Şimdi Ara

tamirciyi nasıl şikayet ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tamirci debriyaj balatisini degistirdi 500 km sonra aliscak dedi 2. 4. ve 5. viteste hep kaciriyodu. bekledim alismadi vites gecisleri zorlasti. tekrar adama goturdum bunun alisacagi yok dedim ozaman sanzuman da sorun var inecek dedi ne alakasi var dedim balata takilmadan once kacirmiyodu takilinca kacirmaya basladi dedim. sonra baska tamirciye goturdum sorun kesin debriyaj dedi simdi gitcem yaptirmaya caliscam yapmassa nereye sikayet edebilirim? 110 tl para aldi yag degismiyle. fis kesmedi. ayrica akude degisecekti daha once telefonda nakit odersen 85 kredi kartina 95 dedi bununlada sikayet edebilir miyim? yaptirmadim ama sonucta vergi kaciriyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiş almadıysan ve nakit çektiysen hiçbişey yapamazsın sadece maliyeye şikayet edersin oda sana bi faydası olmaz adam ceza yer maliyeden.
  • kırmızı ışıkta durunca bip bip yapacaksın.

abi hangi tamirciye gidiyorsun diyeceksin özellikle eczane kuryeleri ve zaman kuryelerine sor genelde kendi motorlarıdır pizzacılar anlamazlar.

genelde 1 kişiyi veya 2 kişiyi söylerler.
  • Elinde orada o bakımı yaptırdığına dair belge varsa markanın temsilcilerini, yöneticilerini vs. arayarak şikayet edebilirsin.
    Eskiden servis şikayetlerini honda çok iyi değerlendiriyordu ama oda bozdu artık. Doğru düzgün servisi olan marka kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.