Şimdi Ara

Taş fırın erkekler düz vites kullanır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 22 Ekim 2016; 21:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düz vites muhabbetlerinde aklıma direkt bu video geliyor ilk gördüğümde gülmekten karnıma ağrılar girmişti adam çok iyi oynamış helal olsun
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    hahahaa valla benimde öyle ilk aklıma bu geliyor
  • manuel özgürlüktür.
    istedigin devirde istedigin viteste kalkma gitme özgürlügüdür.
    parçası ucuz bakımı kolaydır.
    kavrama noktası tam kontrol verir.
  • 1.3 ya da 1.6 araca binip "manuel keyifli" diyen kendini kandırır hamallıktır

• haftalık manuel-otomatik konusuna hoşgeldiniz,,, diğer polemik konularına bakmak için lütfen tıklayınız ,,, dizelmi-lpg mi ,,, lpg li araba patladı, yoksa lpg tehlikelimi ,,, dsg li golf alınırmı ,, volvo premiummu değilmi ,,, bmw vs mercedes
  • taş fırın erkekler hamallık yapmayı seviyor mu? çünkü bana göre manuel vites hamallıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beylikdüzünde oturuyorum. bugün bi üsküdara gideyim dedim arabamla. 3 saat gidiş 3 saat de dönüş toplamda 6 saat trafikte kaldım. yemişim manuelin özgürlüğünü. ayaklarım fena ağrıyor...
  • Agirligina gore yuksek torklu bir araci manuel kullanmanin coook da iyi bir tadi vardir,onun harici yogun trafikte de hamallik.Ama sonucta aradaki fiyat farkini kazanirken de hamallik cekiyoruz.Kacari yok :)

• Yaklaşık 11 yıl manuel kullanıp 2 ay önce otomatik araç aldım eşim kullanıcak bahanesiyle. Bundan sonra hiçbir şekilde manuel almam. Resmen keyif almaya başladım otomatikle araç sürmekten.
  • boş versenize hele istanbul gibi bir yerde manuel araba hiç çekilmiyor. bundan sonraki arabamız inşallah otomatik olsun istiyorum. he trafiğin hiç olmadığı bir yerde oturuyorsundur otomatik arabaya fazladan para vermek istemiyorsundur anlarım
  • Manual mi? Yıl 1956 falan sanırsam sizin yaşadığınız yerde, bugüne bugün yemeklerden gıdaya kadar herşey trink otomatik işlerken sol ayağı ve sağ ayağı sağ kol gibi kas yaptırmak istiyorsanız harika bir çözümdür otomatik, sonra bacak aranızın ağrıması da söz konusudur söyleyim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

1.3 ya da 1.6 araca binip "manuel keyifli" diyen kendini kandırır hamallıktır

vtec açan otomatik vites vti , vti otomatik olur mu hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 23 Ekim 2016; 11:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

1.3 ya da 1.6 araca binip "manuel keyifli" diyen kendini kandırır hamallıktır

Manuel rx-8 kullanıyordum, 1.2 tsi dsg poloya geçtim sonunda araç kullanmaktan keyif almaya başladım teşekkürler.
  • Ehliyetimi yeni aldım,yokuş görünce tırsıyorum yemin ederim Annemin aracında kavrama çok yukarıda maalesef,zorlanıyorum rampada kaldırırken falan.Vites değiştirmek sorun değil de kavrama olayı çok zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otocar

Manual mi? Yıl 1956 falan sanırsam sizin yaşadığınız yerde, bugüne bugün yemeklerden gıdaya kadar herşey trink otomatik işlerken sol ayağı ve sağ ayağı sağ kol gibi kas yaptırmak istiyorsanız harika bir çözümdür otomatik, sonra bacak aranızın ağrıması da söz konusudur söyleyim ;)

Yıl 2100 geleceğe gittim burada hala manuel araçlar var taş fırın erkeklerde var.
     Taş fırın erkekler düz vites kullanır...

• Yürüüüüüüüüüü beeee aslanımmmmmm bir tane de bizim için yak o yıllarda biz yaşamıyor olacağız zira....

Taş fırın erkeği gider paşa paşa gönüllü olur cephede savaşır öyle gelir hava atar, böyle ara sürmeyle hava ancak 17 yaşında araba almaya hazırlanan çocuğa atarsın haydeeee...
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Şuan vtec açan ya da 1.6 vti üretilmediğine göre ne alaka ben güncel araçlar için konuştum

• 1- Wankel gibi türünün tek örneği olan bir motor örnek vermişsin bana başka 1300cc atmosferik 200+hp örneği verirsen yorumun haklıdır
    2-Otomatik vitese keyifli veya daha iyi demedim,saçma bir cevap yazmışsın

• Mesele wankel olup olmaması değil. Dediğim araç en uç örnek olduğundan onu yazdım. Onun yerine 1.6 270 beygir peugeot motoru da yazabilirdim. Asıl bahsetmek istediğim bu işin motor hacmiyle alakalı olmadığıydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.