Arkadaşlar malum virüsten dolayı iş sıkıntısı yaşıyorum her insan gibi. Nereye baksam olmuyor CV gönder form doldur bu kadar. Bir Allahın kulu da arayıp gel demiyor. Bende ilanları gezerken taksicilik ilanlarını gördüm genelde şoför arayan çok. Dedim ehliyeti boşuna mı aldım o kadar da para vermiştim 3 sene önce. Hemen adamın numarasını aldım görüştüm şoför kartını çıkarttır yanıma gel araban hazır dedi direkt. Araban hazır gel hemen başla diyince ister istemez acaba dolandırıcı mı falan diye düşünüyor insan. Bu işler tam olarak nasıl işliyor hiç bilmiyorum aranızda taksicilik yapan yada daha önce yapmış olanlarınız varsa bu süreçler nasıl işliyor aracı olmayan nasıl çalışıyor yada aracı olmayan taksicilik yapamıyor mu gram bilgim yok. Bu konuda bana gerekli bilgileri işte bu şoför kartı olayını vs anlatabilirmisiniz? En azından böyle bir iş yapayım 3 kuruşta olsa para kazanayım istiyorum. |
Taksicilik Yapmak İçin Neler Gerekli?

-
-
psikobilmemne birde ehliyet lazım hepsi o kadar.
Hah birde taksi lazım tabi.
Adam sana arabayı verir. Benzini kendin doldurursun bana şu kadar vereceksin der gerisini ne kazanırsan sana kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 24 Ağustos 2020; 4:25:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trethpsikobilmemne birde ehliyet lazım hepsi o kadar.
Hah birde taksi lazım tabi.
Adam sana arabayı verir. Benzini kendin doldurursun bana şu kadar vereceksin der gerisini ne kazanırsan sana kalır.
Bana dediği sadece şoför kartını al gel araba hazır dedi 22 yaşında bile şoförüm var benim diyordu. Bir de şoför kartı için ehliyet kursuna git oradan sana bilgi verirler dedi gittiğin de şoför kartı alacağım demen yeterli dedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38Bana dediği sadece şoför kartını al gel araba hazır dedi 22 yaşında bile şoförüm var benim diyordu. Bir de şoför kartı için ehliyet kursuna git oradan sana bilgi verirler dedi gittiğin de şoför kartı alacağım demen yeterli dedi.
Alıntıları GösterYenı bır sey eklemısler demek kı eskıden şoför kartı dıye bır sey bıle yoktu :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TrethYenı bır sey eklemısler demek kı eskıden şoför kartı dıye bır sey bıle yoktu :)
Alıntıları GösterBilmiyorum bende işte hocam bana sadece şoför kartı al gel dedi az önce bazı taksicilerin olduğu sitelere baktım bazı ilanlarda gördüm şoför kartım var acil taksi işi arıyorum falan yazıyordu demek ki şoför kartı yetiyor gibi.
-
bu tür olaylarda denemek gerek. gereken şartları yerine getirip, iş veren ile konuş. ücretin ne kadar olacak, kesinti nerelerden yapılacak? yemek parasını yakıt parasını kim karşılayacak diye konuş, bunlar utanılacak durum değil en basından ogrenılecek durumlar. kendi taksinle mi yoksa hazır taksiyle mi yola cıkılacak. sana taksi hazır demiş, büyük ihtimal ya taksinin yakıtını na bırakacak yada ekstra kiralarmışcasına araç parası alacak. bunları en basından ogren ona göre gir. eger yapamazsan veya sartları cok zor ve ucret dusukse cıkar gıdersın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bbu tür olaylarda denemek gerek. gereken şartları yerine getirip, iş veren ile konuş. ücretin ne kadar olacak, kesinti nerelerden yapılacak? yemek parasını yakıt parasını kim karşılayacak diye konuş, bunlar utanılacak durum değil en basından ogrenılecek durumlar. kendi taksinle mi yoksa hazır taksiyle mi yola cıkılacak. sana taksi hazır demiş, büyük ihtimal ya taksinin yakıtını na bırakacak yada ekstra kiralarmışcasına araç parası alacak. bunları en basından ogren ona göre gir. eger yapamazsan veya sartları cok zor ve ucret dusukse cıkar gıdersın.
Az önce birinden bu bilgileri aldım ortalama 600-650₺ kadar tutuyormuş gereken evrakları almam için. Fazla değil mi sizce?
Ehliyet Fotokopisi.
Sağlık Raporu.
Psikoteknik Raporu.
Sürücü ceza / iptal dökümü (Ehliyet GBT'si)
Biyometrik fotoğraf.
Alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı raporu (Sistem tarafından hastane seçimi yapılabiliyor)
-
Günlük 250 civarı getirisi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksicilik şöyledir adam sana arabayı verir bana günlük 300₺ getireceksin der ama getireceksin artı benzini de ödeyeceksin bil ki o depoyu doldurmak 500₺ sen günde 800₺ üzerinde ne kazanırsan senin eğer altında pra yaparsan borçlusun adama o borcunu öteki gün ödeyeceksin hele bi ödeme mafya bunlar kapına dayanırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Günlük 250 civarı getirisi var.sehri iyi bilmeyen cok zorlanır mi?
quote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23
Taksicilik şöyledir adam sana arabayı verir bana günlük 300₺ getireceksin der ama getireceksin artı benzini de ödeyeceksin bil ki o depoyu doldurmak 500₺ sen günde 800₺ üzerinde ne kazanırsan senin eğer altında pra yaparsan borçlusun adama o borcunu öteki gün ödeyeceksin hele bi ödeme mafya bunlar kapına dayanırlarne deposu bu tanker mi dolduruyorsun? 60 lik gaz tanki olsa 4 liradan 240 tl ye dolar.
Taksicilikte src gerekmiyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.ne deposu bu tanker mi dolduruyorsun? 60 lik gaz tanki olsa 4 liradan 240 tl ye dolar.
Alıntıları GösterBenzin 7 lira arabanın depoları genelde 60 litre olur 60x7 = 420₺ Depo ile pompa arasındaki boşluğu kat 500₺ sen çalışma kardeş sende iş yapacak zeka 0
quote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23Benzin 7 lira arabanın depoları genelde 60 litre olur 60x7 = 420₺ Depo ile pompa arasındaki boşluğu kat 500₺ sen çalışma kardeş sende iş yapacak zeka 0
Alıntıları Gösterbenzinli taksi? zuhahaha
Hayır bir de kendince laf sokuyor ya
-
hocam vasıflarınız neler
yabancı dil var mı
Karakter seref haysiyet namus.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Karakter seref haysiyet namus.hocam nelere gerek yok diye sormamış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SequentiaLhocam nelere gerek yok diye sormamış.
Alıntıları Göster
Combo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam nelere gerek yok diye sormamış. |
benzinli taksi? zuhahaha |
Benzer içerikler
- 20 yaş üstü futbol seçmeleri
- geğirmek istiyorum geğiremiyorum
- ön diş kanal tedavisi
- gehaş nedir
- ü ile eşya
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X