Bildirim
Taksim civarı otopark !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AKM nin bitişiginde arka tarafta var guzel bır otopark
Anahtar isteyende yok karısan edende yok fişini al gir içeri..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 7 Mart 2009; 9:40:10 > -
ben herhafta taksımdeyım ve tek park yerım var avızecıler var taksıme cıkarken hemn saga gırıs yapıyosun ıspark bakıyo butun gun 5 ytl 3 yıldır cıvarı oraya bırakıyorum aracı daha allaha sukur bısey olmadı...pazar gunlerıde bedava olma avantajı oluyo...:D:D akm'nın yanı var ayrıca istıklal caddesıne cıkınca sagda sarı dolmus duragının ustunde yıne ısparkı yeri var bıde trt bınasının altında katotoparkı var onlarda ıyı hem fıyat olarak hemde guvenlık olarak.... -
alman konsololuğunun karşısında inşaatı iptal edilen otel var.oraya park edebilirsiniz. -
teşekkürler -
Kasımpaşa otoparkı war ama en guzeli kanyona bırak oradan metro ile taksime geç
Hem daha ucuza gelir AKM nin oradakinden hem daha güzenli ben AKM ye güvenmiyorum acıkta arabalar cok sık fln
TRT nin altındaki katotoparkta cogu yerde ışık yok ustune ustelik sidik kokuyor oraya arabamı değil tuvaletimi yapmaya gitmem ya
City's ede bırakabilirsin arabanı birde haberturk binasının altı warama geç çıkıcaksan taksimden cıkısında 30 35 dk beklersin tıkanıyor orası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 7 Mart 2009; 13:27:49 > -
Ya şişhaneden taksime dogru çıkınca, tam yokuş bitince yolun sağa dogru kıvrıldıgı yerde yokuşun hemen bitişinde bir otopark var, dolu-boş diye tabelası var hatta
Pek anlatamadım ama orası güzel bence. Biz oraya bırakız genelde arabaları taksime gittiğimizde. Çok yoğun olmadıkça anahtar da bırakılmıyo. Bir kere bıraktım ben anahtarı hem de bagajda laptop vardı, Allah'tan döndüğümde de hâla vardıGüvenilir yani :)
edit.yön düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 7 Mart 2009; 12:42:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: kaya5789
Ya şişhaneden taksime dogru çıkınca, tam yokuş bitince yolun sola dogru kıvrıldıgı yerde yokuşun hemen bitişinde bir otopark var, dolu-boş diye tabelası var hatta
Pek anlatamadım ama orası güzel bence. Biz oraya bırakız genelde arabaları taksime gittiğimizde. Çok yoğun olmadıkça anahtar da bırakılmıyo. Bir kere bıraktım ben anahtarı hem de bagajda laptop vardı, Allah'tan döndüğümde de hâla vardıGüvenilir yani :)
Çiçekçilerin olduğu yerdeki otoparkı mı söylüyorsun?
Bir de Dolapdere'den Taksim'e çıkarken yeni bir katlı otopark yapıldı, sanırım çalışmaya da başladı.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
quote:
Ya şişhaneden taksime dogru çıkınca, tam yokuş bitince yolun sola dogru kıvrıldıgı yerde yokuşun hemen bitişinde bir otopark var, dolu-boş diye tabelası var hatta
Bir de Dolapdere'den Taksim'e çıkarken yeni bir katlı otopark yapıldı, sanırım çalışmaya da başladı.
İşte burası:
Hemen meydanın yanı.
-
quote:
sola doğru değil de sağa doğru..
orası hiç tekin gelmez bana..en iyisi AKM'nin yan tarafındaki otoprak..
-
@Guardiola, teşekkürler uyarı için. Doğru söylüyosun. Sağım solum şaşmış birden
Editledim mesajımı şimdi -
quote:
quote:
quote:
İşte burası:
Hemen meydanın yanı.
kasımpaşa spor kulubüne ait değil mi burası, yada peşkeş çekilen mi demem gerek?
-
Yeni yapılan otoparkı kullanmadım ama AKMnin otoparkını bende kullanıyorum en güvenli ve rahatı orası . -
maceraya düşkün gençler için, cihangirin arka sokakları. -
quote:
Orjinalden alıntı: 19can84
maceraya düşkün gençler için, cihangirin arka sokakları.
Aramızda Rambo var mı?
-
Tarlabaşına bırakırım her zaman, tek dezavantajı var arabaya gidene kadar kokudan kafam güzel oluyor. -
AKM otoparkında hiç sıkıntı yaşamadım,hep oraya bırakırım.Kırk yılda bir de Galata'ya inerim kulenin yanındaki otoparktaki abime bırakırım hem aracımı hem de anahtarımı.Zaten bizim dükkana 30-40 adım uzaklıkta
Cihangir,Tarlabaşı,Sıraselviler falan oralardaki otoparkları tavsiye etmem,çocukluğundan beri Beyoğlu civarlarında hayatta kalma mücadelesi içinde birşeyler öğrenen biri olarak:) -
quote:
quote:
Aramızda Rambo var mı?
rambo yok ama [dodo] var, baksana cihangir kesmemiş tarlabaşına yönelmiş.
ben biraz mübalağ ettim aslında cihangirin çoğu yerinde ara-sıra "ben cihangirliyim ulan" diye coşan gençler haricinde bir şey olmaz, zaten o çoğu yerinde de araba koyacak yer olmaz... -
quote:
quote:
quote:
Aramızda Rambo var mı?
rambo yok ama [dodo] var, baksana cihangir kesmemiş tarlabaşına yönelmiş.
ben biraz mübalağ ettim aslında cihangirin çoğu yerinde ara-sıra "ben cihangirliyim ulan" diye coşan gençler haricinde bir şey olmaz, zaten o çoğu yerinde de araba koyacak yer olmaz...
Şaka yaptım yahu AKM den başka yere bırakmam.
-
fiyat olarak akm nasıl arkadaşlar? dün o resimdeki kasımpaşaspor otoparkına 3-4 saate 10 kağıt çektiler..
Benzer içerikler
- araç ses yalıtımı tavsiye
- hankook lastik yorumları
- toyota corolla yeni kasa ne zaman çıkacak
- el freni ikaz lambası yanıp sönüyor
- sandık motor nedir
- taigo bagaj hacmi
- m3 cs
- bmw x1 xdrive25e
- jetour türkiye
- en çok tutulan suv araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X