Şimdi Ara

takıntımı ne bu ya bi bakin pencereden atlicam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar durmadan kafam kasiniyor ozellikle ders calisacaksam kafami kasiyorum kasiyorum duruyorum yillardir boyle kafamdaki deri ustundeki kepekler tirnaklarima geliyor onlari tirnaklarlarimdan temizliyorum sonra bir daha kasiyorum bu kadar kafayi yedim nedir bu arkadaslar ders calismam gerekiyor mesela ama calisamiyorum neden cunku surekli kafami kasiyorum uf yaaayan bilen varmi obsesyon olmasi olmasin cok cekiyorum obsesyondan ahh..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kepektendir clear kullan iyi durula kafanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

Kepektendir clear kullan iyi durula kafanı

Kafamda kepek yok kafa derimde var yani kaziyorum resmen kafa derimi , tirnaklarimla kepekleri hissetmekte hosuma gidiyor resmen kepeklerle oynamak filan sirf bunun icin tirnaklarimi cok kisa kesiyorum ama nafile her turlu kasiyorum.

• Saçlarını düzenli yıka? Her sabah yıka mesela?
  • bende de vardı o geçmiş olsun hocam çok kötü bir şey şimdi head shoulders kullanıyorum kepek gitti kendimi frenliyorum artık ama senin durumun farklı sanırım psikolojik kendini tutmayı bileceksin hocam mesela elin oraya giderse eline çatal batır filan sert önlemler al
  • bendede vardı bu nasıl geçti inan bilmiyorum bir ara sağ işaret parmağıma sivri bişey batırma hastalığı vardı yine başladı.head shoulders mentollü kullan psikolojik olarak rahatlatıyordu beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

bende de vardı o geçmiş olsun hocam çok kötü bir şey şimdi head shoulders kullanıyorum kepek gitti kendimi frenliyorum artık ama senin durumun farklı sanırım psikolojik kendini tutmayı bileceksin hocam mesela elin oraya giderse eline çatal batır filan sert önlemler al

Hocam olmuyor iste ahhh birisinin beni yumruklamasi gerek heralde , head shoulders filanda bana cok kimyasal geliyor su mentollu seyler
    @Bilim Hamamı

Sebamed kullabiyorum oda kepek onleyicide benimki kepekten deil kafa kazima hastaligi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

bende de vardı o geçmiş olsun hocam çok kötü bir şey şimdi head shoulders kullanıyorum kepek gitti kendimi frenliyorum artık ama senin durumun farklı sanırım psikolojik kendini tutmayı bileceksin hocam mesela elin oraya giderse eline çatal batır filan sert önlemler al

Hocam olmuyor iste ahhh birisinin beni yumruklamasi gerek heralde , head shoulders filanda bana cok kimyasal geliyor su mentollu seyler
    @Bilim Hamamı

Sebamed kullabiyorum oda kepek onleyicide benimki kepekten deil kafa kazima hastaligi

şampuanlar kimyasal değil arap sabunu yani bildiğin sabun ama kendi saçı tipine uygun şampuan kullanılmalı diğerlerinde sıkıntı olabiliyormuş saç döküllmesi,fazla kepeklenme,fazla yağlanma filan işte bunlara sebep olabiliyor

• başına bere tak sende birader..
  • Hocam yemin ederim aynısı bende de var şuan . Okulda evde farkrletmiyo sürekli bir kaşıma isteği var ve kaşıyınca bi rahatlama oluyo .

• Tam elini atacakken atmayacaksın kardeşim.
    Atmayacaksın! Atmayacaksı!Atmayacaks!Atmayacak!Atmayaca!Atmayac!Atmaya!Atmay!Atma!Atm!At!A!!

• Seboreik Dermatit arat googlede.
     takıntımı ne bu ya bi bakin pencereden atlicam

Şampuan buna benziyor bundan başkasını boşuna deneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 3 Ocak 2014; 0:35:15 >
  • Hocam aynı hastalık kuzenimde de var sayarak bırakılıyor bi gün içinde her kaşıdığınızda sayın mesela düşünürken ya da bir şey izlerken olur mesela müzik dinlerken olmaz.Kuzenim doktoru gün içinde say dedi kaç defa yaptığını ama alışmak uzun sürer normal alışkanlık 21 günde kazanılsada bu 1-2 ay sürer ama rahatlarsın her seferinde say 1,2,3, diye.
  • Seboreik Dermatit. Bende de vardı aynısı bende kazırdık büyük ve sarı renkli kepekleri, altında da kırmızı lekeler olurdu ve çok kaşınırdı.

Yeşil kutu prozinc al, ilk yıkamadan itibaren farkedilir derecede azalmaya başlayacak. 2 haftada tamamen kurtulacaksın, sürmez bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Seboreik Dermatit. Bende de vardı aynısı bende kazırdık büyük ve sarı renkli kepekleri, altında da kırmızı lekeler olurdu ve çok kaşınırdı.

Yeşil kutu prozinc al, ilk yıkamadan itibaren farkedilir derecede azalmaya başlayacak. 2 haftada tamamen kurtulacaksın, sürmez bile.

Ben yazacaktim arkadasim erken davranmis. SD klubune hosgeldin. Forumda arastir konumuz vardi. Sampuan tavsiyelerimiz var onlari dene. Hastalik degil bu. Stres temel nedeni. Kaslarina , burun kenarlarina eger var ise sakallar ve gogusunde de cikar. Bulasici degildir. Hatta hastalik bile degil sebebi kesin bilinmez. Hastalik olmadigi icin tedaviside yok. 22 - 23 yaslarimi hatirladimda neydi be ilk SD oldugum zaman. Kafada ki o bolgeyi tirnaklarimla kazirdim. En son bi islaklik olusurdu. Ama nasil bir kasinma tipki orgazm olur gibi ahaha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Seboreik Dermatit. Bende de vardı aynısı bende kazırdık büyük ve sarı renkli kepekleri, altında da kırmızı lekeler olurdu ve çok kaşınırdı.

Ben yazacaktim arkadasim erken davranmis. SD klubune hosgeldin. Forumda arastir konumuz vardi. Sampuan tavsiyelerimiz var onlari dene. Hastalik degil bu. Stres temel nedeni. Kaslarina , burun kenarlarina eger var ise sakallar ve gogusunde de cikar. Bulasici degildir. Hatta hastalik bile degil sebebi kesin bilinmez. Hastalik olmadigi icin tedaviside yok. 22 - 23 yaslarimi hatirladimda neydi be ilk SD oldugum zaman. Kafada ki o bolgeyi tirnaklarimla kazirdim. En son bi islaklik olusurdu. Ama nasil bir kasinma tipki orgazm olur gibi ahaha.

O.o sd ne? Konunuzun linkini atarmisiniz? Su prozonic tir dermatit tir ben bir bakiyim aliyim o zaman tessekkurler oneri icin bu gidisle kafa derisi filanda kalmicak cunku @DaYWaLkeR

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

Kepektendir clear kullan iyi durula kafanı

+111111 Clear en iyi çözüm olur
  • Dermatit hastalikmis yeni anladim:D yag bezlerindende kaynaklaniyormus evet benim yag bezleri fazla calisir zaten ancak benim sadece kafa boyle kas filan yok

• Seboreik Dermatit SD dedigim. Su an mobildeyim atacagim linkini. Benim kafamdakini head&soulders in okaliptus ozlusu geciriyor. Burun kenari icinde blue cap krem kullaniyorum. Kimisi baska sampuanla geciriyor. Yani kisiden kisiye fark eder. Korkma ama sikinti yasayacaksin biraz. Kasinti pullanma vs. Baya kalabaligiz bu illete yakalanan. Hele ki yasam sartlari beslenme aliskanliklari ve stres arttikca her gecen gun daha fazla insan yasiyor bu sorunu. Neyse konu linkini gonderecegim. Takma kafana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum başlığımız bu buradan istediğin tüm cevaplara ulaşabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_21377564/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.