< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (31. sayfa)

-
-
350k kk limiti olsa bile max 100k vermiyor muydu? Nasil aldınız bu meblağı bana da 100k 200k lazım simdiden sonra düşük faizle nasil toparlarım?😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti’de komple kapattı herhalde işleminizi şu an gerçekleştirmiyoruz hatası veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi kartından coin alıp satma var galiba ordan kartı çevirebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buna bende baktım, binanceden oluyo ama çok karışık geldi bana
Hangi bankadan nakit avans mi diyorsun kaç oranla 25k ya ne faiz aliyor?
Bu tna işi tamamen mi kapandı şimdi açılma şanşı yokmu ki ?
İnsanlar zaten zar zor geçinip 3-5 kuruş kazanmak için bir şeyler yapıyordu onu da kapatmışlar. Aferin. İyice ümüğünü sıkın milletin. Bakalım sonu ne olacak?
Başka başka bankalar, başka başka kartlar, okuduğunu anla artık. Sorularından yıldı millet.
:)
Kredili mevduat hesaplarına da el attılar az önce 54 bin tl olan yapı kredi kmh hesabımı 10 bin TL’ye düşürmüşler.Bu kadar kısa sürede agresif önlemlerin alınması düşündürücü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşbankası ek hesap kullandım ,tamamını geri odeme gosteriyor.. bunun minumum tutarı odeme gibi alternatif yokmu ?
-
Aynen benim de 20k dan 3k ya düşürmüşler anlaşılan sert önlemler geliyor yoldaquote:
Orijinalden alıntı: sukruciger
Kredili mevduat hesaplarına da el attılar az önce 54 bin tl olan yapı kredi kmh hesabımı 10 bin TL’ye düşürmüşler.Bu kadar kısa sürede agresif önlemlerin alınması düşündürücü
ek hesap ekstreye yansımıyor o kmh oluyor. arkadaşın dediği taksitli avans için geçerli
-
Yapı kredi benimde 3k ya çekmiş 6.5dan
Geçen haftaya kadar QNB uygulamasına ne zaman girsem ana sayfada kartın ne kadar limiti varsa o kadar nakit avans öneriyordu 12 taksit ile. Az önce baktım o reklam yok anasayfada. Nakit avansa tıkladım baktım 6,800 max. limit koymuş, 3 taksit ile o da :)
-
Bu bankalar bu durumlarla ilgili bir açıklama neden yapmıyor ? Canım istedi yaptım mı, resmi bir açıklama gelmesi gerekir…
Tüm bankalarda aynı değil sanırım, akbank 50k kmh duruyor, ykb 20k dan 3k'ya düşürmüş. İnsan bir mail atar, bildirim yollar.
Bu iş kuyumculara yarar sanırım, kredi kartıyla altın satışına da orta vadede düzenleme gelebilir .
-
Çünkü "Yüklü develer salıverildi"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X