Yapıştır. Daha da beter olacak. Ytd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (27. sayfa)

-
-
Evet beyler dükkan kapanmis. Bu çeşmenin de suyu kesilmiştir. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobilden çekememiştim ama bilgisayardan şimdi çektim 40.000 Akbanktan
-
Mobilden de, bilgisayardan da denediğimde sonuç aynı; Geçici süre işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Acaba herkesin bir anda kapatmadılar da sıralı mı gidiyorlar
-
hiç bir banka kk limiti kadar nakit avans vermiyor artık. max 25000 var bendekilerde
limitleme kredi kartı limitine göre yapılmamış herhalde ? Yani herkesin max limiti 25k sanırım.
-
Ziraat bankası da aynı oranları veriyor alınır mı sizce ne dersiniz kaçırdık nakit avansı🙁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat TNA limitini 10000e indirmişti, şimdi kontrol ettim 5000e çekmiş. Noluyo ya?
Akbank hakkında bilgisi olan var mı? Düzeltecekler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vakıftan tna çekimde hata veriyor çekebilen var mı acaba
-
Vakıf zaten 5000 veriyor
hocam onu çekmeyi denediğimdede hata veriyor anlayıınız için teşekkürler diyor
-
taksitli avans işleminizi gerçekleştiremiyoruz anlayışınız için teşekkürler diyor hocam normal nakit avansı veriyor ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyurt999 -- 16 Mayıs 2023; 19:7:28 > -
Garanti devam ediyor.
hem iş hem ykb 6 ya düşürmüş. Hayra alamet değil.
Akbank ekhesaptan para çektirmiyor, garanti taksitli ekhesap çekim limitini 50₺ düşürmüş, evet evet 50!
Vakıf 6 aya kadar çekiliyor görünüyor. Ykb da taksitli çekilmiyor sanırım bulamadım ?
Ykb.cep uygulamasında, kullanılabilir nakit avans limitini %50 düşürmüş gösteriyor
-
Ziraat bankası 45 k limit 22 k nakit avans gözüküyor verdiği avans 5k. Fena düşürmüşler.
-
Vakıfbank 96000 ₺ limiti olan kartın TNA 5000 e düşürmüş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X