Şimdi Ara

Taksim civarı otopark ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
37.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çiçekçilerin oradaki otopark merkezi olduğu için pahalı.1 saat 5 TL sonraki her saat için 1 TL alınıyor ( ispark tarifesi yoğun olan yerlerde pahalı,yoğun olmayan yerlerde daha ucuz yapıyorlar ,araçların yoğunluk yaratmaması için)

AKM nin ordakine hiç gitmedim ama fiyat olarak nasıl? birde yol üstü otopark mı AKM deki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: birol_61

çiçekçilerin oradaki otopark merkezi olduğu için pahalı.1 saat 5 TL sonraki her saat için 1 TL alınıyor ( ispark tarifesi yoğun olan yerlerde pahalı,yoğun olmayan yerlerde daha ucuz yapıyorlar ,araçların yoğunluk yaratmaması için)

AKM nin ordakine hiç gitmedim ama fiyat olarak nasıl? birde yol üstü otopark mı AKM deki?

AKM ninkide buna benzer 6 dan başlıyordu glb
  • Tarlabaşında bizim dükkanın karşısında tüpçü var ona bırakıyoruz biz de seni tanımayabilirler
  • Abi TRTnin orda katlı otopark var. Onun girişindeki yolu kasımpaşaspora vermişler. İstediğin kadar kal 5 TL. 2 dk içinde odakulenin yanından istiklale çıkıyorsun.
  • İtü nün otoparkı var hem öğrencilerinede daha ucuz hizmet veriyorlar.
  • Hangisi olursa olsun yeri farketmez ama anahtarı almasınlar... Zaten hepside tıklım tıklım dolu oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: birol_61

çiçekçilerin oradaki otopark merkezi olduğu için pahalı.1 saat 5 TL sonraki her saat için 1 TL alınıyor ( ispark tarifesi yoğun olan yerlerde pahalı,yoğun olmayan yerlerde daha ucuz yapıyorlar ,araçların yoğunluk yaratmaması için)

AKM ninkide buna benzer 6 dan başlıyordu glb

AKM de pahalıymış demek ki.
    TRT nin denilen gibiyse çok mükemmel.ama tam yerini anlayamadım ben.katlı otopark mı 5 TL ?
    imkanı olan googldan yukarıki arkadaşımızın yaptığı gibi foto ekleyebilir mi

• quote:

İtü nün otoparkı var hem öğrencilerinede daha ucuz hizmet veriyorlar.

gsuyu otoparki mi?
    donemlik para yatirmak gerekmiyor mu bunun icin? rastgele girislere musade etmiyorlar sanirim.
    + artik butun ogrencilerin arabasi var ders saati yer yok orada...
  • Askerdeyken harbiyeye koyardım arabayı, 30 kuruşa saati.
  • Ben AKM nin çaprazındaki Beyoglu evlendirme dairesi otaparkını onerırım ( ceylan ıntercontınental otelın arkasıda denebilir ) gece gıttgınızde 2 saati 5TL verirsiniz 12 den sonrada araca para almadıklarından 10 gıbı gıren bu paraya cıkar:) Anahtar bırakmak derdınızde yok.

Saygılarımla,
  • Taksim meydanından 1km yarıçaplı alan içinde ucuz otopark bulamazsın.
    Geçenlerde GümüşSuyu Yokuşu' nda ki kat otoparkına 2 saat için 10 TL ödemiştim.
  • Cuma ve özellikle Cumartesi günleri saat 19:00-23:00 arasında paralı ve pahalı bile olsa otopark bulamazsın, hepsi full doludur özellikle hava güzelse bide.
    Geçenlerde TRT'nin ordaki katlı otoparka gittim 4-5 katlı kocaman yer, arkadaş 1 tane bile boş yer yok yahu. 45 dakika otoparkta aşşağı yukarı dolaştık. sonra kuytudan biri çıktıda girdim şansa. benden sonra hala dolaşanlar vardı. Ayrıca o otopark pek tekin değildir. gece 3-4 gibi dönerken kimse yoktur, tinercilerin fln olma ihtimali çok yüksek.
    Yine geçenlerde çiçekçilerin ordaki kasımpaşa otoparkına gittim, kapısında kuyruk vardı. orda da en az 40 dakika bekledim. 15 dakikada sadece 1 araba alıyorlardı.
    Nevizade'nin orda bi tane var açık ama küçük yer. anahtar teslimli güvenilir yerdir. fakat ne kadar kalırsan kal fix 15 tl ücreti ve orda da hiç yer yok.
    Kısacası taksime gidiyosan ya saat 23:00'den sonra gidicen ya da erken saatlerde öğlen fln gidicen.
    19:00-23:00 saatleri arasında gidersen sinir olursun boş otopark bulucam diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: relicks

Ben AKM nin çaprazındaki Beyoglu evlendirme dairesi otaparkını onerırım ( ceylan ıntercontınental otelın arkasıda denebilir ) gece gıttgınızde 2 saati 5TL verirsiniz 12 den sonrada araca para almadıklarından 10 gıbı gıren bu paraya cıkar:) Anahtar bırakmak derdınızde yok.

Saygılarımla,

peki bu bahsettiğiniz otoparka giriş cumhuriyet caddesinden mi yoksa mete caddesinden mi yapılıyor?
  • Taksime cuma-cumartesi akşamı en temizi hiç arabayla gitmemek. Anadolu yakasında oturuyorumve giderken de gelirken de feci trafik oluyor. En güzeli giderken deniz yoluyla, dönüşte de dolmuşla-otobüsle dönmek.

Hem yakıttan, hem otopark ücretinden hem de gidince baya bir içiliyor trafik cezasından ve olası kazalardan korunmanın en temiz yolu arabasız gitmek derim.

Diğer gün ve saatlerde yer sıkıntısı olmuyor zaten. Gündüz vakti İstiklal Cadde'sine arabayla girip cadde üstüne parkettiğim bile olmuştur.

Otoparka verilen paraya acıyorum valla.
  • geç dönme durumu filan yoksa arabasız gidiyorum kalabalık parketmenin zor olduğu yerlere mesela kadıköy mesela taksim
  • evimin tam onunden taksime dolmus kalkiyor, cogunlukla onu kullaniyorum. cok ozel bir kizla gideceksem kasimpasalilara(cicekcilerin orasi) birakiyorum meydana en yakin o 1-2 tl icin islanmaya falan degmez

hafta ici 1 kez ituye giden yola birakmistim oralarda bombostu, ispark 20.00 den sonra calismiyormus..
  • cihangiri avcumun içi gibi biliyorum alman hastanesinin arka sokakları ama aşağılar değil hemen arka tarafı kabataşa inen yokuş tabi taksime yakın olan yokuş ağzı diyelim tam tarif etmek gerekirse the marmaranın yanından aşağı iniyorsun camiye varıyorsun yol ikiye ayrılıyor sen sağdan devam ediyorsun zaten araçlar hep sağ tarafa park edilmiş durumda boş bir yere yerleşiyorsun....aama bu aralar yer yok çünkü üst caddesinde doğalgaz boru hattı geçiriyorlar veya başka bir şey yapıyorlar şantiye sahası anlayacağınız ondan sıkışık... açıkçası 10-15 tl bayılacağıma 2 dakka yürürüm... bir iki kere trt binasının ordaki otoparka girdim uygundu ama akmnin yanındakini bilmiyorum orayı deneyecem bi..2 saatliği ne kadar 2 saat kalmam 5-6 saat yatar araçta 2 saati öğrendikten sonra fiyatlar çıkar zaten..
  • bu başlık iyi olmuş yaww şu maçka yolu üzerinde ki isparkı yoklarım artık ben..bilgiler için sağolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_cetveli -- 8 Mart 2009; 2:38:04 >
  • işyerim gümüşsuyunda.. çok iyi bilirim taksim civarı otoparklaırnı
    alman konsolosluğunun yanındaki otoparka bırakmayın sakın.. hem pahalı hem de çiftlik orası.. aylık abonman -2nci kat için 250lira çektiler, giriş kat için 350 lira.. ev mi kiralıyoruz kafayı yemişler!
    Artık aboneliğimi bitirmek istiyorum dediğimde de 15 gün önceden söyleyeceksin sen bunu 150 lira vereceksin çıkacaksan dediler.. baya mafya nın elinde orası.. elinizi verince kolunuzu kurtaramazsınız dikkat edin.. içeride de yeni arabamı çizdiler bize ne uygun yere bıraksaydın falan dediler pişkin pişkin.. içeride bir zenci var vale olarak zaten, ne dediği anlaşılmıyor bile.. neyse.. tavsiye etmem canınız sıkılmasın..

yol üstündeki isparka ise hiç güvenmiyorum arabayla baya geziyorlar kafalarına göre.. anahtarı mecbur bırakıyorsun yoksa çek arabanı diyorlar..

RitzCarlton a bırakıyorum.. hem güvenli, hem elit, hem de ucuz.. 5 yıldızlı otelin otoparkında hiç bişey olmaz.. yerler pırıl pırıl.. görevlilerin yüzü akpak düzgün tipler.. anahtar falan bırakmıyorsun hem de.. aylık abonman 120 lira.. taksime eğlenmeye geldiğinde de direkt bırak geç eğleneceğin yere.. tavsiye ederim!

• quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Kasımpaşa otoparkı war ama en guzeli kanyona bırak oradan metro ile taksime geç

Kanyon'un otoparkı kaç lira?
    Bir de pek tek başıma dolaşmam, bir de çift kişi gidiş geliş ile zaten baştan bir ~6 lira gitmiş oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.