Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.032
Cevap
161
Favori
270.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Parayı usd olarak bankadan başka koyabileceğim düzgün bir yer yok. Usd olarak bıraksam bile hesap ya da banka kasası harici nasıl muhafaza edebilirim bilemiyorum. Sabit kur veya kambiyo rejimi öngörüyorsanız banka hesabına müdahale olacağı gibi kasaya da olabileceğini bilmelisiniz. Bu aşamada benim gibi "küçük yatırımcı" bu seçenekler arasından riski en az olanı seçmekten başka ne yapabilir?

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

İran Almanya gibi kalır.Doğal kaynakları var

Lübnan olmayız umarım..Bize çok benziyor.

You Tube'da belgeselini izlemenizi tavsiye ederim yada etmem moraliniz bozulur.

• Gravaze kullanıcısına yanıt

Kasaya müdahale edemezler.Kasaya USD şu kadar koyuyorum gibi bir beyan vermiyorsunuz ki?

sizin nasıl yatırım yapacağınız sizin bileceğiniz iş. benim üstüme vazife değil . o şekilde anlamayın. giderek fena yerlere yaklaşıyoruz, tüm göstergelerin, ekonomi uzmanlarının dediği bu. bunu bilmek her yurttaşın görevi. seçimler bunun için yapılır. ama bizde seçimler bir kişiyi korumak için yapılıyor. maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah 50k 1.36 faizden 12 ay taksit tna veriyordu akbank şimdi 2-3 takside düşürmüş :)

• Archmeister kullanıcısına yanıt

binance dan usd/try almak mantıklı görünüyor benim görüşüm. çünkü al sat farkı az 24 saat al sat yapabiliyorsun.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Kapatmışlar hocam üstündeki taksitleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet ben de aynı fikirdeyim.Bu bütün dünyadan kopmak demek ama yapılmayacağını %100 söyleyebiliyor muyuz?Bence söyleyemeyiz.%1 ihtimal bile yeter ..

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

Sabah değil 20 dakika önce çekilebiliyordu. Yeni kapatmışlar

• Akbank 10.000 TL’ye maksimum 3 taksit yapıyor.

10.000 üzerine ise taksit seçeneğinde hata veriyor.

Daha dün 30.000 TL için 12 taksit odemeli cekmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank yapma bunu yapma bunuuu :( akşama çekeceydim

• Önlem almış sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

21546tl 12 taksit 1,36 tna bugün için çekilirse ödemesi ilk ay hariç 2000,03 oluyor,hesapta kolaylıyor. geri dönüşü 23975 tl totalde faiz 2429 olmuş oluyor.

teb den kendim için hesaplamıştım bu gün.

• Akbank musluğu tamamen kapamış mb yazısına rağmen. Bir cisim yaklaşıyor.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Olacakları gördüler 1 hafta sonra yine gelecek o yasaklar

• Ofiste 3 arkadaş Vakıfbank maaş müşterisi olduğumuz halde ihtiyaç kredisi alamadık, uygulama şubeye gidin diyordu.

Biz de şubeye gittik.

Üçümüze de aynı cevabı verdi aynı görevli "Limitiniz dolmuş"

Halbuki uygulama "50.000 TL daha ihtiyaç kredisi çekebilirsin" diyordu.

Görevliye "Bana neden maksimum 6 ay vadeli ama arkadaşa 12 ay vadeli 1.36 faizli KMH veriliyor?" şeklinde bir soru yönelttim.

"Yanlış biliyorsunuz, herkese 6 ay verilir vade" dedi.

Sonuç alamayacağımı anlayınca daha da uzatmadan terk ettim.

Ardından arkadaşa sordum: "Abi az önce 20.000 TL, 1.36 faiz ve 12 ay vadeli KMH çektim" dedi.

Bunun üzerine bankayı CİMER' e "Bireysel davranıyorlar" şeklinde şikayet ettim...

• Teb 12 taksit veriyor. 20000 ödemesi 22335

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Ben maaş müşterisi değilim. Geçen sene oradan maaş alıyorduk. Bana 20000 veriyor. Önceki mesajlara göre 20 üstüne 20 daha çektiriyormuş.

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Kamu görevlisinin maaşını işçisinden az tutanlara verilen desteğin nereye kadar süreceğini göreceğiz...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.