Şimdi Ara

Tampona sıfıra sıfır durmaktan bu millet ne anlıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlar gözüme çarpan bir konu var artık yollarda bu tespitleri yapmaya başladım kafayı o derece sıyırmak üzereyim. Işıklarda ve ya biryerde dururken arkaya yapışan tipler var bunu yapan genellikle farkediyorum ya ticari kullancısı oluyor yada eski arabası olan ve ya şirket aracı kullanan insanlar yapıyor. Şimdi oldu ki dibine kadar girdin arabanın adam bir kaydırsa direk vuracak, bunu hesap edemiyorlar mı ? Bu insanlar yıllardır yollarda yani artık birşeyleri tecrübe ederek öğrenmek gerek bunları kestirmek gerek, gerçekten araba kullanabilen bir insan bunu düşünemiyorsa ben onun beyninden şüphe ederim. İdrak etmek çok zor birşey degil, artık bu saattten sonra anlayacağım iş ise millet kendine bela arıyor başka bir anlamı yok bu işin.

• Dikiz aynasından gelişi bile o kadar belli ki ben barzoyum diyor ya adam resmen.

Düz bir yoldaysam biraz yavaşlar sağ şeride hatta emniyet şeridine geçiyorum nereye giderse gitsin. Şehir içindeysem de dörtlüleri yakıp sağa çekip bas git dediğim çok olmuştur. Bazen tabi dayanamıyorum uzayıp gidiyorum.
  • Millet son zamlardan dolayi kafayi yedi iste ne yaptiklarini bilmiyor.

Hata sende degil bu adamlara ehliyet veren adamlar da.Araba koltuguna oturan aliyor ehliyeti.Boyle tipleri Trafikte men etmeleri lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalabalık heryer yollar ful dolu millet napsın 1 metre geride dursa hemen araya kaynak yapıyorlar.otoyolda bile dip dibe gidiyoruz.

köprü trafiği zaten malum herkes öne geçme telaşında,saygı bitmiş hak yeme izine çıkmış

• Rampadaysa sana duyduğu güveni gösterir
  • Cinsel açlığını kapatıyor olabilir,trafikte hakkaten bazı danalar,var hakketen böyle karikatür tipler.
  • Sende Işıklarda yavaş kalkarsın, Hatta araban partikul filtresi olmayan dizel ise biraz rölantiyi yüksek tut, bak problem kendiliğinden Çözülür.

Ben mesela genellikle Kendi manevra alanımı kısıtlayacak sekilde onumdekine durmam. Onumdeki kaldıramaz falan, Hemen yeni şeritler, yeni ufuklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİLLET NASIL ARABA ALACAK ????
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazılarına yol verince neden yol verdin sorunun ne gibi durup bakıyorlar. Yakında yola çıkmak bile zor gelecek normal insanlara

• yol istendiğinde sağa geçmeyi bilmeyen bir millet olduk çünkü, neyin gururuysa artık bu?
  • İşte böyle bir durumda el frenini çekip, geri vitese takıp, ufaktan bi gaza dokunacaksın
  • Çünkü iyi araba kullanıyorlar ve kanıtlamaları lazım.

• Benimgibi izgarasi catlaktir, ondekinin kaydirmasini beklemektedir

Saka bir yana ben de farkinda olmadan yapiyorum bazen ama her halukarda aradan bir insan elini kolunu sallaya sallaya gecebiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Benimgibi izgarasi catlaktir, ondekinin kaydirmasini beklemektedir

Saka bir yana ben de farkinda olmadan yapiyorum bazen ama her halukarda aradan bir insan elini kolunu sallaya sallaya gecebiliyor

Sol şeritte, sağımdaki aracı geçiyorum, hızım yasal limitlerde. Arka taraftan 200 km hızla geliyor vatandaş, toplam geçme sürem 10 saniye sürecek ona bile tahammülü yok. Sürekli sellektör sellektör, hadi birtane yaptın, diğerleri ne için?

• Bunların uzun yoldaki versiyonları da sollama için yol istendiğinde sağa geçip oradan basmaya başlamaları. Doblocuların ciğersiz kalıp belli bir süre sonra pes etmeleri en güzeli.
  • istanbul'da bunu yapmadan yol gitme sansin yok,20 cm bosluk goren onune kiriyor. Begenmeyen yallah trafiksiz ile.

• Benim icin Turkiye, araba alinacak ve de kullanilacak en son ulke.
  • Ticariler, şirket araçları gibi trafikte tüm yakınlarına en içten dileklerin aktarıldığı ayılar yapar genelde; ancak kafası geç basan bir tipse bir iki defa önünüzde çok boşluk bırakın anlıyorlar. Bir diğer çözüm çok ağır ağır hareket etmek gidip mesafe biraz açılınca onlar da yükleniyor gaza, mesafe çok açılmayacak kadar giderseniz fazla basamıyorlar.

Ortadaki ekranda mesafe sensöründen de görülüyor ya hakikaten gıcık oluyorum, sürüş sırasında yapan olursa zaten camları silerim mecbur uzaklaşıyorlar o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide motor kullananlara sor ce yapar gibi bir anda durmak

• Ambulans gelince de korna çalarlar.

İdrak edemiyorlar mı? Tabii ki edemiyorlar. Konunun yoğun trafikle bir alakası olmadığı gibi, İstanbul da bu idraksizliğe bahane değil. Yeni, eski, ticari, özel... idraksiz her yerde idraksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

kalabalık heryer yollar ful dolu millet napsın 1 metre geride dursa hemen araya kaynak yapıyorlar.otoyolda bile dip dibe gidiyoruz.

köprü trafiği zaten malum herkes öne geçme telaşında,saygı bitmiş hak yeme izine çıkmış

Ilk ifadenle ikincisi celisti sanki? Zaten ikinciainin sebebi ilk bahsettigin dusunme sekli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.