Şimdi Ara

Tamam Pereira kotu ama yonetimde de suc var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam pereira gibi futboldan anlamayan birini getirdin ama oyuncu transferleri de hatali.

Senin egemen gibi bir stoperin var kronik sakat bahanesiyle gonderip kjaeri aliyosun. Soruyorum size cok yavas dediginiz Alves-Egemen ikilisi
    kjaer-Alves/ba ikilisinden daha mi kotuydu.

Egemen>Kjaer>Alves>Ba

Egemen-Alves>Kjaer-Ba>Kjaer-Alves

Daha takimin taktigi oturmadan oyuncu transferleri yapiliyor 4 3 3 mu 4 2 3 1 mi 4 4 2 mi bir karar verelim. Ondan sonra oyuncu transfwrleri yapalim.

Mehmet topal gibi sirf defansif on liberon var.

atagi topaldan bir tık ustun olan de souzayi aliyosun o kadar paraya. ki bence iyi oyuncu ama. madem buyuk dusunuyorsun oyuna 3 onliberoyla çıkamazsin.

Ozan tufan zaten tamamen azizin hava transferidir. ileride takim oyunu sifir olan naniyi. cok hizli olan markovici kiraliyorsun. uzerine de rvp var.

Yav kardesim bu takim mactan maca 2 ya da 3 onliberoyla cikar mi. bak mario gomez nasil goller atiyor. evp atamiyor cunku oyunu ileri yikan oyuncu yok ki. mehmet topali birakicaksin on liberoda alicaksin 2 tane cok ofansif ortasaha istersen her mac 3 ye ama 5 tane de atarsin. bjk de bu sene her takima en az 3 atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozan disinda hepsinde vitor un onayi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya?

"Tamam Hamza kötü ama yönetimde suç var." diye GSlıların açtığı bir konu vardı galiba.
  • Böyle bir oyuncu kadrosunun bahanesi olmaz yönetimin bana kalırsa hiç bir suçu yok tek suçları bu oyuncu kadrosunu oynatabilecek bir hoca alamamasıdır.aklım almıyor bu oyuncu kadrosu Türkiye ligindeki takımların üstüne basa basa geçmesi lazım skor olarak konuşmuyorum ama futboluyla farkını belli etmeliydi işte o hocanın suçu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Böyle bir oyuncu kadrosunun bahanesi olmaz yönetimin bana kalırsa hiç bir suçu yok tek suçları bu oyuncu kadrosunu oynatabilecek bir hoca alamamasıdır.aklım almıyor bu oyuncu kadrosu Türkiye ligindeki takımların üstüne basa basa geçmesi lazım skor olarak konuşmuyorum ama futboluyla farkını belli etmeliydi işte o hocanın suçu .

Ofansif orta saha yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.