Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
162
Favori
269.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iş bankası kredi kartına nakit avans vermiyor.

Kredili mevduat hesabından eksi hesap limiti kadar veriyor.

Onu da 12 taksitten 6 takside düşürmüş

• Garanti Bankası an itibarı ile taksitli nakit avans 5-6 taksit oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankasi ek hesaba taksit yapıyor mu acaba bı o kaldı taksit yapmadığım ama deneyen oldu mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyurt999 -- 17 Mayıs 2023; 12:13:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ziraatte limitim olmasına rağmen 0 görünüyor nakit avans limit. Neyse 1.23 ten çekmiştim baya

• enpara nakit avansı limitimin %10u yapmış (5000 tl)

akbank nakit avans menüsünü kapatmış girilemiyor

yapıkredi bende max 25000 tl 6 ay veriyor.

• TEB direkt eksi bakiyeye indirmiş nakit avans limitini. Kartımda 50 bine yakın müsait limit var halbuki.
    Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vakıfbank da taksitli nakit avans limitini 5000’e düşürmüş ancak almak istediğinde bu sefer de vermeyip direkt 2000 nakit açansa yönlendiriyor.

Hiç değilse 2. Tur seçimlere kadar 1,36 şeklinde devam edeceğimi ümit ediyordum. Çekip eve birkaç bir şey yaptıracaktım, planlarım biraz bozuldu açıkçası.

• Adaylardan biri kazansın diye nakit avans çekimine yasak getiren ülke... Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor. 

• Garantiden denediğimde şöyle hata alıyorum.

Girmiş olduğunuz tutar ve taksit sayısına karşılık gelen nakit avans ve faiz tutarı toplamı kredi kartı limitinizin üzerindedir. Lütfen tutar ve faiz toplamı kredi kartı limitinizin altında olan yeni bir tutar ve taksit sayısı giriniz.

Bilen var mıdır?

• Vakıfbank ekhesaptan biraz önce 6 taksitle çekebildim. Akbank çekilmiyor. Garanti de ise avans hesap limitinden alakası bir şekilde çekimi 50 tl ile kısıtlamışlar. 50 tl !

• İs bankasida 5 bin yapmış oda sadece nakit çekersen

• melmur M kullanıcısına yanıt
    Daha önce nakit avans çektiniz mi? Garanti bankası limiti 25 bin’e düşürdü siz daha önce 10 bin çekip kapatmamış iseniz şimdi 15 bin çekebilirsiniz

Tanımlı limitinizi uygulama üzerinden kart detayları nakit ve ödeme çözümleri taksitli nakit avans dedikten sonra alt kısımda taksit ve faiz sefeneklerini görüntüle var buradan tanımlı limiti görebilirsiniz.Görseldeki gibi bur ekran olacak

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Merhaba Tanımlı limitim gönderdiğiniz resimdeki gibi ve ilk defa çekiyorum. Böyle sorunu benden başkası da alırsa demek ki sistematik olarak bu duruma sürükleyecekler.

• İşbank Taksitli KMH 3taksit 1,36dan çektim

• Şimdi halkbanktan 15.000 çektim, 12 taksit 1,36 dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Halkbanktan nasıl çekiliyor?

• enkuba E kullanıcısına yanıt
    Masaüstü internet bankacılığı

• Halkbanktan bir 5000 daha aldım 12 taksitle. Başka da vermiyor. 20.000 almış oldum. Şu an ne yapı kredi ne iş veriyor.

• mb politika faizinde değişiklik olmamasına rağmen 14 mayıs sonrası bu kısıtlamalar tesadüf mü..

• Nakit avans ile insanlar kredi kartından çekip diğer kartlarını ödüyor. Bu kararı alan merkez bankası sorun olacağını bilmiyor mu? Taksidi kaldır ama nakite dokunma

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.