Aynı ibb gibi dimi? Veya Ankara bb İstanbul'da akp nin bütçeyi iyi yönetemeyip israf edip vakıflara milyon liralar aktarıp atıl bıraktığı yarım bıraktığı bütün metro işlerini, bütün egenelleme girişimlerins rağmen CHP İmamoğlu ile başlattı. Al sana icraat. Bammm Ahahhaha komiksin ama ben CHPli değilim. Hadi sağlıcakla kal İstanbul'u alan Türkiyeyi alır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Takke düştü kel göründü (6. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: digichaos
Bir yandan din sömürüsü bir yandan milliyetçilik ayağı bu halkın cahilliğini fazla hafife alıyorsunuzAçlığı, çaresizliği, kimsesiz olmayı, soğuğu kışı ayazı yokluğu çok hafife alıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bildiğin ezik provakatör bir tipsin. klavye siyaseti yapa yapa s.çtınız bu ülkenin içine...
-
Size katılıyorum. Eskiden ben de İslamcı görüşe yakındım. Ancak bunlar sayesinde ve birazcık aklımı kullanarak. Laik bir görüş benimsiyorum. Müslüman olmak ve İslamcı olmanın apayrı şeyler olduğunu gösterdi bana bu son yıllar (gezi parkında başladı benim değişimim). Zira Kur'anı Türkçe okuyan ve namazı Türkçe kılan birine dönüştüm. İlk kez duyanlar çok şaşırıyor ancak, asıl şaşılacak durum koskoca halkın anlamını bilmediği sözleri tekrar edip müzik katarak bunları kendilerini Allaha yaklaştıran sihirli sözcükler zannetmesi ve Oku emrini g%€ünden anlaması. Neyse üzerine çok tartışılır, konuşulur ancak tek mesele öyle şey mi olur yav! dememek .. Akılcı düşünmek çok önemli. -
giden gider attığı kazıkları da torunlarımızın torunları çıkarmaya çalışır.
-
okuduğunu ve söylediğini anla orada sıkıntı yok. ama sen kuranı türkçe okuyorum derken kuran değil tercümeyi yapanın kurandan anladığını okursun. okumak namazın şartlarındandır namaz kılmak istiyorsan en az farz olan kıratı (okumayı) arapça yapacaksın. dine inanıyorsan dini kurallarını eğip bükmeden uygulayacaksın
-
Savunma sanayini takip etmekte cok geri kalmışsınız. Türkiye artık neredeyse her parçasını kendi yapıyor, bir tek iha larda motor hariç, onu bile şimdi ukrayna ile ortak motor fabrikası kuruldu orda üretmeye başlamıştırlar. Yerli motorlu helikopter zaten yapıldı. Ayrıca şuan alternatifi olmayan hiç bir yabancı parça kullanılmıyor, bunları bakanlar dile getiriyorlar, Youtube da izle. ABD parça vermezse Cin de var, ordan alırız diyorlar.
Ayrıca iha ları F35 ler ile vurmak kolay bişey değil. F35 leri ise S400 ler ile Hisarlarla vurmak gayet mümkün. Ancak S400 ler ile İHA ların vurulamadığı Karabağ da kanıtlanmış bir gerçek.!!! Bu da ne demek oluyor, demek ki radar sistemle hedefe kilitlenme gerçekleşmiyor. O radar sistemle hedefe kilitlenme olayının aynısı F35 lerde de var, muhtemelen F35 lerde bizim İHA lara kilitlenemeyecek.
Hem F35 leri örnek vermeden önce F35 lerin pilotlardan aldığı eksi notları bir okumanızı tavsiye ederim. çöp oldu zaten o uçaklar, çöp oldukları için ABD üretimini süresiz durdurdu, okumadınız mı o haberi? Hayalet uçak olduklarına inanmıyorsunuzdur umarım, fos bilgi bunlar. ABD nin pazarlama teknikleri, madem hayalet uçak Rusya semalarında bir gezsinler bakalım. Başka başka uçaklarla Rusya sınırını ihlal etmeyi biliyorlar, bir kerede F35 ile ihlal etsinler.
Libya da İHA larımızın neler yaptığını bilmiyorsanız, Güçlerini küçümsemeniz normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 1 Şubat 2021; 2:51:38 >
-
akp kitlesinin çoğunluğu temel gıdaya erişimleri zorlaşmasaydı asla o kelliği göremezdi
ve zaten de gördükleri yok hala, gıda çok pahalılandığı için oy değiştirme fikrindeler ama bu chp değil yıllarca akpnin medyası altında chpyi terörist parti olarak gördüler doğal olarak asla akpli birinin chpye oy vereceğini zannetmiyorum
akpde kaybolacak oylar babacana gidecek, fikir degisikliğinde olanlar için en sıcak görülen babacan
chp için yapılacak en doğru hamle acilen incenin parti kurmasını engellemeye çalışması (elbetteki ikna yoluyla), çünkü akp kritik bir süreç yaşıyor ve bu süreci chp fırsata çevirmek istiyorsa oylarını korumalı
oylarını korumak içinde ya ince parti kurmayacak yada kursada chp kitlesi chpye oy vermeye devam edecek
chp kitlesi daha akılcı bir kitle, seçim zamanı inceye neden bu süreçte oy verilmemeli detaylı şekilde anlatılmalı, bende inceyi çok severim sayarım keşke o olsa derim ama şu süreçte inceye oy verirsem akpnin takkesinin düşmesine sebep olan gıda enflasyonu fırsatını kaçırmış oluruz
-
İnsanlar o fiyatları Pandemi ye bağlayacak ve gerçekte bu zaten. Bu ülkede pandemi olan Başka bir dönem olmadı. Buna rağmen kısa çalışma ödeneği diye bişey ödüyorlar halka. Bu %33 hangi ankette yazıyor. Bak size kesine kesin söylüyorum, Akp oylarını katlayacak, sokakta bunu gösteriyor. Bu forumun insanları hangi ülkenin nabzına göre konuşuyor anlamış değilim, onu da söyleyim. Muharrem İnce belki bir şans seçimi kazanır. Halk Muharrem İnce yi gerçekten sevdi. CHP seçimden çekilsin Muharrem İnce kazanır. Ama CHP çekilmeyecek görünen o. Muharrem İnce de partiyi her halükarda kuruyor. Ben ve benim gibi birçok insan zaten daha CHP ye oy vermeyiz. İnce Partiyi kursun kurmasın CHP ye oy vermem. CHP seçime girdiği sürece Oyumun bölünmesine de izin vermem, Olasılığı yüksek olana oy veririm ki herkes böyle yapar! Bu durumda kazanacak olan belli. Akp oyları katlayacak 2 seçimdir CHP ye oy veriyorum. Başkanlık sistemine de Hayır dedim. Ama bu sefer ya Muharrem İnce seçime tek girecek yada AKP katlayarak kazanacak. Buraya yazıyorum seçim sabahı okursunuz :)
-
her şeçimde gitti diyenler bakmak lazım .
-
17 yıldır gitti dediler ama bir türlü gönderemediler. Chp'nin ezik ve zayıf muhalefeti yıllardır iktidarın ekmeğine yağ sürmüştür. 17 yıldır seçim kazanamayan bir partinin üyeleri 17 yıldır iktidar olana diktatör diyor. İronik..
2010'dan bu yana girdiği her seçimi kaybeden, en büyük başarısı parti genel başkanlığı seçimi olan ve inatla g.tünü koltuktan ayırmayan Kılıçdaroğlu mu? Yoksa 17 yıldır girdiği her seçimden çatır çutur oy alarak çıkan iktidarın genel başkanı olan Erdoğan mı? Sizce hangisi diktatör?
Çarpık ve sığıntı, vur kaç siyaseti yapmayı bırakın. Bu zamana kadar hiç bir şey kazandırmadı. Bundan sonrada kazandırmaz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknoCatFethullahçılar ve akplilerin geneli de böyleydi. Bizim gibiler yıllarca anlattı, devlete sızıyor, abd de yaşıyor lideri fetö devleti ele geçrineye çalışıyor dedik. Vay efendim Müslüman diye korudular.
Sorna 15 temmuz oldu. Övüne Övüne bitiremedileri "Müslüman dindar namaz kılan" fetöcü polisler çıktı tankların içinden.
Devlet memuru emrini devletten alır. Tarikat liderinden değil.
Neyse ki cemaatler sittin sene devlete yaklaşamayacak şuan olan tarikatçı varsa ilk seçimde temizlenir kadrolardan laiklik ilkesi ile.
Siyasal İslam işte. Çöküyor sonunda... Denendi ve gördük sonuçlarını, memlekete faydasını.
Alıntıları Göster"Neyse ki cemaatler sittin sene devlete yaklaşamayacak"
İyi hoş diyorsun da dostum, şuan MENZİL denilen lanet olası fosil beyinliler devletin tüm kadrolarına yerleşmeye devam ediyor. Sağlık sektörü neredeyse tamamen menzil tarikatına geçmiş durumda. Polisler ve özellikle de bekçi grupları da menzil tarikatından. Bunlara dur diyen de yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Kertenkeleya bildiğin ezik provakatör bir tipsin. klavye siyaseti yapa yapa s.çtınız bu ülkenin içine...
Ezik? Hahahahah ülkeyi 18 senede ben yönetmedim. Akp yönetti.
Nasıl ülkeye ben etmişim açıklar mısın.
Provakatör demişsin de nerede provokasyon var? Anket sonuçlarına göre yazdım. Ayrıca yazdıklarımdam hangisi yalan.
Anca çamur at izi kalsın. Kimin ezik kimin Provakatör olduğu çok belli.
quote:
Orijinalden alıntı: neytullah1akp kitlesinin çoğunluğu temel gıdaya erişimleri zorlaşmasaydı asla o kelliği göremezdi
ve zaten de gördükleri yok hala, gıda çok pahalılandığı için oy değiştirme fikrindeler ama bu chp değil yıllarca akpnin medyası altında chpyi terörist parti olarak gördüler doğal olarak asla akpli birinin chpye oy vereceğini zannetmiyorum
akpde kaybolacak oylar babacana gidecek, fikir degisikliğinde olanlar için en sıcak görülen babacan
chp için yapılacak en doğru hamle acilen incenin parti kurmasını engellemeye çalışması (elbetteki ikna yoluyla), çünkü akp kritik bir süreç yaşıyor ve bu süreci chp fırsata çevirmek istiyorsa oylarını korumalı
oylarını korumak içinde ya ince parti kurmayacak yada kursada chp kitlesi chpye oy vermeye devam edecek
chp kitlesi daha akılcı bir kitle, seçim zamanı inceye neden bu süreçte oy verilmemeli detaylı şekilde anlatılmalı, bende inceyi çok severim sayarım keşke o olsa derim ama şu süreçte inceye oy verirsem akpnin takkesinin düşmesine sebep olan gıda enflasyonu fırsatını kaçırmış oluruz
Tamam neytullah ihalar, tanesi 250 350 milyon dolar olan f35 den iyiymiş sağolasın.
Geri kalan yazdığım şeylere cevabın yok sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 1 Şubat 2021; 9:34:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baştan sona kadar haklısın ama yönetecek adam yok deyip millet veriyor kimse umursamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: enjaBaştan sona kadar haklısın ama yönetecek adam yok deyip millet veriyor kimse umursamıyor
İmamoğlu, yavaş, Babacan.. Var oğlu var.
Oy oranları ortada. Adamlar anketlere inanamıyor çok komik. İleride bunu psikoji bilimi incelenmeli. İstanbul'da da alacağız sandılar 800k oy farkı yazdı CHP :D
İstanbul'da yaşayan bazı akplier aman Bi sorun olsuna İmamoğlu na laf edebilelim diyorlar. Olaya bak.
Yani yarın CHP iktidar olsa, ülke başına bela gelinde CHP kötü yönetti diyelim de diyecekler herhalde.
Anketlere inanmayan insanlardan herşeyi bekliyorum ben
Onların inandığı anket
AKP 45
Mhp 10
İyi 9
Chp 18
Hdp 7
Deva 1
Gelecek 1
Saraya giden CHPli partisi :10
Toplam 100 etmiyor olabilir malum :D uydurdum gaipten
Cehaletin en güzel tanımı zaten gerçeklere inanmayan kabul etmeyen, kendi düşündüğü ve inandığını gerçek sanmaktır. Mesela bende dünyanın en zengin insanıyım buna inandığımı düşün işte aynısı.
AKP nin yıllarca yaptığı yanlışlar ortada, muhalefetin uyarılarına rağmen.
Aynı hataları CHP yapsa, bütün ihalaleri CHP kendi yandaşın verse ortalığı yakıp yıkacak insanlar kendi partisi olunca görmezden geliyor. Değişik bir seçmen tipi. Önce vatan önce halk değil önce partim diyor.
Sanki futbol takımı...
Ironik kısmı bu insanların çoğunun çocuğu artık akpye oy vermiyor artık. Forumda yaş ortalaması belli buraya yazanların çoğu 25 yaş ve üstüdür.
Daha 17 yaşındaki insanlar donanım haber de değiller ama bi sonraki seçimde seçmen olacaklar.
Seçimde z kuşağı oy oranı yüzde 17 olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 1 Şubat 2021; 9:32:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: moneyTalks_Savunma sanayini takip etmekte cok geri kalmışsınız. Türkiye artık neredeyse her parçasını kendi yapıyor, bir tek iha larda motor hariç, onu bile şimdi ukrayna ile ortak motor fabrikası kuruldu orda üretmeye başlamıştırlar. Yerli motorlu helikopter zaten yapıldı. Ayrıca şuan alternatifi olmayan hiç bir yabancı parça kullanılmıyor, bunları bakanlar dile getiriyorlar, Youtube da izle. ABD parça vermezse Cin de var, ordan alırız diyorlar.
Ayrıca iha ları F35 ler ile vurmak kolay bişey değil. F35 leri ise S400 ler ile Hisarlarla vurmak gayet mümkün. Ancak S400 ler ile İHA ların vurulamadığı Karabağ da kanıtlanmış bir gerçek.!!! Bu da ne demek oluyor, demek ki radar sistemle hedefe kilitlenme gerçekleşmiyor. O radar sistemle hedefe kilitlenme olayının aynısı F35 lerde de var, muhtemelen F35 lerde bizim İHA lara kilitlenemeyecek.
Hem F35 leri örnek vermeden önce F35 lerin pilotlardan aldığı eksi notları bir okumanızı tavsiye ederim. çöp oldu zaten o uçaklar, çöp oldukları için ABD üretimini süresiz durdurdu, okumadınız mı o haberi? Hayalet uçak olduklarına inanmıyorsunuzdur umarım, fos bilgi bunlar. ABD nin pazarlama teknikleri, madem hayalet uçak Rusya semalarında bir gezsinler bakalım. Başka başka uçaklarla Rusya sınırını ihlal etmeyi biliyorlar, bir kerede F35 ile ihlal etsinler.
Libya da İHA larımızın neler yaptığını bilmiyorsanız, Güçlerini küçümsemeniz normal.
S400 lerin füzeleri(f35 den çok daha hızlı oluyor füzeler) vuran ve asıl olayının bu olduğunu bilerek, saatte 350km de uçan çok daha yavaş drone(IHA) vuramaması S400 "ün aslında ne kadar zayıf dandik ve abartılmış bir Rus donanımı olduğunu da ispatlar nitelikte olmuş. Bizde gidip bunlardan aldık ha?
Sağol bilgiler için 2.5 milyar dolara aldığımız S400lerin böyle zayıf sistemler olduğunu bilmiyordum
-
Gökten indiği sanılan kitaplar diyince ne aklına geliyor? Direk Kur'an aklına geliyor. Din düşmanı diye yaftalamak için.
Milyon tane cemaat tarikat tekke varken, her birinin sahibi kendisi kitap yazmış ve Gökten indiğini söylüyorken neredesin?
Müslüman isen önce Kur'an dan sonra kitap mı indirildi de bu cemaatlerin kitapları gokten indirildiği kabul edilen bir sürü safsata ve batıl inanç dolu insanlara muhalefet ederdin en başta.
Müslümanlık mı kalmış? Herkes farklı bir yol tutmuş. Eğitimsizlikten insanlar cahil kalmış, Allah'ın kitabında ne yazıyor bilmiyorlar.
Atatürk Türkçe ye çevirtti de yüce Allah (cc) ne buyurmuş öğrendik. Hak ile bâtılı ayırmaya gelmiş bir insan Atatürk. Ama siz görmezsiniz. Sizin gözlerinize perde indirilmiş.
Müslüman isen önce dini bölen, parçalayan, tek bir dinden ayrılıp ayrı ayrı oluşumlar kuranlara yap muhalefetini.
Her türlü oluşumu kapatıp diyaneti kurarak birleştiren, dinde birlik sağlayan, Kur'an ı herkesin okuyup dinini öğrenmesini sağlayan Atatürk'tür.
Ama bugün hâlâ cemaatler var. Hemen hepsinin inandıkları farklı bir kitap ve o kitabın da Gökten indiğini iddia ediyorlar.
Mahallemde iki farklı cami var, birine a cemaati gidiyor diğerine b cemaati.
Allah bölen ayıranlar sevmez, Birleştiren bir araya getirenleri sever. Atatürk 'te birleştirendir.
Allah razı olsun Atatürk sayesinde Kur'an okuyorum. Allah'ın emirlerini öğreniyorum. Allah onu bu milletin başına bir kurtarıcı olarak gönderdi.
-
Ekonomi illaki bir kriter ama inanışların ekonomiye göre %100 değişmesi paradoksu kırmamızı engelliyor maalesef.
Zaten bu milleti cahil bırakıp ili kökünden çözmüşler. Kim gelirse gelsin, niyeti iyi birşeyler yapmaksa, işi çok zor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X