Şimdi Ara

Taraftar hatları 100 yükleme 19xx dk kampanyası 31 Marta Uzatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Mart 2010 tarihine kadar 100 kontör ve üzeri yükleme karşılığı tüm Taraftar Hatları ile 19xx dakika ücretsiz görüş, diğer yönleri dakikası sadece 1 kontöre ara!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 1 Mart 2010; 11:03:17 >

• 1900 dakikayı kalıcı yapsalar süper olur.
    numara taşımayla falan uğraşmayız artık..
  • süper vodafonu taşımayı düşünüyorum bende bişey sorucam bunda 2 de 1 tarifeside iyi gibi ilerde değiştirsem ücret alıyorlarmı avea nın normal tarifeleri gibi
  • Arkadaş bu 1900 küsür dakika zaten tarife olarak geçmiyor mu?Bu tarifede olanları nereye geçirecekler peki? Valla suan sevgili tarifesi olarak sorunsuz sıkıntısız en iyi taraftar hatları. Gerçi aveanın işidir müşterinin haberi olmadan tarife değişikliği. kontör yükleme şartı 150 olsa da ben bu tarifeyi bırakmam. Aveaaaaa bak bu mesajımı bir yerlerden okuyorsan bu tarifeyi kaldırma. ARtık ona buna numara taşımak istemiyorum. Aylık 150 kontörün garanti bende. Değiştirme şu tarifeyi. Yapacağın en büyük kötülük kontör yükleme şartın 150 olsun. ona da eyvallah. yoksa gene ugras dur. Faturalıysa zaten uğraşılmıyor.
  • Aradığımız avea numarasının taraftar hattı olduğunu nasıl anlayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Aradığımız avea numarasının taraftar hattı olduğunu nasıl anlayacağız?

Sanırım bunu sorgulamak için bir sorgulama sistemi yok. Öğrenilirse ya müşteri hizmetlerinden yada 1 kontörlük arayacağımız kişiye sorup öğreneceğiz.
  • 1903 dakikadan kalan süreyi nasıl öğrenebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omegama

1903 dakikadan kalan süreyi nasıl öğrenebiliriz

Gsmobile da DAKIKA yazıp 8905 numarasına göndererek sorguluyorum. Beşiktaş için de büyük ihtimalle 8903'tür.
    Yani DAKIKA yazıp 8903 numarasına mesaj gönderiniz.
  • Sağol hocam. Bende bunu merak ediyordum.

quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Orijinalden alıntı: omegama

1903 dakikadan kalan süreyi nasıl öğrenebiliriz

Gsmobile da DAKIKA yazıp 8905 numarasına göndererek sorguluyorum. Beşiktaş için de büyük ihtimalle 8903'tür.
    Yani DAKIKA yazıp 8903 numarasına mesaj gönderiniz.
  • 1 nisandan sonra 30tl yükleyin falan derler sanırım. Umarım kalkmaz bu 1900 dakika olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seiko1 -- 15 Mart 2010; 22:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

1 nisandan sonra 30tl yükleyin falan derler sanırım. Umarım kalkmaz bu 1900 dakika olayı.

+ 1905
    Yeter ki bu tarifeyi kaldırmasınlar. Ben 150 kontörü yüklemeye de razıyım. Normalde bu kampanya değil, tarife ama avea işte ne yapacağı belli olmaz. Haberimiz olmadan geçirir bir tarifeye ruhumuz da duymaz.
  • trabzoncellde 1967dakika sorgulaması için DAKIKA yazıp 8967ye gönderme yeterli fazla geliyor dakikalar 1542 dakikam kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

1 nisandan sonra 30tl yükleyin falan derler sanırım. Umarım kalkmaz bu 1900 dakika olayı.

Şuan için kalkacak gibi gözükmüyor. Kalkacak yada değişecek olsa bize mutlaka haberi gelirdi.
  • Tarife kalkmaz, en fazla ücretlerde değişiklikler olur, belki 150 yüklemeye çıkabilir ya da arama dakika ücretleri değişir. fakat 1903 dakika kalkmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.