Adamların sorunu sadece 2 milyar dolar. 2 milyar dolar Türkiye için fiske etkisi bile değil. Bizim sorunumuz - 60 milyar dolar + kayıp 128. Altın stoğu da bir haftada 13 ton azalmış. Durum çok net. Bir yerlere doğru bodoslama gidiyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (60. sayfa)

-
-
Ziraat maas musterisi, taksitli nakit avans oran 1.23 ...
-
Akbank kredi kartına taksitli hiç vermiyor, tek çekim 100bin'e kadar veriyor. Limit 400K .
Ek hesaptan da taksitli hiç vermiyor hatta menüde hata veriyor, tek çekim 100k veriyor. limit 100K
kredi deniyorum 100k veriyor. Amaç düşük faizli vermemek,yoksa para vermeyi kesmiyor.
-
O tek çekim nakit avansı alsınlar, bir taraflarına soksunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek Kısa vadeli dış borç da var.200 milyar dolar.KKM dönüşlerini de saymıyoruz.8-10 Mily. haftalık deniyor.
Herkesin uyanması için ne olması gerek bilmiyorum.
Belki yanlış başlıkta konuşuyoruz biliyorum ama ilk fırsat mesajında hemen alın bu para çok ucuz demiştim.Şu an Ticari kredilerde bile %50 ler var...o da veren banka bulursan..
-
Merhaba, 1,99 dan 60.000 TL yazdım, onayladığımızda hemen hesaba geçiyor mudur sizce?
-
Kötü kokular burnuma gelmeye başladı.
Bu yüzden sabah bulduğum ilk krediyi faizine bakmadan tahsil ettim:
TEB 50.000 TL + 36 Ay + 2.19 faiz
47.750 TL hesaba yatan.
-
2,19 böyle bir durumda iyi bir oran
-
Doğru yapmışsınız.İyi oran..Maaş müşterisisiniz sanırım.olabildiği kadar uzun vade borçlanmak daha iyi bu ortamda .Başta faiz geri ödemesi fazla gelir ama 2 sene sonra bir market alışverişi olur taksidiniz.
-
Vakıfbank mayış müşterisiyim 49.000 TL kalan kredim var 36 ay vadede çekmeye çalışıyorum 1.79 ile hata veriyor "Şubeye git" diyor.
Şube "Senin limitin dolmuş" deyip savsaklıyor.
Ama TEB anında krediyi verdi...
-
Denizbank Ek hesaptan hala 12 ay 1.36 veriyor, az önce çektim bilginize.
-
ziraat, 70 bin limitli kart %98 boş olmasına rağmen 17750₺ çektiriyor. sanıyorum burası da kurudu.
-
İşbankasından 12 taksitle 19bin çektim ek hesaptan, deneyebilirsiniz dün 3 taksit vardı max
-
Onaylarsan hemen gelir. Ama deprem kredisi 1.99 değil dikkat edin farklıdır o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faydalandım sağolun , peki ödemeyi nasıl yapıyoruz ek hesapta? İlk kez kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ziraat bankasıda patladımı arkadaşlar ? Ona göre kart çıkartmakla uğraşmayalım boş yere ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çektim teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi kartindan mi ek hesaptan mi
Ek hesabı taksitlendir ile mi harcama taksitlendir ile mi çektiniz acaba? Ek hesabı taksitlendir kısmında 2 yada 3 taksit kabul ediyor şuanda
Bende de 3 gösteriyor max
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X