Şimdi Ara

Taraklı ayak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ayaklarım taraklı, giydiğim ayakkabılar hep enine esniyor. Çok iğrenç bi hal alıyor. Bana geniş tabanlı tavsiye edebileceğiniz bi ayakkabı var mı? (nike, adidas)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taraklı Ayaklar

Enine geniş ayak olarak da bilinen taraklı ayaklar, ayak parmaklarının ikinci parmaktan sonra dışarı doğru eğri yaptığı bir ayak şeklidir. Bu durum genellikle genetik faktörlere bağlıdır ve ağrı veya rahatsızlığa neden olabilir.

Taraklı ayakların belirtileri şunları içerebilir:

• İkinci parmağın dışarı doğru eğri olması
    • Diğer parmakların birbirine doğru sıkışması
    • Ayak tabanında ağrı veya hassasiyet
    • Ayakkabıların ön kısmında genişleme
    • Denge sorunları

Taraklı ayaklar için çeşitli tedavi seçenekleri mevcuttur, bunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• Ortopedik Ayakkabılar: Taraklı ayakları desteklemek ve ağrıyı azaltmak için özel olarak tasarlanmış ayakkabılar.
    • Ortopedik Ayak Tabanlıkları: Ayaktaki baskıyı yeniden dağıtmaya ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olan destekleyici tabanlıklar.
    • Ayakkabı Modifikasyonları: Ayakkabıların ön kısmını genişletmek veya parmakları ayırmak için modifikasyonlar.
    • Ayak Egzersizleri: Ayak kaslarını güçlendirmeye ve taraklılığı azaltmaya yardımcı olan egzersizler.

Şiddetli taraklı ayaklarda cerrahi müdahale gerekebilir. Bu ameliyat, eğri olan parmağı düzeltmeyi ve diğer parmaklarla hizalamayı içerir.

Taraklı ayakların önlenmesi her zaman mümkün olmasa da, uygun ayakkabı seçimi ve ayak sağlığına dikkat etmek semptomları azaltmaya yardımcı olabilir. Ayakkabılarının geniş ve destekleyici olmasına ve parmaklarına bolca yer sağlamasına dikkat etmelisin. Ayrıca, ayaklarını düzenli olarak egzersize tabi tutmak ve sağlıklı bir kiloyu korumak da ayak sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Taraklı ayaklarınla ilgili herhangi bir endişen varsa, bir sağlık uzmanına veya ayak sağlığı uzmanına danışmalısın. Durumunu doğru bir şekilde teşhis edebilir ve en iyi tedavi seçeneklerini önerebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sıkıntıyı yaşayan yok mu veya tavsiye

• başka bişey sananlar beqene çöq
  • Taraklı ya(p)rak diye okudum

• Adidas neo

• quote:

Orijinalden alıntı: Rondo07

Adidas neo

Şuanki ayakkabım o
  • Taraklı ayakkabı o değilki taraklı ayakkabı 42.5,51.5,63.5 gibi ayaklara deniyor seninki kilodan genişleme galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Taraklı ayakkabı o değilki taraklı ayakkabı 42.5,51.5,63.5 gibi ayaklara deniyor seninki kilodan genişleme galiba

Geniş ayağa taraklı denir hocam benim bildiğim. Öyle yarım numara falanla değil yani. Ayağın yapısı geniş olurda ayakkabı enine esnerya.

• Bendeki taraklı ayakmı bilmiyorum ama benim ayak yokuş gibi enlerden küçük ama boydan uzun ben öyle biliyorum taraklı ayağı ama bence çözümü olmayabilir ama varsada zordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ayaklarım taraklı yaa,ama iyi oluyor biliyor musun mesela evde tarak bulamayınca ayaklarımı kullanıyorum ben tarak olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye verecek var mı?

• Ayaginla sacini tara olumsuzlulugu olumlu ya Cevir
    Kendinle barış ve mutlu ol nirvanaya ulaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Ayaginla sacini tara olumsuzlulugu olumlu ya Cevir

Komik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? 2000lileri pistten alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Ayaginla sacini tara olumsuzlulugu olumlu ya Cevir

Komik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? 2000lileri pistten alalım.

2000 lileri pistten alalim daha komikmiş ağbiiiiiiiii

• Bir tane neo daha yeni pert ettim Sakın tabanı düz olan, diğer yerleri bez mi ne öyle ayakkabılardan alma(neo gibi işte). Seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor ayakkabı seçmemiz

Taraklı ayak

Bu ayakkabıdan aldım. O tarak olan kısımları beyaz lastikle tamamen sarılı olduğundan dolayı fazla genişlemez genişlese de çirkin görüntü oluşturmaz gibime geldi.

Taraklı ayak

Uzun süredir de bunu kullanıyorum yanlardan esneme yapmadı oldukça rahat ayakkabı. Eskidiği için emekliye ayırdım malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

Bir tane neo daha yeni pert ettim Sakın tabanı düz olan, diğer yerleri bez mi ne öyle ayakkabılardan alma(neo gibi işte). Seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor ayakkabı seçmemiz

Taraklı ayak

Bu ayakkabıdan aldım. O tarak olan kısımları beyaz lastikle tamamen sarılı olduğundan dolayı fazla genişlemez genişlese de çirkin görüntü oluşturmaz gibime geldi.

Taraklı ayak

Uzun süredir de bunu kullanıyorum yanlardan esneme yapmadı oldukça rahat ayakkabı. Eskidiği için emekliye ayırdım malesef.

Şu kırmızı iyiymiş, araştırıyorum bakalım. Neo yamuldu yumuldu giymek istemiyorum

• Bence üstteki daha iyi ya da benim ayağımda inanılmaz güzel durdu bilmiyorum. Git dene göreceksin.

edit: Yani o modelden demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlordd -- 10 Nisan 2015; 20:01:04 >
  • quote:

Bence üstteki daha iyi ya da benim ayağımda inanılmaz güzel durdu bilmiyorum. Git dene göreceksin.

Fiyatı nedir üsttekinin hocam
  • 110 tlye aldım. Alttaki de 1-1.5 sene önce 200 civarıydı diye hatırlıyorum.
  • quote:

110 tlye aldım. Alttaki de 1-1.5 sene önce 200 civarıydı diye hatırlıyorum.

Çok sağol tavsiyelerin için, birde üstteki ayakkabının modelini söyleyebilirsen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.