Şimdi Ara

Tales From the Loop (2020) | Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İsveçli illüstratör Simon Stalenhag'ın aynı isimli kitabından uyarlanacak bilim kurgu dizisinin senaryosunu Legion'un yazarı Nathaniel Halpern yazacak. Dizi distopik bir evren resmedecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ilginç hikaye. müzikler de güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm fragmandan gördüğüm kadarıyla ilginç duruyor. Amazon nedense güvence veriyor içerikleri konusunda. Umarım iyi bir dizi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tür olarak ilgimi çekti, senarist kısmında da Legion dizisinin yazarı olması da güven verici aldım listeme bakalım çıktığı zaman bakarız.
  • İlginç duruyor sonraki fragmanlara veya puanlara göre başlarım gibi.
  • düşmüş.
    puanı 7 ama. indiriyorum, şu fragmandaki sahneler için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Sinner (2017) | USA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son dönemlerde izlediğim en harika dizilerden imbd notu 7.4 ama çok daha fazlasını hak ediyor.
    Kesinlikle öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 9 Nisan 2020; 5:26:11 >
  • Rottenle imdb puanları aynı. Açıkcası Puanları beklediğimden kötü, özellikle 2 tarafın puanı da böyle olması vardır bir bildikleri dedirtiyor bana.

2.sezonunu bekleyeyim ben
  • Bu diziyi izlerken aklıma sürekli The Leftovers geldi, müzikler felan zaten aşırı benziyordu. İzlerken çok keyif almıştım.

Bu yıl çıkmış Normal People birde Tales From the Loop favori dizilerimin arasında oldu. İzlemeyenler mutlaka bir baksın, türü sevenlerin seveceğini inanıyorum.
  • Fazlasiyla bayik ve uzun bir dizi.

• Bu yılın en iyilerinden.

• Bu tür sessiz sakin ama kafa karıştıran (elin oğlunun deyimiyle mindfuck) yapımları severim. İlk bölüm itibariyle de epey soru oluştu bu açıdan ilerleyen bölümlerde bunları ufaktan cevaplamak yerine ilgi çeksin diye daha da karmaşık hale getirilirse dizi çorba olur dengeyi sağlamaları lazım.

Edit

@Abstergo Industries

The Leftovers konusunda katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 19 Mayıs 2020; 19:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Bu tür sessiz sakin ama kafa karıştıran (elin oğlunun deyimiyle mindfuck) yapımları severim. İlk bölüm itibariyle de epey soru oluştu bu açıdan ilerleyen bölümlerde bunları ufaktan cevaplamak yerine ilgi çeksin diye daha da karmaşık hale getirilirse dizi çorba olur dengeyi sağlamaları lazım.

Edit

@Abstergo Industries

The Leftovers konusunda katılıyorum.

MDM/\Dt666 bey foruma bekleniyorsunuz.

• İzlerken çok sıkıldım

• 2. bölümdeki abi kardeş muhabbetini neden yapmışlar ki? Bu Amerikalılar da enseste çok meraklı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

MDM/\Dt666 bey foruma bekleniyorsunuz.

Alıntıları Göster

Hey gidi hey nereden baksan 10 yıl öncesine gittim şuan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Hey gidi hey nereden baksan 10 yıl öncesine gittim şuan :)

Alıntıları Göster

Ahaha. O nickin bir 15 yılı rahat var ya... Kaybolup gittiniz, ben de sizleri özünüze döndürecek subliminal mesajlar vermeye çalışıyorum. Tales From the Loop (2020) | Amazon 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.