Şimdi Ara

Tanju Çolak‏; Galatasaraylılığımı askıya aldım!!! Saygılarımla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tanju Çolak‏;  Galatasaraylılığımı askıya aldım!!! Saygılarımla

• Gelsin milletvekilligi... dolar da bozdurmustu zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor ve siyasetin birbirine girmesinden inanılmaz nefret ediyorum. Bir olay olsa da rant peşinde koşsam diye bekleyen, sporcuyum diye geçinen bir sürü çakal var bu ülkede.
  • Fenere transfer olmasaydın da kurulda ihracı için el kaldırsaydın. Hadi koçum yandan yandan.
  • Tanju çolak en son sivoğun havada 9 saniye asılı kaldığını ispatlamaya çalışıyordu. Pek akıllı değil galiba. O yüzden aklını bunlarla meşgul etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 26 Mart 2017; 18:40:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürekten kutluyorum... gelsin Beşiktaş'lı olsun beraber ağaçlı yoldan yürüyelim, en iyi golcü vatanını milletini sevendir, tebrikler gerçek kral tanju

• Yalakalığın forması daha kârlı çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ümit Karan'ı alalım.
    9 yıl önce açıldı
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • #askıyaaldım heştegiyle destek verin

• Ben de aldim birader.

Neymis hakanin, arifin kandirilmaya hakki yokmuymus. Ciksin kandirildim desin butun camia basalim bagrimiza ama yook beyefendi onlar gunlerini gorecekler diye dmleri patlasa bile galatasaray Oyle bir ataturkcu ve laik cumhuriyetin kalesi ki boyle ulkeyi bolmek isteyen bolucu vatan hainlerine sahip cikmakta ustune yok.

Dun genel kurulda uyeler unlu olmak icin show yapmis ve basarmislardir da. Hakan ile arifi cikar bagir cagir savunursan snaa fetosaray dediklerinde diyecek ufacik cevabin olmaz.

• Kaçak Mercedes davasından sonra ne yüzle başkalarına laf ediyor.Kendisi iktidar yalakası gereksiz bir adam.Sozlerini çok ciddiye almamak lazım.Galatasaray camiasının çokta umrundaydın aman ne kadar üzülmüşlerdir sen askıya aldığın için. Çok büyük Galatasaraylı olsa daha fazla para için bizde oynamazdı.

• Bak bak Sivok'a bak kaç saniye havada kalıyor. 1-2 3 4 5 bak bak hala havada 6 7 8
  • Modaya uymuş... Şaşırmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası bitmiştir , kredi çekmiştir ev almıştır... Akıllı adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadisin gitsin ordan vergi ödememek için ülkeye kaçak araba sokmaya çalışan ve suç üstün yakalanıp hapis yatan adam kalkmış bize vatan millet sakarya edebiyatı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routine

Gelsin milletvekilligi... dolar da bozdurmustu zaten.

aday adayıydı bi ara, herhalde zeka pırıltısını farkeden akpliler bu bize fazla deyip reddetiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 26 Mart 2017; 19:58:58 >
  • Çıkarcıya bak sen
  • Tanju baksın dalgasına.

• Yarin öbür gün beğenmediği insanlar iktidara gelip karşı çıktığı kararlar alsa Turklugunu askıya mi alacak? Boş konuşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Ben de aldim birader.

Neymis hakanin, arifin kandirilmaya hakki yokmuymus. Ciksin kandirildim desin butun camia basalim bagrimiza ama yook beyefendi onlar gunlerini gorecekler diye dmleri patlasa bile galatasaray Oyle bir ataturkcu ve laik cumhuriyetin kalesi ki boyle ulkeyi bolmek isteyen bolucu vatan hainlerine sahip cikmakta ustune yok.

Dun genel kurulda uyeler unlu olmak icin show yapmis ve basarmislardir da. Hakan ile arifi cikar bagir cagir savunursan snaa fetosaray dediklerinde diyecek ufacik cevabin olmaz.

Senin için Galatasaraylılık Divan kurulu ise zaten hiç bir zaman GSli olamamışsın.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Ne alaka?? 3-5tane adam kulup kendilerinin uzerineymis gibi siyasi sacma sapan dusuncelerle uye teroristleri koruyup ayakta alkislayacaklarsa alsinlar baslarina calsinlar galatasaraylarini.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.