Şimdi Ara

Ne kadar zenginsiniz. Bi sistem tavsiyesi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma girince şaşırdım birden başlık için kusura bakmayın. Kasa toplayacağım ve 700 lira bütçem var. Genelde 3000 liralık öneri istiyorlar sizden ben fazla sıkıntıya sokmayacağım sizi :)
    önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

• 700 tl lik bütceye 2.el dizmelisin fakat 2.el fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yok.Yoksa performans inanilmaz düşük olur,2.el satan bir yer bul en azindan bunu söylebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabby -- 28 Temmuz 2015; 21:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El i3 41xx,H81M-P33,4 GB Ram,R7 250'li sistem toplarsın.

Ama sıfır Pentium alırsın ancak.
    En iyisi parçaları ayrı ayri 2. El alin daha uyguna alabilme şansın olur.

• Yeni sistem almayı planlıyorum. Ancak doların düşmesini bekliycem. Şu an kullandığım bilgisayarı düşünebilirsin. Özel msj ile iletişime geçebilirsin.
  • Lord.Blade kullanıcısına yanıt
    dolar bundan sonra 2.5 altina inmez inmeyecek boşuna beklemeyin bu ülke artık böyle

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    2 hafta daha beklerim 2.65e inmesini, olmadı alıcam. 150tl fark oluştu.

• 1 hafta önce dolar 2.64 dü.Şimdi alırsan 50-100 lira zarardasın.Keşke 1 hafta önce açsaydın konuyu.
    Ayrıca bütçe bu kadar düşükken ve dolar bu kadar yüksekken sistem toplanmaz.Bu kadar bütçe ile kırılmış PS3 al daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lord.Blade kullanıcısına yanıt
    erken seçime kadar veya hukumet kurulana kadar bu olaylar devam edeceği için zor..

• pek bir tecrübem yok ama anlayan bilen arkadaşlar uyumsuz ya da kötü diyen arkadaşlar düzeltirse yardımı dokunur

Ne kadar zenginsiniz. Bi sistem tavsiyesi bakarmısınız

fiyatlar sinerji.gen.tr den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmngngr -- 29 Temmuz 2015; 20:43:05 >
  • Yeterli-ortalama-ideal bir bilgisayarın fiyatı aşağı yukarı her zaman bin dolardır. Eskiden 1600-1700 e kurduğumuz ayardaki sistemler için şimdi 2600-2700 gibi fiyatlar ödüyoruz malesef. Hele vergilerden sonra +3k. İnsanlar uyumaya devam ettiği sürece bu devam edicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Yeterli-ortalama-ideal bir bilgisayarın fiyatı aşağı yukarı her zaman bin dolardır. Eskiden 1600-1700 e kurduğumuz ayardaki sistemler için şimdi 2600-2700 gibi fiyatlar ödüyoruz malesef. Hele vergilerden sonra +3k. İnsanlar uyumaya devam ettiği sürece bu devam edicek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.