Şimdi Ara

Taraftar olduğum kadar müşteriyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen öyle.

    Futbol artık gönül sevgisi olduğu kadar müşteri ve hizmet sektörü ilişkisi. Ben karımın çocuğumun hakkından kısıp forma kupa anahtarlık alıyorum. Digiturk alıyorum. Bunun karşılığını almak istiyorum arkadaş. Önündeki adama top atmaktan aciz adamları görmek istemiyorum.

    Yeter artık ya hu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • peki yaptığın bu hizmet karşılığında seni ipleyen kim ?
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Yok işte. Olan biz gibi taraftara oluyor. Moralimizin bozukluğu ve yaşadığımız hayal kırıklıkları ile kalıyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayacaksın artık birkaç sene.Ulan kaç sene şampiyon olduk şampiyonlar ligine gittik yine Galatasarayda para yok.Almıyorum bende batsınlar anasını satayım zaten formalarda leş gibi.
  • seni zorlayan mı var birşey alcan diye
  • Sabri bir Ferrari daha alsın diye ben cebimdeki parayı harcayamam.

    Bu takım maddi açıdan desteği hak etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprkrkmz

    Yok işte. Olan biz gibi taraftara oluyor. Moralimizin bozukluğu ve yaşadığımız hayal kırıklıkları ile kalıyoruz.

    alma kardeşim.yeri geldiğinde takımıma forma alarak desteğimi sunarım ama.son 10 yıldır galatasarayın formasını alacağım bir sezon yaşamadım.her sene türlü türlü alengirli oyunlar dönüyor galatasaray içerisinde.
  • Almayın arkadaş almayın. Ben nerden baksan senede kombine hariç min 3-4 bin tl alışveriş yapıyorum store'dan, kulübün telesatış kanallarından. 0850'li 1905 le biten yok vip bilmmem ne satış hattı dedikleri bir numaradan arıyorlar her aradıklarında 400-500 tl'lik paket ürünlerden alıyordum bu seneye kadar. bu senede 3-4 kez aradılar. Özellikle soruyorum bir de kayıt altında demi görüşmelerimiz diye. Bu sene yok size para diyorum, alışveriş yapayımda sabriyle sözleşme uzatın, gidip kalitesiz futbolcular alın diye çok beklersiniz diyorum. Bu yönetim gidene kadar para yok diyorum. Bunu kulüp yöneticilerine de iletmelerini özellikle istiyorum. Hatta birinde çocuk ağzından kaçırdı bu sene inanılmaz tepki var herkes sizin söylediğiniz gibi ifadeler kullanıyor alışveriş yapmıyor diye.

    Ama bu vasıfsız yönetim bu satışların neden düştüğünü idrak edip buna göre aksiyon alabilecek bir yönetimde değil o ayrı mesele tabi.




  • Lig tv ler iptal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendimize dövünüyoruz sadece. Lisenin duvarlarından içeriye duyulmuyor sanırım bizim sesimiz. Bu nedenle hep olmadık işler yapıyorlar.
  • Almayin
  • Colugundan çocuğundan ne diye para kisiyorsun yahu ? Çok mu lazim futbolcuların para kazanması ? Yoneticiler bile parayı cebe atıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbol önceden futboldu şimdi ise tamamen eğlence sektörü öyle ruh bilmem ne fln eskilerde kaldı formalar,maç biletleri almış başını gidiyor sektörde dönen paranın haddi hesabı yok sabri gibi adamlar karısına yeni ferrari alıyor işte bu arkadaş gibiler de maaşından para kesiyor 1 akşam yemeği parasını takıma harcıyor.
  • Digiturkplay aldık sene başı. İptal edebilsem onu bile edeceğim. O kadar sinirlendim ki o akşam.

    @CheckVizoR

    Para kısmak anlamında değil dediğim. Oraya vereceğim parayı aileme harcayabilirim anlamında. Yoksa aileme vermeyip takıma vereyim gibi bir durum değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafanıza silah dayamıyorlar ya. alma olsun bitsin. bu şekilde duuygu sömürüsü yapmaya gerek yok. çoluğunun çocuğunun rızkını da takımın ıvırına zıvırına yatırıyorsan hepten klinik vakkasın hoca.
  • ülkenin içinde bulunduğu durumdan ötürü asgari ücret ile geçinip de maçlara giden, destek veren adamlar ne derse hakkıdır, gerçek taraftar onlar işte.

    Bu adamların tek zevki dişinden tırnağından arttığı paraları gönül bağı olan kulüp için harcamaları ve doğal olarak tepki göstermeleri hakkıdr.

    7-8 bin kişinin feryadı ile değil, tüm taraftar birleşirse bi şeyler değişeceğinin sinyalini, en büyük yancılardan Ultraslan bile artık gına geldi diyerek isyan bayrağını çektiyse bundan sonra olacakları titizlikle takip etmek gerekir.

    Operasyon yapılacaksa bu işi bilenlerin olaya el atması lazım yoksa bu operasyon 1-2 sezon sonra yine çöküş yaratır.
  • Okuduğunuzu anlamamak ile ilgili sıkıntılarınız mı var arkadaşlar. İlginç.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    kafanıza silah dayamıyorlar ya. alma olsun bitsin. bu şekilde duuygu sömürüsü yapmaya gerek yok. çoluğunun çocuğunun rızkını da takımın ıvırına zıvırına yatırıyorsan hepten klinik vakkasın hoca.

    Bunun duygu somurusu ile alakasi yok ki, elbetde coluk cocugun rizki yatirilmiyor ama zaten cok fazla bi para kazanmayan adam bile gidiyor kombine aliyor hersene minimum 2-3 forma aliyor. Sahsen ben saldim bu lisansli urun alma isini artik cunku ben ve benim gibi surekli urun alan vs insanlar, bu paralarin kimler tarafindan kullanildigini, kimlere gittigini gorunce zaten almamaya basladi, almayacaklar da zaten.

    O dinazorlar da bir olmediler gitti arkadas, su yonetimi gormuyor mu kimse? Daha ne kadar dibi gormemiz lazim cok merak icindeyim, gercekten. Yarin biri cikacak, geldik kurtardik diyecek ya ona kiziyorum iste. Ulan dibi gormemizi niye bekliyorsunuz erken mudahale etsenize..

    Gecen sezonun sonundan belliydi boyle seyler olacagi, herkez yazdi soyledi iletti ama yok. Herseyin iyisini bilen kibirinizde bogulun insallah

    (sana demiyorum he bunlari )




  • başladınız yine kötü sonuç gelince takıma sırt çevirmeye. bizim yeni nesil taraftar profili bu maalesef..
  • Son 4 senede 3 şampiyonluk, 2 şl gruplarından çıkma ve biri çeyrek final, bunların yanı sıra ztk ve süper kupalar...

    Bu saydığım başarıları elde etmemize rağmen hala ekonomik saçmalıklar yaşıyor ve ortaya çıkan malzeme bu oluyorsa, bana kimse bu kulüpler yönetiliyor demesin !

    Bunların olacağını bile bile beklediler, en büyük taraftar grubumuz ua BİLE son dakikaya kadar istifa çağrısı yada yüksek sesli protesto yapmadı !

    Bu ülkede istikrar olamaz çünkü istikrarlı yönetecek bir yönetim kadrosu veya profesyoneli yok,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.