Şimdi Ara

Tarih,Coğrafya,Edebiyat YGS'ye Kadar Toparlanabilir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlarım bu sene yoğun bir dönem geçireceğim staj vs. derken umarım mezuna kalmam. Kalırsam da 1 sene daha çabalayacağım olmadı daha da uğraşmam malesef.. Tarih Coğrafya Edebiyat şu saatten itibaren hala toparlanabilir mi ? Coğrafya için video + soru şeklinde çalışmamı söylemişlerdi diğerleri için kaynak tavsiyeniz nelerdir ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Tarih ve coğrafya için en büyük tavsiyem test 2. planda olsun kalıcı ve sağlam bilgi istiyorsan test yerine klasik çöz sözelde yorumun artar.
  • Toparlanır hocam hatta Edebiyat için YGS'den sonra 3 ayınız olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 31 Ağustos 2016; 15:30:58 >
  • ygs tarih konu anlatım için herhangi bi cep kitabı yeter , soru bankası için odtü-fdd-karekök
    coğrafya soru bankası için -temel zayıfsa güvenderle başla sonra karekök
    edebiyat konu anlatımda limit yeter , soru bankası için birey - altın anahtar - karekök ne bulursan çöz
  • Hocam cog ve tarih max 2 hafta anca sürer edebiyat ise 2-3 ayını alır sıkmadan çalışarak tarih ve coğrafyada yorum sorularına baksan yeter günde 1-2 testten biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

ygs tarih konu anlatım için herhangi bi cep kitabı yeter , soru bankası için odtü-fdd-karekök
    coğrafya soru bankası için -temel zayıfsa güvenderle başla sonra karekök
    edebiyat konu anlatımda limit yeter , soru bankası için birey - altın anahtar - karekök ne bulursan çöz

Eyvallah hocam çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 31 Ağustos 2016; 18:16:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

Hocam cog ve tarih max 2 hafta anca sürer edebiyat ise 2-3 ayını alır sıkmadan çalışarak tarih ve coğrafyada yorum sorularına baksan yeter günde 1-2 testten biter

Sağol dostum önerin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.