Bildirim
Tam bir malım mal
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mal degilsin sadece cogu kisi gibi sende bu sacma sınava kurban gittin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kac k bekliyorsunuz
serkanhur yan hesap galiba -
kendini aşağılama bu sınavlar zeka ölçmüyor ince noktalardan sorup eliyorlar kendi üstüne gelme bir arayol bulursun mezuna da kalabilirsin sonuç bir açıklansın da -
Mezuna kalmanı öneririm, seneye beklediğinden çok daha iyi bir hukuk tutturabilirsin kardeşim. Malum seneye matematik konulari bayağı azaltılmış, sağlam test çözümü ile üst sıralara kolaylıkla yükselebilirsin Şimdilik biraz dinlen.
Umarım sıralaman beklediğinden iyi, yanlış hatırladığın sorular doğru gelir. Her şeyden önemlisi, sınava bu kadar takma. Belki de mezun senen, hayatının kilometre taşlarından biri olacak. Kendinle barışık kal
22k geldi obp yüzünden 30 a attı hakkım helal değil -
30k ile mezuna falan kalmayın tıp gibi bir hedefin yoksa -
kalmayacağım zaten . obp düşük olduğu için her türlü geriyte atacak birkaç k için uğraşmaya değmez tmyim bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 31 Temmuz 2018; 14:54:43 > -
HAkkında hayırlısı olsun merak etme gayet güzel yapmışsın -
erzurum gibi yerlerde hukuk yazmak mı daha mantıklı yoksa iyi üniversitede işletme iktisat gibi bölümleri yazmak mı -
Valla ben çalışıyorum bir yandanda master yapıyorum endüstri mühten iyi bir okul iyi bir etiket her zaman iyidir. Büyük şehirlerde okumanı tavsiye ederim.
Bir de hukukta okul olarak çok geride kalıcaksın çok önünde insan olucak iyi bir okuldan mezun olunca bu sefer önde olan sen olacaksın.
İyi okullardan kastın nereleri ? -
Serkanhur geri döndü sandım
boğaziçi vs değil tabii ki bunların yanında adı duyulmuşlar istanbul üniversitesi marmara gibi -
Sayısal olduğum için çok bilemiycem ancak ingilizce işletme ankarada istanbulda tutan varsa iyi olur diye düşünüyorum.
Ben yüksek lisansım için araştırırken linkedinden insanlara baktım fake bir linkedin hesabı aç ve google a atıyorum marmara üniversitesi işletme veya bussiness yaz insanların nerelerde çalıştığını görürsün
Küçük bir şehirde yaşıyorsan alışman daha kolay olur erzuruma ancak mezun olduktan sonra hukukta neler oluyor onu bilmiyorum savcı ve hakim olmak için sınava girdiklerini veya özel avukatlık bürolarında çalıştıklarını biliyorum. -
teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X