< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 23 Ocak 2018; 16:25:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 23 Ocak 2018; 16:25:6 > |
Apotemiyi çözmüştüm faydalı bir iş takdir ettim
Çözümleri düzgünce ve hızlı şekilde yayınlamak için telefona camscanner indir çözümler tarayıcıda taranmış gibi olur ve tek PDF haline getirilebilir kolay gelsin |
Arkadaşlar şu sıra feni halletmeye biraz da deneme sistemini oturtmaya çalışıyorum.Vakit bulabilirsem mutlaka kalan kısmı çözüp ekleyeceğim.Youtube'da da çözmeye başlayan hocalar varmış,bugün konusunu görmüştüm.Böyle yarım yamalak oldu kusura bakmayın,umarım tamamlayabilirim
|
Aslinda varya biz forumca el ele versek piyasadaki tum kitaplari cozeriz.Herkes 1 test 50 kisi etsek 50 testin sayfalarini atsak onlarca kitap biter
|
Limitle integralide bekliyoruz hocam Bende ne yüzsüzüm he , teşekkürler bu arada
|
Adım pekiştirme testlerini,adım güçlendirme testlerini sayfa sayfa çekip koyacağım.Kitapta ilerledikçe eklerim buraya.Az sonra ilk kısmı atarım
|
3.yılım diyebiliriz.Belli bir birikim oluyor.Konuyu güzel anlatan bir hoca ve bol bol soru çözmek ile belli bir seviyeye geliyorsunuz
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYGD -- 27 Kasım 2017; 15:0:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FC33A35E -- 27 Kasım 2017; 15:40:33 > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 27 Kasım 2017; 16:16:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|