ben hep arkaya oturuyorum ama bazı kızlar yada kadınları görüyorum önde oturuyolar hep pişman oluyorum keşke öne otursam onlar kadar olamıyorum diye siz önemi arkayamı binersiniz?
Farketmiyor bulduğum yere biniyorum.
öne otururum pek muhattap olmam..yanımda eşim olduğu zamanda öne oturuyorum o rahat insin diye..ilk zamanlarda farkettim ikimizde arka tarafa oturunca taksiden yarım saatte indiğimizi
Canım neresini isterse gerekirse şöfre kalk lan ben surcem sen yana geç de derim
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Canım neresini isterse gerekirse şöfre kalk lan ben surcem sen yana geç de derim
vayyy
Bagaja
kuş serisi bir arabaysa arkaya, başka bişeyse öne. ön koltukları bi garip oluyo böyle çukur falan. bir de alışmışım araba kullanırken kaputu ve yolu görmemeye, şahinde görünce bi tırsınç oluyo frende uçacakmışım gibi
ayrıca mecburen bindiysem ve gözüm taksiciyi tutmadıysa arkaya.
hiç dikkat etmedim binerken öne mi arkaya mı diye. neresi gelirse
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
kuş serisi bir arabaysa arkaya, başka bişeyse öne. ön koltukları bi garip oluyo böyle çukur falan. bir de alışmışım araba kullanırken kaputu ve yolu görmemeye, şahinde görünce bi tırsınç oluyo frende uçacakmışım gibi
Aynen yaa..
Kendi arabamda ne kaputu görebiliyorum nede adam gibi yolu gömülüyom mübarek koltuga
Şahine bi biniyom neredeyse farları görecem o derece yani
Yanımda kız varsa onlar & o arkaya ben öne . Teksem duruma göre arkaya yada öne ..
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
Aynen yaa..
Kendi arabamda ne kaputu görebiliyorum nede adam gibi yolu gömülüyom mübarek koltuga
Şahine bi biniyom neredeyse farları görecem o derece yani
Ne tesadüf bende aynı şeyleri düşünürdüm
bizim kültürümüze göre 1den fazla kişilerde taksi ücretini vericek olan kişi öne oturur
tek başıma bincek olursam gene ön koltuk
Ben oturmam.
ben arkadan biner arkada otrurum yolu yarilayinca arabadna inmeden one gercer onden inerim