Arkadaşların samimiyetsizligi
Adam bana mesaj atıyor konuşuyoruz sonra konuşma ortasında 10 dk fevap yazmıyor bazen 5 SK sonra yaşıyor yahu kardeşim ben sana hemen donmusum kız mı var karşında taktik yapıyorsun
Adamlar arıyorum açmıyor bazen geri de donmuyorlar bunlar 4 yıllık arakdaslar Suna karar verdim tüm arkadasları bırakacağım kız olursa da yalnızca cinsel birliktelik için peşinden koşarım
Artık kimsenin egosuyla uğraşmak istemiyorum
Zengin semti gören kurye nin isyanı
kurye nişantaşına gelince bu tepkiyi veriyor bende bebeğe gidince bunu demiştim camı açık park edilmiş lambo görünce üstelik alalade bir yerde
kadınların benle konuşurken gülümsemesi
sizce niye boyle oluyor türbanlı kız siagara istedi onu isterken güldü genelde bunu sık yaşıyorum
yabancı kadınlar niye bu kadar güzel
kıza bakıyorum sıradan bi adamla beraber ama aynı kız türk olsa instada minimum 5k takipçisi olup infulencerlek oynamaya başlar zengin adam bulur
asgari ücretliler niye isyan etmiyor
saatlik asgari ücret 95 100tl bugun sucuk aldım400 tl 400 gram adamın 4 saat patron altında azar yiyerek çalışması gerek ben olsam evimde varsa hiç çalışmaz kitap okur yürüyüş yapardım spor yapardım halkm plajları bedava bide çocuk bile yapıyorlar
Kaygerya gibi kişilerin zencileri kirbaslayan zenci olması
Bu gibi kişiler çalışıp biraz para kazanınca özellikle beyaz yakalılar da bu görülür kendilerini zengin burjuva zannederler ve işçi sınıfını küçük görürler bu kişiler burjavadan daha tehlikelidir ve üstelik hiç bir zaman burjuva kadar zengin olma ihtimalleri yoktur
Hayal kurmak kötüdür
Çünkü gerçeklikle bir süre sonra bağın kopuyor özellikle bu basit dopamini alinca diger şeylerden zevk alamaiyorsun buna ilk başta varlıklı olduğunu düşünerek hayal ederek başladım mesela BMW bayisinin önünden geçerken oranın sahibi olduğunu hayal ettim ama cebinde 200 TL var gibisinden hayal kurmak hayal kırıklığına sebep olur artık hayal kurmuyorum manevi seylerinde hayalini kurmuyorum olmuyor çünkü artık sadece gri Dünya var diğer herkes gibiyim yolda yürürken sadece kaldırımları ve dükkanları görüyorum beynim boş
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
25 Yanıt
1