Şimdi Ara

Taksicilik Yapmak İçin Neler Gerekli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çoğu navigasyon kullanıyor sıkıntı olmaz yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim ülkede adam gibi denetim olmadığı için sana araba emanet edecek birini bulman yeterli bu işi yapmak için. hatta ek gelir olarak haftada birkaç gün taksiye çıkan devlet memuru arkadaşım bile var. psikoteknik raporu felan hak getire tabiki. işleyiş de şöyle oluyor benim duyduğum kadarıyla. sekizer saatten 3 farklı söför bir arabayı çalıştırıyor belli saatte alıp belli saate arabayı teslim etmen gerekiyor. rakam değşebilmekle birlikte araç sahibi senden günlük 300tl gibi bir rakam istiyor. o gün deprem olmuş, pandemi olmuş bir kişi bile taksine binmemiş önemli değil o parayı araç sahibine ödüyorsun üstüne yakıt da senden çıkıyor. sürekli para ödemen gerektiği için stresli bir iş, ister istemez yolcu kapma kaygısına kapılıyorsun. üstüne aracına it kopuk sarhoş tipler de biniyor onlarla uğraşman gerekiyor felan kolay bir iş değil ama denenebilir. bizim arkadaşın taksisi avm önünde çok iş yapan bir durağa bağlı o yüzden gelirinden memnundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Benzin 7 lira arabanın depoları genelde 60 litre olur 60x7 = 420₺ Depo ile pompa arasındaki boşluğu kat 500₺ sen çalışma kardeş sende iş yapacak zeka 0

Alıntıları Göster

Benzin bitip yolda kalınca benzin alsan bile 60 litre alamazsın. Ayrıca o nasıl bir depo pompa arası boşluğudur ki 11 litre benzin alıyor? Ayrıca da benzin 7 lira değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Hayır bir de kendince laf sokuyor ya  

Le cola cekip foruma geliyor laciverde boyadigimin veledi

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Benzin bitip yolda kalınca benzin alsan bile 60 litre alamazsın. Ayrıca o nasıl bir depo pompa arası boşluğudur ki 11 litre benzin alıyor? Ayrıca da benzin 7 lira değil.

Alıntıları Göster

Hocam mevzu deponun kapasitesi de değil aslında. Mevzu taksilerin %90'ının lpg'li, diğerlerinin de dizel olması.  

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Hocam mevzu deponun kapasitesi de değil aslında. Mevzu taksilerin %90'ının lpg'li, diğerlerinin de dizel olması.  

Alıntıları Göster

Yok diyelim ki taksici fantezi yapsın gene olmuyor 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: c.ozan

bizim ülkede adam gibi denetim olmadığı için sana araba emanet edecek birini bulman yeterli bu işi yapmak için. hatta ek gelir olarak haftada birkaç gün taksiye çıkan devlet memuru arkadaşım bile var. psikoteknik raporu felan hak getire tabiki. işleyiş de şöyle oluyor benim duyduğum kadarıyla. sekizer saatten 3 farklı söför bir arabayı çalıştırıyor belli saatte alıp belli saate arabayı teslim etmen gerekiyor. rakam değşebilmekle birlikte araç sahibi senden günlük 300tl gibi bir rakam istiyor. o gün deprem olmuş, pandemi olmuş bir kişi bile taksine binmemiş önemli değil o parayı araç sahibine ödüyorsun üstüne yakıt da senden çıkıyor. sürekli para ödemen gerektiği için stresli bir iş, ister istemez yolcu kapma kaygısına kapılıyorsun. üstüne aracına it kopuk sarhoş tipler de biniyor onlarla uğraşman gerekiyor felan kolay bir iş değil ama denenebilir. bizim arkadaşın taksisi avm önünde çok iş yapan bir durağa bağlı o yüzden gelirinden memnundu.

Valla bana bugün birisi söyledi evraklarını hazırlayana kadar gel çalış şimdiden başla azıcık bir şeyler öğrenirsin daha sonra da 12/12 iki kişi çalışırsınız diye de bilemedim. SRC falan istemiyorlarmış galiba.

• şimdiden gel ufak ufak başla dediyse denenir bence. evrak masrafına girme şimdiden başla bi işi gör yapılır mı yapılmaz mı diye. patron evrak sorarsa birkaç gün oyalarsın aklına yatarsa devam edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: c.ozan

şimdiden gel ufak ufak başla dediyse denenir bence. evrak masrafına girme şimdiden başla bi işi gör yapılır mı yapılmaz mı diye. patron evrak sorarsa birkaç gün oyalarsın aklına yatarsa devam edersin.

Bilemedim ki hocam şimdi evrak yok diye de bir polis çevirse nanayı yermiyim onu düşünüyorum. Zaten kendisinin tanığını biriymiş bir kaç arkadaş daha var senin gibi diyordu bakalım hayırlısı. Bu arada yevmiye sistemi çalışıyormuş 520₺ falan dedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.