teklif ettikleri rakamlar çok uçuk.
Merhabalar, tüm sorularınızı PM üzerinden cevapladım. Sizinle oradan iletişim kurduk.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJK
Telekom adam gibi fiyat verse macera aramam ama teklif ettikleri rakamlar çok uçuk.
Alıntıları Göster
Ne zamanmış en uygun tarih hocam :) Bu kadar gizli saklı bir bilgimiymiş bu? :D
Başvurunuzu geçiş yapacağınız ayın 17-18 i gibi yapın taşıma işlemi yeni aboneliğe göre daha uzun sürer ayın son birkaç gününe denk gelecek şekilde açılış olur ve buda ilk kısmi faturanızın cüzi miktar olması demek. Ayın ilk yarısında aktivasyon olursa ilk fatura yüksek çıkıyor sonrada sistemin ön ödemeli çalıştığını , ilk faturada 1 kısmi 1 tam olmak üzere 2 fatura geldiğini bilmeyenler birde kurulum ücreti varsa yaygarayı basıp duruyorlar turknet bizi dolandırdı,kandırdı, turknet pişmanlıktır yuksek fatura çıkardı vs diye
Dediğim şekilde denk gelirse ilk faturanız kurulum olmayacağı için 80-85 tl gibi gelir sonraki ayda kod ile başvuru yaparsanız zaten faturanız 0 tl gelir nefes alır sonraki 6 ayda aylık 20 tl indirim ile 55 tl olarak devam edersiniz.
Buda normal karşılanıyor aksi durumda ilk günlere denk gelirse ilk faturanız 140 civarı olabilir.
Kurulumla birlikte ilk faturası 200 tl hatta başvuruda kart bilgisi vermeyip 240 tl civarı gelip haykıran çok oluyor.
Bugün tekrar aradım sordum 3 gün önce 170TL denilen cayma bedeli bugün 260TL oldu.
Kafa mı buluyolar anlamadım. En güzeli taahhüt bitene kadar beklemek sanırım.
-benim bildiğim- son ayın son 15 günü tahhüt geçerli olmaz. Ben o şekilde geçmiştim ekstra bir fatura çıkmamıştı. Ama sen yine de başka firmaları düşün. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme