Nereden alınıyor hocam bilgim yok bu konuda satışında felan sıkıntı yaşıyor musunuz? |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (58. sayfa)

-
-
coktan yaptim bile hocam kkm :) oyle bir ihtimal yok. ben diger bankaya gonderdigim anda diger parayla birlestigi anda hangisi kimin belli olamaz sadece rakamlar bunlar :) iste o yuzden kkm cok daha mantikli.
-
Suan son care Vakifbank kaldi sanirim.
Vakif’dan 20bin 12 ay taksitle tna cekildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında bence KKM'de risk var.Büyük bir kriz patladığında(Ki patlayacak) ben şahsen devletin eline bakmak istemem.Finans sektörünün içindeyim.Sisteme insanlar USD'ye %20 fsizler verilirken bile güvenmiyor.Kiralık boş kasa neredeyse yok.Çünkü piyasada acaip acaip şeyler konuşuluyor.Burada detaylı yazamıyorum.Param için KKM gibi hazineyi patlatacak bir araca güvenmezdim.Tabiki sizin paranız ve tercihiniz.
-
Hocam merhaba,
Anlatmak istediğim duyguyu size tam geçiremedim herhalde bende bu konuda dem vurdum biraz kendi yayınladığı faiz ve fake rakamlarla vatandaşını bu duruma mecbur edip sonra kesmek istemesi abestle iştigal.Ama sonsuza kadar kart ve borç ile sistemin yürümeyeceğini de aşikar.Keşke kökten çözüm gelse
Bize uzun vadeli ekonomik plan ve program lazım ki alım gücümüz daha fazla yükselsin.
Yoksa kimse keyfinden bu kadar çok banka ürünü kullanmak istemiyordur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bu 20k icin ekstra bir işlem gerekir mi ?
hesap actırıp 20k cekebilir miyim ? sitedeki hesaplama aracı calısmıyor,gecen bir arkadas garantiden 90k cektim 1.24den dedi gitttim arkadas böyle böyle cekmis dedim ,memur imkansız deyip işin icinden cıktı.
Ekstra işlem yoksa, yarın ilk iş vakıfa gidip hesap acacagımda...
-
Hocam haklısınız kesinlikle fakat elimizden birşey gelmez bizim, seçim sonuçlarını görüyorsunuz artık kendimden başkasını düşünmüyorum açıkçası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi kartinin limitini kullandım, 1,36 dan verdi.
Kart limiti var ise sorun olacagini sanmiyorum.
garanti avans hesap 3 taksitle kullandırıyor
-
Akbank taksitsiz tüm limiti veriyor ancak taksit uygulamıyor
Tamda motosiklet alacaktım kötü oldu.
vakıfbankta ek hesap başvurusunda talep edilebilen max. limit 5 bin malesef
-
O yeni değil uzun süredir öylequote:
Orijinalden alıntı: hannibalvakıfbankta ek hesap başvurusunda talep edilebilen max. limit 5 bin malesef
Öyle de bizler dolara yüklendikçe MB daha çok döviz satıyor. En sonunda hazıra dağ dayanmayacak. İşte o zaman ne olacak merak ediyorum.
-
"En sonunda hazıra dağ dayanmayacak" derken? swaplar DAHİL rezervler eksiye indi. swaplar hariç EKSİ atmış-yetmiş milyar dolar. dağ eridi, yandı, bitti, kül oldu bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç taksit bugün baktım 3 taksit vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu haberin yayınlanma zamanı manidar.Benzer çok şey var maalesef.
Umarım bu durumlara düşmeyiz.
Biz yine kuvvetli bir halkız toparlarız.
BloombergHTbloomberght
Mısır'ın ekonomik modeli krizdehttps://www.bloomberght.com/misir-in-ekonomik-modeli-krizde-2331815 -
bizimki gibi , yabancı sıcak para girişi ile işleyen ekonomilerde, döviz kıtlığı ölümcüldür. düşünün, hayvani faizlerle döviz borçlanıyorlar. akboylar ve cehalet sevicileri hariç, herkes batışı görüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekler net..önümüzde örnekleri var.bkz mısır Lübnan Arjantin
şu an için 12 taksit yapabilen ek hesap var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X